Sorum olucak

Femmm55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
4
1
1
38
Merhaba bayanlar bende kulübe şimdi kaydoldum okudum cok bilgili ve hoşuma gitti şimdi size benmde sorum olucak cvplarsanız sevinirim.....bnde beş aylık evliyim ve benek istiyorum ve regl gunum gunu gunune olurum ama bnm dun olmam gerekıodu ve olmadım test alsam çıkarmı acaba ama şuda va regl de olan belirtiler de var yanı karın kasık bel agrılarım ve gogüsde şişkinlik şimdiden tşk ederim ..

Gunun gecmisse eger ucuz gebelik testlerinden birini al, cikar sonuc, hayirlisi olsun zaten regl belirtileri ve hamilelik belirtileri benzer

1 gunluk gecikme icin hamile miyim diye beklenti olusturmayin. Hem 6 gun gecmeden testi de onermiyor doktorlar.
Bir de kendinizle ilgili, kendinizin bile bilmedigi seyleri gelip burda sorarak nasil bir cevap almayi bekliyordunuz anlamiyorum. Evet burda cok bilgili uyelerimiz var ama sizin halime olup olmadiginizi bilecek kadar ermis uyelerimiz yok.

Normal testler 10 gün gecikmede büyük oranla doğru sonuç verir.
8 gün gecikme yaşarsanız kanda BETA değerine baktırın kadın doğumda.
Birde jinekolojik düzenli muayene olmayı ve smear yaptırmayı ihmal etmeyin.

Erken gebelik terstleri var PREDİCTOR EARLY pembe kutu adet gününden 6gün öncesini gösteryor sarı kutu adetniz geçtiyse ama pembeyi öneririm 20lira fiyatı ama kesin sonuç veriyor

mrb arkadaslar bnımde bı sorum olacaktı tecrubesı olanlar bılır adetıme 7 gun var ve belımde kasıklarımda karnımda agrı var goguslerımde cok hasssaslaştı erken gebelık testı yaptım 5 tane 5ın dede ıkıncı cızgı sılık cıktı acaba hamıle olabılırmıyım

Meraba arkadaşlar ben size yazmıştım Allh razı oolsun yazmışınız şimdide başka sorum olucak giittim dr hamileyim 4 hafta 5 günlük ama kese mese gxokumedi kandegerim 1300 çıktı dr da yarın gelin vajınadan bakılıcak dedi neden gozükmedi bide allh korusun dış gebelik olabilir dedi vajinadan bakınca bişi olumu bıseferde bunun endişesini yaşıyorum şimdiden çok tşk ederim beni dinleyip cvpladıgnız için...

Vajinal ultrason zaten gebeliğin ilk haftalarında genellikle kullanılıyor çünkü karından görüntü almak daha zor oluyor. dış gebelik tehlikeli olduğu için erken teşhis edilmesi açısından vajinal baktırın.
Karından usg ile görünmesi için bhcg değerinin 2000 in üstünde olması gerekli diye biliyorum.

Tşk edrim baktırdım ama dış gebelik dedi bnde inanmadım ve hemen bika özel dr gittim durumumu anlatmadım 4 lü ultrasyona soktu ve heriey yolunda dedi çok şükür rabbime çok küçük oldğ için ik hafta smra tkrar gorelim dedi şuan herşey normal dedi ama cok kprktum ve dr anlttım yaşadıklarımı oda goremeiş gorse bile ynlış dedi sordgumda cevreme 4 lu ultrasyon en iy sonucu veren ultrasyonmus ins hersey yolundadir ALLHIMA cok dua ediyorum korkuyumda su iki hafta bi hemen gecse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…