Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben adet olmadan önce yalnızca göğsüm ağrırdı başka bi belirtim olmazdı yine aynı belirtiileri yaşadım yani adet günü gelince aynı belirtiler oluyo hamile ile olsanızArkadaşlar özellikle yeni hamile kalanlar adet gününüzde nasıldınız?Yani adet olacakmış gibi ağrı çekeniniz oldu mu?Tam olarak nasıl geçtiğini merak ediyorum adet olmanız gereken günün.Şimdiden teşekkürler
Adet olcakmiş gibi sancı agrı yoktu fakat alt tarafım sancıyordu adet olcam sanıyordum hepArkadaşlar özellikle yeni hamile kalanlar adet gününüzde nasıldınız?Yani adet olacakmış gibi ağrı çekeniniz oldu mu?Tam olarak nasıl geçtiğini merak ediyorum adet olmanız gereken günün.Şimdiden teşekkürler
Inşallah benimde öyle olur:)Tamamen adet olacakmisim gibi agrim oldu göğüslerim şişti.. hatta yine adet olucam diye moralim.bozulmustu.. normalde adetimden bir gun önce lekelenmem olur.. sadece lekelenmem olmadi.. hamilelik belirtilerimin hepsi 6. haftada basladi benim..
Ruh hali olarakta mı tüm belirtiler?Bende yanılmak istiyorum Allahın izniyle dua edin lütfenTüm adet belirtilerini çektim canım sonuç olarak olmadım ama kalıbımı basarım olacağım diyordum. Yanılmışım :)
Inşallah canım ruh hali olarak emin değilim 7 ay oldu ama öyleydi sanırım.Ruh hali olarakta mı tüm belirtiler?Bende yanılmak istiyorum Allahın izniyle dua edin lütfen
Kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyordu aradaArkadaşlar özellikle yeni hamile kalanlar adet gününüzde nasıldınız?Yani adet olacakmış gibi ağrı çekeniniz oldu mu?Tam olarak nasıl geçtiğini merak ediyorum adet olmanız gereken günün.Şimdiden teşekkürler
Ben 1 aylik hamileyim ağrılarım vardi karnım ağrıyodu,belim ağrımıştı ama dedimki belim.hic ağrımaz hadi hayırlısı.Ağrım vardi adet olmamıştım pko vardı bende adetim düzensizleşmişti. Bende hep umutlanmamak icin anneme -anne ağrılarım var olucam 2 gün.oldu yok ama ağrı hafif.bn.zaten.normalde.boyleydim annemde test yaptirdi cift cizgiydi Allaha sukur mesela.dun agri dan doktora gittim. hamilelik.belirtiside olabiliyor.kasık ağrısı adetin 1 gün geçsin hemen test yap cıkmazsa uzulme 2 gun.sonra kan testi yap.Arkadaşlar özellikle yeni hamile kalanlar adet gününüzde nasıldınız?Yani adet olacakmış gibi ağrı çekeniniz oldu mu?Tam olarak nasıl geçtiğini merak ediyorum adet olmanız gereken günün.Şimdiden teşekkürler
Bende adetime yakın var adet olucağım gün kasıklarım da fena ağrı olurr yine aynı aekilde oldu çok ağrım vardı kesin olucam diye bekledim 3 gün gecti adetim sonra test yaptım ve hamişim Rabbim sana da nasip etsin insArkadaşlar özellikle yeni hamile kalanlar adet gününüzde nasıldınız?Yani adet olacakmış gibi ağrı çekeniniz oldu mu?Tam olarak nasıl geçtiğini merak ediyorum adet olmanız gereken günün.Şimdiden teşekkürler