• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz eş

2 tane çocuğum var biri daha bebek.Maalesef ben çabalamazsam işler hepten kötüye gidiyor.Şu anda yatan hastayım ameliyat oldum 2-3 kayınvalidem geldi sonra gelmedi malum kendini kesinlikle üzmez .Benim annem gelmez çünkü annemlerle de kavga etti bidaha evime gelmeyin dedi.En son dedim ki bak evin hali perişan ya bi kadın tutalım ya da anneni çağır beraber yapın dedim.İkisine de yok diyor.Adam ben hayırlı birşey söylesem bile olumsuz yanıt veriyor.Sabah alarmın sesine uyanıp işe gidemeyen bi insan düşünün ney miş onu birinin kaldırması gerekiyormuş kalkamazmış
Isiniz zor gercekten allah yardimciniz olsun. Siz ailenizin yanina gitseniz?

İyileşene kadar ailenin yanına gitsen. Sonrasını iyileşince düşünürsün.
Çok sinir bozucu Allah sabır versin. diyecek birsey bulamıyorum. Şu an eşin için çözüm bulmak yerine sağlıklı bir şekilde iyileşmeye bak. Önce senin sağlığın

Allah razı olsun hepinizden zaten oda onu istiyor gideyim bana ailem baksın ama hastalıkta sağlıkta değil mi evlilik?Benim bu günümde yanımda olmayacaksa ne zaman olacak? Kendisi hiç boşanmaya yanaşmaz.Benim anam babam boşandı olan bize oldu ben çocuklarıma bunu yaşatamam der hep ama düzelmek için hiçbir çaba sarfetmez.İstiyorki ben onu öyle kabul edeyim

eh peki sürekli evde kavga çıkmıyor mu çocuklar huzursuz olmuyor mu yoksa siz çok mu alttan alıyorsunuz ?Bu yaşta böyleyse yaşlılığı hiç çekilmez boşanın diyemem seviyorsunuz ki katlanıyorsunuz ama kavga çok ederdim ben olsam onu da çok üzerdim.

eh peki sürekli evde kavga çıkmıyor mu çocuklar huzursuz olmuyor mu yoksa siz çok mu alttan alıyorsunuz ?Bu yaşta böyleyse yaşlılığı hiç çekilmez boşanın diyemem seviyorsunuz ki katlanıyorsunuz ama kavga çok ederdim ben olsam onu da çok üzerdim.
Oooo kavga çıkarmaz mı öfke kontrolü problemi var zaten sabır ediyorum artık elbet birgün sabrım taşacak ama ne zaman bilmiyorum Benim ki vicdan meselesi yarın çocuklarıma ben elimden geleni yaptım demek istiyorum

Bu cinnet nasıl oluyor.

durduk yere kavga çıkarma ve hakaret etme eğilimi olan x kişisi bir gün yine söylenmeye bağırmaya ve hakaret etmeye başladı .. bağırma diyorum anlamıyor , bu kadar basit sebep için huzur kaçırma diyorum yok nuh diyor peygamber demiyor ki evde başkaları da var aileden..o kadar canıma tak ettiş demekki 'yeterr yeter ulan yeter diye masaya, tegaha falan vurmaya başladım ama nasıl ağlıyorum nefes nefese kaldım bunu bilerek yapmadım sinirlerim boşaldı resmen.. nefesi tam alamayınca yüzüm uyuştu, çenem kitlendi resmen.. bu sefer kendim de korktum, sanırım tansiyonum düştü hoppp yığıldım yere tir tir titredim.. ben bunları bilerek yapmadım tabiki ama artık bedenim yaşananlara sessiz kalamıyordu..:kızgın:

sonra bi baktım ortalık süt liman.. hımmm dedim güzel dille anlamıyorsunuz madem ben de bu dilden konuşurum.. deli deliyi görünce değneğini saklarmış..:bicak:

ben de insanım ulaaaannnn diye cırlayıveriyorum ohhh sen sağ ben selamet...:halay:

durduk yere kavga çıkarma ve hakaret etme eğilimi olan x kişisi bir gün yine söylenmeye bağırmaya ve hakaret etmeye başladı .. bağırma diyorum anlamıyor , bu kadar basit sebep için huzur kaçırma diyorum yok nuh diyor peygamber demiyor ki evde başkaları da var aileden..o kadar canıma tak ettiş demekki 'yeterr yeter ulan yeter diye masaya, tegaha falan vurmaya başladım ama nasıl ağlıyorum nefes nefese kaldım bunu bilerek yapmadım sinirlerim boşaldı resmen.. nefesi tam alamayınca yüzüm uyuştu, çenem kitlendi resmen.. bu sefer kendim de korktum, sanırım tansiyonum düştü hoppp yığıldım yere tir tir titredim.. ben bunları bilerek yapmadım tabiki ama artık bedenim yaşananlara sessiz kalamıyordu..:kızgın:

sonra bi baktım ortalık süt liman.. hımmm dedim güzel dille anlamıyorsunuz madem ben de bu dilden konuşurum.. deli deliyi görünce değneğini saklarmış..:bicak:

ben de insanım ulaaaannnn diye cırlayıveriyorum ohhh sen sağ ben selamet...:halay:
eşiniz bu olaydan sonra düzeldi mi peki daha sonra bu olayı yüzünüze vurmadı mı ben böyle birşey yapsam benim ki sen delisin der

Back
X