- Konu Sahibi angryangel
-
Kızlar 3 gündür sular yok çıldırmak üzereyim. 3 gündür arıza giderilemez mi yahu? mutfakta bulaşıklar dağ gibi oldu, kendim banyo yapamıyorum, pislikten uyuyamıyorum. bu gece 00.00'da sözde gelecekti gene yok. 3 gündür saat veriliyor, o saatte yok sonra hadi bakalım başka bir saate erteleme. böyle sorumsuzluk olur mu yaa. kaç kere şikayet ettim takan bile yok!
Eger ana borularda sorun varsa. Kiiii bır borunun boyutu 3 -3 mt dır uzun zaman alabılır arızanın gıderılmesı bekle bakalım accık
3 gün oldu tatlım yaa 3 daha ne kadar bekleyeceğim ki? Türkiye'nin görmediğim şehri kalmadı ilk defa burada böyle bir kepazelikle karşılaşıyorum. Bir de metropol olacak burası.
aynı dertten muzdaribiz semt neresi?
Birkaç sene önce benim yaşadığım yerde de aynısı olmustu .. yaklaşık 9 gün falan gelmedi sular
yüzyıl şuan bir sesler geliyor gelecekmiş gibi ama sabaha doğru anca gelir
9 gün mü? deliririm herhalde
Sular gelmiş olmalı, kontrol ettiniz mi..12 de geldi..
yok canım ya az önce baktım hala yok. Zaten benim olduğum yerde her Allah'ın günü kesildiği için önemsemiyorlar herhalde.offf offf
Nerede oturuyosun sen pekı bole kımse onemsemıyor
İstanbul'un köyü canım burası. her gün ya su ya elektrik kesilir, 40 kere şikayet edilir kimse önemsemez.
Wallahı neresıyse soyle olmadı sabah fatıh portakal yazım kamuoyuna sorsunlar tum Türkiye duysun !!!!!' Sabah fox yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?