4 yıla yakindir evliyim 3 yasinda kizim var ve 8 bucuk aylik gebeyim oz annem şehir dışında onunla konuşmuyorum bir bağlantım yok babam ve üvey annemde beni istemiyorlar zaten sevmiyorlar onlarla da konuşmuyorum konuştuğum tek bir akrabam bile yok şuanda babama ne kadar sorsalar bana ondan bahsetmeyin benim oyle bir kizim yok diyor zaten bekarken de sırf karisi istemiyor diye beni evinde tutmadı hep akrabalar da kalırdım sizde kalsin ustune para vereyim derdi onda kaldığım zamanlarda da çalışıp kirasını faturasını öderdim hep görücü usulü evlendim 20 yaşımda bisan yaptık ama Kürtler diye babamın gönlü yoktu zorla nişanı bozdu beni rezil etti eve kapattılar bende kaçtım kaçarak evlendim simdi cok mutluyum ama babamla bir iletişim yok üvey annemin bana karşı hep küfrü hakareti eziyeti vardi dedemin dayağı vardi hic birini sevmiyorum ama insan yine de bazen babasını yanında istiyor cok da üzülüyorum benim oyle kizim yok diyor 2 oglu da ona karşı çok kötü ona bakmazlar yine benim elime kalacak üzülüyorum keske böyle olmasalardı