[FO NT="Arial Black"][/FONT] merhaba ben sizlere kaç gündür çok üzüldügün bir konuyu anlatıcam.bizim 17 yıllık komşumuzun kızı evlendi.6 yıl oldu evleneli,zavallı hemen hamile kaldı.neyse bebegi doğdu,çocuk evde sararmış kız bebek sarılık oldu bir dr götürelim demiş cahil kaynana,geçici sarılık dr ne yapsın otur oturdugun yerde deyip kıza kızmış.2 gün daha geçmiş çocuk sapsarı, baygınlık geçiriyor artık.dr koşmuşlar,dr kızım neredeydin çocugun en üst sfada sarılık olmuş, hiçmi dr,sormaz gelmez deyip bir güzel kızmış.günlerce hastanede tattı çocuk ışın tedavisi faalan zor kurtuldu çocuk.ama dr bu çocukta kalıcı bir sekel kalır demişti.neyse çocuk yaşıtlarına göre geç yürüdü,geç konuşmaya başladı,daha dogrusu konuşammadı sadece ses çıkarıyor.annesi kendi çabalarıyla dr götürüyor,( bu arada komşum diyarbakırda oturuyor).dr derdini anlamıyor sarılık olmuş bu çocuk böle normal bir çocuk degil kabul edin diyo baba hiç oralı degil götürme böle kaalsın boşuna götürüyoz diyor.komşum bana geldi 3 ay önce bak dedim bu çocuk özürlü kabul et ve büyük şehre dr götür dedim.oda dedigimi yaptı.d.bakırdaki doktora gidip bana yol göster çocugumu tedavi edeyim diyor dr ona hacettepede bir dr ismi sölüyor.kız gitti tahlil falan derken çocugunun sagır oldugunu ögerndi.ve geç kalınmış,ama genede dr bir kulagına bir çip takabilecegini 3 ay deneme yapıplacagını iyi olursa ameliyatla düzelecegini söledi.biraz umut var yani ama fiyat 4 milyar oldugu için babası taktırmamış.kızın durumunu düşünü artık çocuguna mı yansın babanın yaptıgına mı böle babalarda var.maddi durumu iyi degil ama sigortaları var.bide ömür boyu bu acıya katlanamaz insan işte böle insanlarda var çok üzgünüm paylaşmak istedim.