• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorumsuz erkek

byzrn

Rabbin için sabret.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
1.162
887
248
31
3yildir evliliyim ve eşim annesinin yaninda siginti gibi 3yil çalisti sigortasiz ve ordan aldigi para sadece odedigimiz kira oldu ne fatura parasi ne mutfak parasi hic birini gormedim hep geciktirdiler. 3yildir yalvardim başka işe gir diye dinlemedi ustune ustluk benim kv. yaninda calismam icin zorladi we maglsef bedavaya calistim aptal kafam.. simdi başka işe girdim şukur... fakat eşimi ailesi kendi yaninda istemiyo ve isten cikardilar. esimde 1aydir ewde oturuyo ise girmeye niyeti yok. ona manav iş buldum ve begenmedi. simdide hastaneye gtti burun yollarnda sorun varmis ameliyat olucak ameliyat zamanina kdr ise girmcegni soyledi. zaten bir kac aydr soguk dawraniyo ve bu hareketlernden dolayi tamamen sogdum sadwce ise girmesini bekliyorum bu sure zarfinda ne dusuncgmi ne yapicgmi sasiirdim. benm ailem surekli calismadgi icin bana gelip soyleniyo haklilar ama inanin kafam bombos kime ne dcegimi bilmiyorum siz akil verin bari kafayi yemek uzereyim

Çalışmaya niyeti de yok gibi diyorsunuz; böyle oturup karısının parasını mı yiyecekmiş?
Üstelik iş de bulmuşsunuz, ayağına kadar getirmişsiniz, bey hazretlerine beğendirememişsiniz.
Gayret olsa, diyeceğim idare edin, bu bir süreçtir vb. Ama şu halde nereye kadar böyle sürer?
Hele bir de alıştı mı, siz evin tüm yükünü çekerken o sınırsız ev tatilinin keyfini çıkarmaya devam eder.
Böyle böyle zaten karşınızdakini değil eşiniz, erkek olarak da görmemeye başlarsınız.
İyi tahlil edin, rest mi çekersiniz, "Böyle devam edemem, beni kaybedersin" diye tatlı bir ikna mı yoluna gidersiniz siz bilirsiniz. Ama gerekirse yolunuzu ayırmaktan lütfen çekinmeyin.

Kırıcı da konuşmak istemiyorum ama eşiniz tarzı erkeklerden hiç ama hiç hazzetmiyorum, asalak işte bildiğin.

Oldu az yiyip hizmetçi tutsun beyzade. .
K bakmasın e.ek gibi de çalışacak yedirme parani ona. .
Çalışmak isteyene her yerde is var. .
Alışmış o 1 aydır minderi kalın gelmiş.

Kendinizi net ifade edin.
Eger böyle devam ederse sonumuzuniyi görmüyorum diyin. Sana olan saygım da sevgim de azalıyor, bu şekilde pasif bir hayat secmen beni yıpratıyor de.

Eğer ekstra bir durum yolsa o bahsettiğiniz ameliyat 3/4 günde sıkıntısının kalmayacağı bir ameliyat.
Boşuna onu bahane etmesin.

Evde duruyorsa da yemek, temizlik, varsa çocuk bakımı, market alışveriş vs ne varsa hepsini yaptırın. Hayatından bezdirin.

kizlar kafayi yemek uzereyim sabredemiyorum artik

Sen sıkıntıdaysan onu da sıkıntıya sok, yok öyle.. Gerekiyorsa iş bulmadan bu eve gelme de gönder gitsin evden.. Gitmem ne yapıyorsan yap derse sen ailenin yanına git.. Böyle devam etmeyeceğini anlasın.. Konuşmak erkeklerde sökmüyor üzgünüm..

Gelişimini tamamlamadan evlendirilmiş ergen erkek vakası bu şekilde sabretmiycenizi güzelce anlatın bence

soguudugumu soyledim sikt...gt bile dedim ewden ewe bi geldim ewde ve benimle konusmaya calisiyo

s....git ewden bile dedim gitmedi bide benimle iyi olmaya calisiyo kizimiz olmasa coktan tekmeyi atmistim. ewin haline bakin bide her yer leş gibi. ewlendgmden beri adam gbi markete bile cikamadm hep sefalet cektirdi bize biktim artik bu saatte hala yatyo haftada bir gun iznim var oda bugun simdi bakalla bile ben gidicem ayagna kahvalti hazrlcam cok yoruldum yasamaktan bosanmak istyorum ama aciyorum bi yandanda snirlenyorum artik napcgmi sasirdm

s....git ewden bile dedim gitmedi bide benimle iyi olmaya calisiyo kizimiz olmasa coktan tekmeyi atmistim. ewin haline bakin bide her yer leş gibi. ewlendgmden beri adam gbi markete bile cikamadm hep sefalet cektirdi bize biktim artik bu saatte hala yatyo haftada bir gun iznim var oda bugun simdi bakalla bile ben gidicem ayagna kahvalti hazrlcam cok yoruldum yasamaktan bosanmak istyorum ama aciyorum bi yandanda snirlenyorum artik napcgmi sasirdm

canım benim kardeşte 7 yıl çekti bu çileyi sonra ayrıldı kurtuldu kışın kara bata çıka işe giderdi beyzade sıcacık yataktan çıkmazdı, adam olmuyorsa zorlama sen yıpranırsın, hayat birini düzeltmek için çok kısa zaten değişmiyolar...

şu düünyada hangi erkekleri öldürmek isterseniz diye sorsalar çalışmaya niyeti olmayan erkekleri seçerim.

çapkın erkek bile kabulüm ama tembel erkekten nefret ediyorum.

Allah sabır versin size.

boşanicam kafaya koydum zaten ... simdide gelmiş ben işten çiktigim zaman annemlerde yemek yiyorum cnki iş cikis saatim 9bcuk ewe gelmem 10 ve açikiyorum annemlerde bana yakin orda yemek yiyoruz(zaten bizim ewde yemek yok) hergu onlara gidiyoruz diye isyan ediyo ben çalisinca taşnalim diyo sen hem kendi ewine bakmiyosun hemde annmde gdip yiyip icyoruz diye laf ediosun

boşanmak istedgmii soyledim sktrgt dedim hç bsey olmamis gbi dewam etti bir daha soylicem zaten uzun zaman kari koca ilskmz yok ve tamamen sogudum ewe geliyorum hersey bana bakiyo tam bir hafta bulasik toplayamadm banyo les salon dsen oyle

Maalesef rahata alışmış. Baskasinin emrine girmek zor geliyor.
Ne yapiyor peki evde oturup?
Annesi babasi ise gir calis demiyorlar mi?

annesi babasinin yaninda calisiyodu kendileri ona yanmzdan git baska ise gir dedi.. evde oturuyo butun gun baska bsey yapmiyo ben markette calisiyorum hertarafim agryo artik

amma çok yazmışsınız si..tr git dedim diye

bu şekilde mi çözeceksiniz sorununuzu

eşinizden bir farkınız yok bence.

o sorumsuz siz saygı kuralları dısındasınız.

çok güzel bir cümle gibi de defalarca yazmıssınız

Annesi işten atınca çalışmamak da neyin nesidir anlayamadim..
Kötü bir dönem geçiriyor desem ,esas şimdi çalışması lazım..
Bence annesinin onu tekrar çağırmasını bekliyor .
Pek gururlu biri gibi değil..
Zaten gururlu olsa hem sizi hem kendisini bedavaya calistirmaz..
Her neyse , çalışmıyor ise evin işini yapsın iş bulana kadar..
Yok onu da yapmam diyor ise evden gitsin.

Back
X