Sorumsuz kocaaaaaaaaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Mrb kızlar 6 aylık evliyim ve eşimle sorunum var
işyerinde aylık fatura konturolleri yapması gerekıyordu 2ay önce yaptığında şubelerin en iyisiydi aradan 2ay gectı ve 4,5 milyar açık cıkardı ne yapıvağımı bılmıyourm çok umursamaz ben 1,2 hafta öncesinden söylediğimde bana başıma böl. Müdürü kesildin demiş terslemişdi benım dediğimde kontrol etseydı böle olmayacaktı ve maadı olarak çok zor durumdayken bu parayı ödemek zoruma gıdıyor eşimi nasıl değişitiririm bilmiyourm ama işten çık başka iş bul dediğimde işini kayırmıştı şimdi ise çıkıcam dıyor
umursamaz sorumsuz bırısı işte elk faturasını bıle ben bugun yatır demezsem yatırmaz son gününü bekler yada günü gecer öle yetırırı
ben borcuna saağdık bı insanım borcum olduğunda asla uyuyama ama
o mışıl mışıl uyur
düğünü bile ben ailemle yaptım onun ailesi hiç bişeye karışmadı bıle sözde erkek evi severek evlendik ama böle olduğnu bılmıyodum
ne ypıcam onu hiç bilmiyourm ban bukonuda yardımcı olun nolur bu hep bölemı gıdıcek ben yoruldum evin butun yükü bende herseyı düşünmekten kendime fırsat bulamıyorum kafayı yemöek üzereyı bekarken böle deyuıldım ben bekar olmak istiyoumr kaldıramıyorum
artık bukadra yükü çekmek tekbaşına çok zor bee
nolur bana bı akıl verinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşım bu konuda fikir vermek gerçekten büyük sorumluluk ister ama tabi ortada büyük bi sorumsuzluk var ve bu gerçekten dayanması zor bir durum.evlenmeden önce ne kadar tanıdınız birbirinizi ?

böyle oldğunu bilmiyordm demişsiniz,ama aslında bence biliyordunuz böyle olduğunu,sadece "evlenince DEĞİŞİR" diye düşündünüz..yoksa evlilk aefesinde,eşya alımında (aileniz eşyaları almış) onun sorumsuzluğunu açık bi şekilde görmüşsünüzdür..o zaman bi şeylere dur demeniz gerekirdi bence,şimdi değil..Allah kolaylık versin..

bence düzelmez canım.. esin..
yarın colugu cocugu olunca böyle umursamaz olması daha cok canını yakacak..
en iyi kararı sen vereceksin
ama n'olursa olsun ekmek kapısını önemsemeyip havaya 4-5 milyar atan insanın
yarın cocuklarına faydalı olacagına inanamıyorum..

eşiniz bu açığı nasıl vermiş peki; az bir para değil sonuçta.

aklıma ilk gelen, eğer yanlış işler varsa ortada; yarın öbür gün eşi olarak sizde suçlu durumda görünürsünüz. açığı nasıl verdiğini öğrenmeye çalışın bence

ne olursa olsun, çok büyük bir sorumsuzluk.
ben kolay kolay yutmazdım herhalde.

7sinde ne ise 70nde de o olur bence düzeleceğini sanmıyorum.Allah yardımcın olsun

valla evlilikte herşey bir yere kadar çekilebilir ama sorumsuz bir koca asla çekilmez..:kahve:

karakteri , kişiliği bu tatlım anlaşılan
belliki umursamaz hayata karşı..
ya neden böyle oluyor.. dikkat ettiysen çoğu evliliklerde böyledir
bir iyiye bir kötü düşer derler..
yani kötüden kasıt şu.. çifler hep birbirlerini tamamlıyor..
birisi vurdumduymazsa diğeri çok ilgili alakalı titiz
birisi güldürmeyi seviyorsa diğeri gülmeyi seven..
birisi tutumluysa diğeri pohpohçu..
.
.
.
uzarda uzar bu liste. demek istediğim bu durum sadece sizin ilişkinizde değil.
bir çok ilişkide gözlemledim ben:delphin:

Evlenmeden 4 yıl çıktık asker yolu bıle bekledım ancak onun bu umursamaz tavırları vardıda tabı işin içine girmeden bu derece bılemzdım şimdi ise sen ne dersen haklısın senın sözünü dinlemelıydım diyor gögsüme yatıp ağlıyor pişman bılıyorum ama elimden geleln bişey yok acık ta şöle çıkıyor kızlar faturalar kaybolduğu zaman 4,5 mılyar fatura açık çıkıyor ee bunuda kim odeyecek sözde şube müdürü olab benım salak kocam

benim eşimde öyle, işinde değil işinde gayet titiz, fakat ev faturalarını ben hatırlatıyorum öyle gidiyor yatiriyor. bizde ilk evlendigimzde 'ben sana demistim' durumuna çok düştük. ama artık bir orta yol bulduk herhalde be bilim bu tür şeylerden dolayı tartışmıyoruz. yoksa ben mi alıştım bilmiyorum. zamanla ögreniyorlar sanirim dörtdörtlük olmasada çok rahatsız edici de olmuyor. zamanla öğrenir diye düşünüyorum

ayrıl dersek vebal altına gireriz ama çocuk yapmak için acelede etmezsen iyi olur vede temkinli olmaya çalış borçlar alıp başını gitmesin herşey gönlünce olsun

canım benim sorumsuz koca çok zor Allah kolaylık versin arkadaşın dediği gibi sakın çocuk yapmakta acele etme eşini iyice tanımaya çalış çalışıyorsun sanırım işini de bırakma
eşinle bu durumu konuşmayı denedinmi hiç canım belki halledebilirsiniz konuşunca

ayrıl dersek vebal altına gireriz ama çocuk yapmak için acelede etmezsen iyi olur vede temkinli olmaya çalış borçlar alıp başını gitmesin herşey gönlünce olsun

Ben de aynı fikirdeyimkaydirigubbakcemile5 ilave olarak da daha yeni evlisiniz evdeki görev anlayışı eşine tam olarak yerleşmemiş olabilir her şeye sen atlama ona da sorumluluk ver yoluna girer her şeyŞeniz

herşeyi siz düşünmeyin artık. siz düşündükçe herşeyi nede olsa düşünen biri var diye rahata geçiyorlar. sorumluluklarını bilsin canım. ..
evet haklısın zor ama başka çarede yok. başka türlü değişmez bence..

sorumluluklarının farkına varması için piskolojik tedavi görmesi lazım gibi geldi bana

Benim kocama tanıştığımızdan beri ben bakıyorum.askerde tanıştık ben para yolladım.kaçarak evlendik mobilyaları benim ailem aldı.evin bütün sorumluluğu bende idi.çok güzel işlere soktum çalışmadı.her defasında beni suçladı.tam bi kadın olamamışım falan.elektrik su faturası gelirdi.bakmazdı bile ne kadar gelmiş diye.evde internet başundan kalmaz.ben kızımla bi odada o ayrı odada net başında oturuurdu.o kadar sorumsuzdu yani.bi de üstüne üstük 3 ay önce bana 1 milyar borç bırakarak anasının evine gitti.ben çalışıyorum.şimdi ben ne yapayım ?

Benim kocama tanıştığımızdan beri ben bakıyorum.askerde tanıştık ben para yolladım.kaçarak evlendik mobilyaları benim ailem aldı.evin bütün sorumluluğu bende idi.çok güzel işlere soktum çalışmadı.her defasında beni suçladı.tam bi kadın olamamışım falan.elektrik su faturası gelirdi.bakmazdı bile ne kadar gelmiş diye.evde internet başundan kalmaz.ben kızımla bi odada o ayrı odada net başında oturuurdu.o kadar sorumsuzdu yani.bi de üstüne üstük 3 ay önce bana 1 milyar borç bırakarak anasının evine gitti.ben çalışıyorum.şimdi ben ne yapayım ?

baya bayaaa rolleri değiştirmişsiniz..allah yardımcın olsun..
erkeğe de fazla yüz vermemek gerekiyor, sorumluluğu üstlenen biri var diye..
zamane kocaları çok relax olmaya başlamış:mymeka:..

bence onun yapması gereken şeyleri kesinlikle siz yapmaya üztlenmeyin bu sefer iyice sorumsuzlaşır..siz üzerinize yük aldıkça o dahada bi rahatlıycak dahada bi sorumsuzlaşıcak...faturaları ödemiyosa siz dert etmeyin kendinize sorun etmeyin..ben elektrik faturası ne kadar gelior yakıt ücreti ne kadar ödendi mi ödenmedi mi hiç karışmıyorum onun görevi derdini tasasınıda ödenmiyosa faizinide o düşünsün...işin zor ama bence kendine dert etme daha yeni evlenmişsiniz zamanla rayına oturun inş

bence onun yapması gereken şeyleri kesinlikle siz yapmaya üztlenmeyin bu sefer iyice sorumsuzlaşır..siz üzerinize yük aldıkça o dahada bi rahatlıycak dahada bi sorumsuzlaşıcak...faturaları ödemiyosa siz dert etmeyin kendinize sorun etmeyin..ben elektrik faturası ne kadar gelior yakıt ücreti ne kadar ödendi mi ödenmedi mi hiç karışmıyorum onun görevi derdini tasasınıda ödenmiyosa faizinide o düşünsün...işin zor ama bence kendine dert etme daha yeni evlenmişsiniz zamanla rayına oturun inş

aynen..son ödeme tarihlerine bile bakmıyorum:dilcikar:..napiiim..naniknanik
yeni evliyken kafama takardım o ft.bu ft. aman günü geçmesin falan..diye,
şimdi ohhh..fatura geliyor, yalandan yüzüne bakıyorum ne gelmiş..sempatiksalakcinni
ne rahatmış dünya böyle..:1:evin sorumluluğunu fazla üstlenmeye gelmez.yerimseniben.

Back
X