Sorumsuz ve tedbirsiz İSKİ

angryangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
1.316
10
106
39
İstanbul
Kızlar 3 gündür sular yok çıldırmak üzereyim. 3 gündür arıza giderilemez mi yahu? mutfakta bulaşıklar dağ gibi oldu, kendim banyo yapamıyorum, pislikten uyuyamıyorum. bu gece 00.00'da sözde gelecekti gene yok. 3 gündür saat veriliyor, o saatte yok sonra hadi bakalım başka bir saate erteleme. böyle sorumsuzluk olur mu yaa. kaç kere şikayet ettim takan bile yok!

Kızlar 3 gündür sular yok çıldırmak üzereyim. 3 gündür arıza giderilemez mi yahu? mutfakta bulaşıklar dağ gibi oldu, kendim banyo yapamıyorum, pislikten uyuyamıyorum. bu gece 00.00'da sözde gelecekti gene yok. 3 gündür saat veriliyor, o saatte yok sonra hadi bakalım başka bir saate erteleme. böyle sorumsuzluk olur mu yaa. kaç kere şikayet ettim takan bile yok!

Eger ana borularda sorun varsa. Kiiii bır borunun boyutu 3 -3 mt dır uzun zaman alabılır arızanın gıderılmesı bekle bakalım accık

Eger ana borularda sorun varsa. Kiiii bır borunun boyutu 3 -3 mt dır uzun zaman alabılır arızanın gıderılmesı bekle bakalım accık

3 gün oldu tatlım yaa 3 daha ne kadar bekleyeceğim ki? Türkiye'nin görmediğim şehri kalmadı ilk defa burada böyle bir kepazelikle karşılaşıyorum. Bir de metropol olacak burası.

3 gün oldu tatlım yaa 3 daha ne kadar bekleyeceğim ki? Türkiye'nin görmediğim şehri kalmadı ilk defa burada böyle bir kepazelikle karşılaşıyorum. Bir de metropol olacak burası.

Olabılır wallahı bızım ulkemızde bıraz beklemekle gecıyor zaman
Tanıdın bırı fılan varsa muhakkak gıt bı banyo yap huzursuz olmussun bıde ıceee

Aynı dertten bende muzdaribim. Bugün 3.cü gün oldu, halen su yok. :50:

Ama suç bende. Kenara köşeye yedek su almadım. Buraya taşınalı 1 sene olucak neredeyse, bu 1 sene içerisinde abartmadan ve üçe beş katmadan söylüyorum; her pazar su yok (yemin ederim bir pazar günü su olduğunu görmedim) ve hafta içi en az 3 gün su yok. Geri kalan günlerde de verdikleri su zaten tayzikli olmadığı için, ne adam akıllı sıcak su ile banyo yapılabiliyor, ne de çamaşır, bulaşık makinesini çalıştırabiliyorum.

Artık su kesintisi 2 günde bir olduğu için yada sürekli ve uzun sürdüğü için olsa gerek İski arıza bildirimi olarak bile sitesinde yazmıyor.

Bir pazar sabahı gözüm döndü ve İski yi aradım. Verilen cevapta şu "hanfendi gop ist. in en kalabalık yeri bu yüzden yeterli gelmiyor" :50: Hayır, bir de barajın dibinde oturuyorum. Ölür müsün, öldürür müsün..

Hayatımda İst. in çok farklı farklı semtlerinde oturmuş ben, 1 günden fazla, hadi toplamda bir kaç kereden fazla su kesintisi görmemiştim. Ve şuanda, bu nefret ettiğim semt.den taşınma imkanımda yok maalesef :43:

Yazdıkça sinirleniyorum ya.

Hani böyle bidonlar olur ya musluklu. Ah bir denk gelsem, en az 3 tane alıcam onlardan.

Back
X