Sorumsuz bir baba

RojininAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
53
1
16
23
4 yıla yakindir evliyim 3 yasinda kizim var ve 8 bucuk aylik gebeyim oz annem şehir dışında onunla konuşmuyorum bir bağlantım yok babam ve üvey annemde beni istemiyorlar zaten sevmiyorlar onlarla da konuşmuyorum konuştuğum tek bir akrabam bile yok şuanda babama ne kadar sorsalar bana ondan bahsetmeyin benim oyle bir kizim yok diyor zaten bekarken de sırf karisi istemiyor diye beni evinde tutmadı hep akrabalar da kalırdım sizde kalsin ustune para vereyim derdi onda kaldığım zamanlarda da çalışıp kirasını faturasını öderdim hep görücü usulü evlendim 20 yaşımda bisan yaptık ama Kürtler diye babamın gönlü yoktu zorla nişanı bozdu beni rezil etti eve kapattılar bende kaçtım kaçarak evlendim simdi cok mutluyum ama babamla bir iletişim yok üvey annemin bana karşı hep küfrü hakareti eziyeti vardi dedemin dayağı vardi hic birini sevmiyorum ama insan yine de bazen babasını yanında istiyor cok da üzülüyorum benim oyle kizim yok diyor 2 oglu da ona karşı çok kötü ona bakmazlar yine benim elime kalacak üzülüyorum keske böyle olmasalardı

Senin eline niye kalsın çıkın su kafadan. Yeni karısı baksın. O da olmazsa gider huzurevine. Değersiz misin sen?

niye eline kalacak ? vicdanlı olmakla salak olmayı karıştırmayın. öyle bir kızı yoksa baban da yok ! kendi ailene sahip çık yeter.

Eşinizle bir sorun mu var depreşti?Yaşınız çok küçük ne kadar iyi olsanda şartlar gereği erken evlenmiş olmak üzüyor belki sizi belkide cok mutlu değilsiniz yazdığınız gibi Kimbilir başka hayalleriniz vardı bilemem tabiki bır yerden çıkarmadım bunu.Sanki koruyup kollasa idi gibi birşey sezdim hepsi bu Tamamen yorum yoksa tabiki çok mutlu olmanıza sevindim

Para vereyim de üstüne bakın nedir ya eşya mı bu? Baba eksikliğini anlıyorum ama bu babaya da baba demezsin

Zorla kendine dert arayan insan kafası.
Niye bakasın mesela sebeb ?
Kim bakarsa baksın.
İlle cefa çekecegim demek ayrı bir manyaklık olsa gerek

Görücü usulü bulduğu adamı baban kendi mi beğenmedi sonradan anlamadım. Kürt olduğunu bilmiyor muydu görücü usulü nişanlarken ay ne saçmalık ya.

Evliliğimde mutluyum diyorsun ya, önemli olan o. Senin ailen eşim ve çocukların. Ayrıca kimse kendisini istemeyen anne babasına sırf yaşlılar diye bakmak zorunda değil. Beni evinde istemeyen babaya bakmazdım ben olsam.

Üzülmeyin ve daha fazla doğurmak yerine elinize bir zanaat almaya çalışın para kazanmaya çalışın Eşiniz bugün iyi olabilir ama yarın kötü olabilir. Ben de babamla beş yaşından beri görüşmüyorum annem desen başkasıyla evli beni umursadığı yok böyle hayatlar çok tek değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…