E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ayrıl dersek vebal altına gireriz ama çocuk yapmak için acelede etmezsen iyi olur vede temkinli olmaya çalış borçlar alıp başını gitmesin herşey gönlünce olsun
valla evlilikte herşey bir yere kadar çekilebilir ama sorumsuz bir koca asla çekilmez..
Benim kocama tanıştığımızdan beri ben bakıyorum.askerde tanıştık ben para yolladım.kaçarak evlendik mobilyaları benim ailem aldı.evin bütün sorumluluğu bende idi.çok güzel işlere soktum çalışmadı.her defasında beni suçladı.tam bi kadın olamamışım falan.elektrik su faturası gelirdi.bakmazdı bile ne kadar gelmiş diye.evde internet başundan kalmaz.ben kızımla bi odada o ayrı odada net başında oturuurdu.o kadar sorumsuzdu yani.bi de üstüne üstük 3 ay önce bana 1 milyar borç bırakarak anasının evine gitti.ben çalışıyorum.şimdi ben ne yapayım ?
bence onun yapması gereken şeyleri kesinlikle siz yapmaya üztlenmeyin bu sefer iyice sorumsuzlaşır..siz üzerinize yük aldıkça o dahada bi rahatlıycak dahada bi sorumsuzlaşıcak...faturaları ödemiyosa siz dert etmeyin kendinize sorun etmeyin..ben elektrik faturası ne kadar gelior yakıt ücreti ne kadar ödendi mi ödenmedi mi hiç karışmıyorum onun görevi derdini tasasınıda ödenmiyosa faizinide o düşünsün...işin zor ama bence kendine dert etme daha yeni evlenmişsiniz zamanla rayına oturun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?