- 28 Şubat 2014
- 213
- 29
- 38
- 35
merhaba kızlar.. altı aylık bir ilişkim var ve başlardaki romantik ince ruhlu adamın yerini bir öküz aldı. önceleri beni kırdığında gönlümü alana kadar çabalar gereksiz kaprislerimde bile peşimden gelirdi son zamanlar ise beni kırdığında bi güzel söz söylemekten aciz, vurdumduymaz bir hale geldi. ne zaman niye böle yapıyosun diye derdimi anlatmaya başlasam yine başlama, abartma vs şeyler duyuyorum. bana tek açıklaması ise beni sen bu hale getirdin diyor. gübdüzleri çalıştığı için konuşamıyoruz akşamları attığı mesaj da sayılı ona güveniyorum ama beni özlemesini kendiliğinden aramasını istiyorum. yan yanayken çok mutluyuz her fırsatta yanıma geliyor ama yanımdan gittiği an bambaşka bir adam oluyor. ayrılalım diyorum ben seni seviyorum ayrılmam diyor. istese benden ayrılması için o kadar çok sebep bulabilir ki ama ayrılmıyor da ne kadar şiddetli kavga etsek de ağır sözler söylesek de kopamıyoruz. anlayacağınız ne öldürüyor ne güldürüyor
beni mutlu etmek için hiçbir çaba sarf etmez oldu hep merak eden kıskanan arayan taraf ben olmaya başladım. ilk günlere nasıl dönebilirim