Sorum özellikle yeni hamilelere!!!

marjorine

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
43
18
8
39
Arkadaşlar özellikle yeni hamile kalanlar adet gününüzde nasıldınız?Yani adet olacakmış gibi ağrı çekeniniz oldu mu?Tam olarak nasıl geçtiğini merak ediyorum adet olmanız gereken günün.Şimdiden teşekkürler

ben adet olmadan önce yalnızca göğsüm ağrırdı başka bi belirtim olmazdı yine aynı belirtiileri yaşadım yani adet günü gelince aynı belirtiler oluyo hamile ile olsanız

Adet olcakmiş gibi sancı agrı yoktu fakat alt tarafım sancıyordu adet olcam sanıyordum hep

Tamamen adet olacakmisim gibi agrim oldu göğüslerim şişti.. hatta yine adet olucam diye moralim.bozulmustu.. normalde adetimden bir gun önce lekelenmem olur.. sadece lekelenmem olmadi.. hamilelik belirtilerimin hepsi 6. haftada basladi benim..

Inşallah benimde öyle olur:)

Tüm adet belirtilerini çektim canım sonuç olarak olmadım ama kalıbımı basarım olacağım diyordum. Yanılmışım :)

Gereğinden fazla tepki veriosun en ufak şeye bile. adet öncesi yaşanan gerginlikten daha fazlası. Birde göğüs çevresindeki ağrının yani sıra adettekinden farklı göğüs ucunda acıma oluyo ben bu ağrının acı seklinde olmasıyla 3 4 gün kala test yaptım ve silik cizgiyi gördüm. adetten çok farkli degil aslinda olanlar. ama milimetrik farklılıklar söz konusu

Benim adet günü ve hala adet olcakmışım gibi oluyo

Kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyordu arada

Bende adet belirtisi pek olmazdı sadece adetten birkaç saat önce belirgin bir kasık ve bacak ağrısı olurdu. Ancak bunu hissetmedim. Her zamankinden çok farklı belirtiler vardı; göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet, yemeği biraz fazla kaçırınca inanılmaz bir baskı, kasıkta ağrı ve batma ama her zamanki adet ağrısından farklı bir ağrı, böyle sanki bir şey rahmimi kemiriyormuş gibi ki kendisi oraya tutunmaya çalışan bebeğimmiş :))

Ben 1 aylik hamileyim ağrılarım vardi karnım ağrıyodu,belim ağrımıştı ama dedimki belim.hic ağrımaz hadi hayırlısı.Ağrım vardi adet olmamıştım pko vardı bende adetim düzensizleşmişti. Bende hep umutlanmamak icin anneme -anne ağrılarım var olucam 2 gün.oldu yok ama ağrı hafif.bn.zaten.normalde.boyleydim annemde test yaptirdi cift cizgiydi Allaha sukur mesela.dun agri dan doktora gittim. hamilelik.belirtiside olabiliyor.kasık ağrısı adetin 1 gün geçsin hemen test yap cıkmazsa uzulme 2 gun.sonra kan testi yap.

Bende adetime yakın var adet olucağım gün kasıklarım da fena ağrı olurr yine aynı aekilde oldu çok ağrım vardı kesin olucam diye bekledim 3 gün gecti adetim sonra test yaptım ve hamişim Rabbim sana da nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…