15 yıllık evlilik yaşayıp bir çocuk sahibi oldum. Hayatımın hatasını yaptığımı anladım. Ama iş işten geçti. 16 yaşında canımı verecek kadar çok sevdiğim bir evlada sahibim. 6 sene önce boşandım ve nafaka almadım. İlk iki sene tüm maddi giderler konusunda oğlumun babası çok yardımcı oldu Allah var. Gerçi olmasaydı da ben her şekilde başa çıkardım. Fakat o iki seneden sonra tüm maddi yükü ben sirtlamak zorunda kaldım. Gitgide baba-oğul ilişkisini yitirdiler ve uzaklaştılar. Babası arayıp sormayı bıraktı. Başka biriyle evlendi. 1 tane kızı oldu. Allah bağışlasın hiçbir kötü düşüncem yok. Fakat artık maddi olarak çok fazla bunaldım. Spor kursuna gitti ben ödedim ingilizce egitimine gitti ben ödedim okul gezisine gitti ben ödedim. 16 yaşında kocaman delikanlı cebine harçlık koymak istiyorum ama yetersiz olduğunu biliyorum. Ki annemden kalan iki dairenin birinin kirasını ben alıyorum ama yetmiyor. Tekstil atölyesinde çalışıyorum ama mutfak giderlerine faturalara anca yetiyor. Eski eşimden yardım istiyorum ama oğlunu yok sayıyor para vermiyor. Çay ocağı işletiyor para kazandığını biliyorum. Sadece tek kızı varmış gibi davranıyor, oğlunu yok sayıyor
Oğlumda onu istemiyor. Onun parasını da ilgisinide istemiyor. Nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.