• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soruma cvp verirseniz cok sevinirim

minnossumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
706
20
38
İstanbul
Merhaba arkadaslar size bi sorum olucak gecen kv gittk kucuk kaynm otururken knustugu biri oldugunu tanistirmaya getiricegini soyledi kv ise ben once ailesini arastiricam soylumu degilmi soylu bir aile degilse olmaz o kiz yoksa baskasinin artigimi sulalesini arastiricam vs birsuru sey soyledi bilmiyorm ama zoruma gitti bana mi laf vuruyor fln diye dusundum ve surekli aklimda bu var ne yapmayaliym ?

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

başkasının artığımı o nedemek be ay nekadar iğrenç ya siz neden alındınız peki kötümü davranıyor size

Bence sevinmelisin. Demek ko seni de arastirmis ve kusur bulamamis ki ogluyla evlenmissin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başkasının artığı da ne demek ?
Kv kimin artığı acaba çok merak ettim şimdi:20:
Kaynın kaç yaşın da. Gelin adayına bide size üzüldüm.
Bakış açısı yerler de....

başkasının artığımı o nedemek be ay nekadar iğrenç ya siz neden alındınız peki kötümü davranıyor size

Bizim kendisiyle sorunlarimiz hc bitmedi ki zaten benle esimde calisiyoruz kv ayni evde oturmak istedik biz istemedik benden kotusu yilani bereketsizi olmadi birz agizi pis kufur felanida var yani snra esim benm arkamda durunca korktu geri cekildi ama boyle gittigimizde biri brsey dediginde sanki laf sokar gibi knusuyor canim skiliyor

Bence sevinmelisin. Demek ko seni de arastirmis ve kusur bulamamis ki ogluyla evlenmissin :))

Beni hc arastiramadi soramadi sorsada brsey bulamazdi kendisi o zamanlar hastanedeydi

Başkasının artığı da ne demek ?
Kv kimin artığı acaba çok merak ettim şimdi:20:
Kaynın kaç yaşın da. Gelin adayına bide size üzüldüm.
Bakış açısı yerler de....

Kaynm 25 yasnda evet ogun eve geldigimizde esime patladm birsuru sey saydim.bir dahakine saygi fln olmaz bende annenin haddini bildirirm dedm esimin babasi kucukken baskasiyla gitmis 2 cocuk yapmis nikah bu esinde gelmis soylu birini ariyor hc kendi ailesine bakmiyor

hayır herkes aileyi arastırır ..
alınganlık yapmana gerek yok ..

Böyle büyük konuşup , ay evleneceğin kız şöyle olmalı ailesi şu olmalı diyenlerin çoğu ters köşeye düşüyorlar..
Yani soylu ister,gider çocuğu olmadık birine gönlünü kaptırır o zaman gör sen o kvdeni..

kaynanan kimin artığıymış ben asıl onu merak eder düşünürdüm heralde ..sallama bacım istediği lafı çarpsın artıksın martıksın onun tabiriyle oğlunu aldın mı aldın oh olsun bak keyfine ne dert ediyosun yahu:38:

Merhaba arkadaslar size bi sorum olucak gecen kv gittk kucuk kaynm otururken knustugu biri oldugunu tanistirmaya getiricegini soyledi kv ise ben once ailesini arastiricam soylumu degilmi soylu bir aile degilse olmaz o kiz yoksa baskasinin artigimi sulalesini arastiricam vs birsuru sey soyledi bilmiyorm ama zoruma gitti bana mi laf vuruyor fln diye dusundum ve surekli aklimda bu var ne yapmayaliym ?

Çok talihsiz sözler... Kimse hakkında söylenmez bunlar ama oğlunun evlenmek istediği kişi hakkında bu tabirleri kullanması hoş değil.

Size gelince, üzerinize alınmayın.

Arastirmasi degil baskasinin artigimi garip garip kelimeler soyledi ona canm skildi herkesn eskiden sevgilisi olmustur cunku

soyunu sopunu araştırcam demesine mi takıldınız ? :ssz:

ay ne tahlisiz sözler sizin yanınızda konunun açılması kv nin böyle kelimeler ile bunları demesi k.bakmayın size laf atmış bildiğin sizi deniyor bence ama siz gelin alınmayın eşiniz arkanızdaysa terbiye sınırınızı aşmadan verin cevabınızı biraz da mesafeli olun

Benim kv de kaynimin sevgilisine laf soylerken bende aliniyorum harbiden laf carpiyo yok benim istedigimi almadiniz gidip buluyosunuz bilmrm ne sinirlendim simdi yineeee ..

Benim kv de kaynimin sevgilisine laf soylerken bende aliniyorum harbiden laf carpiyo yok benim istedigimi almadiniz gidip buluyosunuz bilmrm ne sinirlendim simdi yineeee ..

Napmaya calisiyor bunlar anlamiyorm mutlulugu bozmaya birebirler benm esim 1.30 saatlk uzakta is buldu orada calisiyor bzde oraya tasnmayi dusunuyoruz 2 3 ay sonra zor olur gidip gelmesi diye kaynm aradi smdi esine soyle sabahlari bizim servisle gelsn fln dedi bende aa iyi olur tasinana kadr yollarda yoruluyor dedm bana ne tasinmasi sen brden karar vrrip uyguluyorsn azicik dusun 1 yil denesn bakalm memnun mu fln dedi bende burada kirada oturuyorm oradada kirada oturucam ne fark edicek olmazsa baska is bulur dedm siz annemi dusunmuyorsunuz diyor sanki arkamda 2 yasndaki cocugu birakiyorm benm ailem 1 saatlik yolda onu kimse dusunmuyor ama :(

ay ne tahlisiz sözler sizin yanınızda konunun açılması kv nin böyle kelimeler ile bunları demesi k.bakmayın size laf atmış bildiğin sizi deniyor bence ama siz gelin alınmayın eşiniz arkanızdaysa terbiye sınırınızı aşmadan verin cevabınızı biraz da mesafeli olun

Smdi nasil sevebilirsin boyle bir insani nasil saygi gosterebilirsn

Böyle büyük konuşup , ay evleneceğin kız şöyle olmalı ailesi şu olmalı diyenlerin çoğu ters köşeye düşüyorlar..
Yani soylu ister,gider çocuğu olmadık birine gönlünü kaptırır o zaman gör sen o kvdeni..

Herkes once kendine bakmali benm ailem gorusmuyor bile kv ile cnku babannem oldu ve basiniz sagolsuna gtmedi bunuda gectim bi aramadi bile boyle biri asil ve soylu birini istiyor.

Back
X