Sorun aşırı derecede kıskanç olmam

• Konu Sahibi Konu Sahibi maya_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maya_

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
42
0
286
Ankara
Öncelikle herkese merhaba..sorunum şu ki 3gün önce erkek arkadasımla daha doğrusu onun kararıyla biraz ara verdik..sebep ise.benim aşırı derecede kıskanç ve bazı şeyleri çok üsteliyor olmam..her ne kadar beni sevdiğini söylesede bunaldığını ve ilerisi için ikimizinde biraz düşünmesi gerektiğini söyledi..şuan gerçekten içimde bir acı var ancak ilişkimi kurtarmak için birşeyler yapmam lazım..o çok fazla duygularını gösteren bir insan değil. bende bu yüzden çok üzerine gittim arkadaşlarından pek hoşlanmadıgım için her görüştüğünde sorun çıkarttım çünkü onların yanındayken beni saatlerce aramıyordu ben ise kimin yanında olursam olayım sürekli aklım onda olduğu için arama ihtiyacı hissediyordum..ve onu benim yaptıgım şeyleri yapması için zorladım bir tüelü kabullenemedim onun böylede çok sevebileceğini ancak aklım almıyor ben onun sesini duymadan içim içimi yiyor peki ya o kaç gn geçti kim bilir kaç gün daha geçecek.çevremdeki herkes farklı şeyler söylüyor.kimi onun beni sevmediğini..kimi dogru yaptıgını kimi ise yanlış..ne yapacagımı şaşırdım kendimi öyle kötü hissediyorumki hayat durmuş gibi:S yardımlarınızı bekliyorum :(:58:

senin gereksiz kıskançlığın ne kadar yanlışsa , erkek arkadaşının da arkadaşıyla iken seni aramaması o kadar yanlış ..ii arkadaşının yanına gitmesi normal ama telefon eline yapışmazya bi arar bi meaj atar senin gönlünü alır ama erkekler maalesef bu konularda kadınlar kadar gelişmiş değiller ,herşeyleri düz mantık ..bence sen onun üzerine gitme onu rahat bırak ,s üzerine düştükçe o iice kaçacaktır ..ara vermeniz bence ii olmuş ..en azından seni gerçekten sevip sevmediğini bu süreçte anlarsın ..eğer seni gerçekten seviyorsa bu ara dnem sana bin katıyla kar olarak dönecek ,seni gerçekten sevdiğini anlayacak ,özleyecek seni bir kere daha sevecektir ...yok seni sevmiyorsa da bu ara dönemden sonra aramaz bu iişkiyi bitirir o zaman da yine senin karına olur çünkü onun seni sevmediğini anlayıp boşa zaman kaybetmeden hayatına devam edersin..tecrübe ile sabittir :))

sanırım haklısın ne kadar kötü bir durum yaa ben suanda bunları düşünürken bunları yaşarken bile kim bilir nasıl durumda..ben asla sevdiğim insana bunu yapamazdım dayanamazdım üzülmesine.. gaddar bu erkekler...

2 yıl kadar oldu... ve insanı en çok yoran şey alışkanlıklar elim telefona gidiyor ama aramıcam..

2 yıl kadar oldu... ve insanı en çok yoran şey alışkanlıklar elim telefona gidiyor ama aramıcam..

deli kız0606 arkadasım dogru soluyo bence ustune dusme sewseydı arardı bence bosver dıcem akısına bırak dıcem ama bende senın durumuna dustum cokkostum pesınden sonra bıraktım o geldı sımdı askerde beklıyorum oluruna bırak uzulme :)

tatlım bi ara bende senin gibiydim kıskançtım ve çok fazla üzerine gidiyordum..aynı şeyleri banada söyledi seni çok seviyorum ama beni bunaltıyorsun bazen ileride bu çok fazla sorun olur dedi..ayrılma noktasına geldiğimiz zamanlar oldu..bende çok sevdiğim için artık onu bunlatmamaya sıkmamaya başladım..mesela dışarı çıkıorum diyordu ben kızsamda kıskansamda tamam canım diyordum..şimdi öyle sorunlarımız kalmadı çok şükür..bence seni sevmemesi ile ilgisi yok erkeklerin yapısında var bu bu kadar sıkmaya gelemiyorlar.tek çaresi sıkmayacaksın kıskanırken dozunda kıskanacaksın güveneceksin..yapamıyorsan bu ilişki eninde sonunda biter..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

aşırı derecede kıskanç olduğunu söylemişsin demekki erkek arkadaşın bunalmış erkekler gelemdez pek böyle şeylere kıskanıcaksın ama belli etmeyeceksin bazı ilişkileri bitiren etken aşırı kıskançlıkta olabiliyor cnm bak senis eviyorsa bi süre sonra zaten özler ve arar seven insan dayanamaz sen hiç arama mesajda atma onu kendi başına bırak üstüen gittikçe dahada kötüye gidebilir oyüzden uğraşma bir süre cnm sabırlı ol

teşekküreder,m hepinize kızlar..tavsiyeleriniz işe yaradı gibi. aradı tekrar ancak ikimizdede bir tutukluk var çözemediğim birşey umarm buda geçer..

Eğer karşındaki insanı sıkacak , boğacak şekilde kıskanıyorsan
İlişkinizde bir güven sorunu vardır
Bu güvensizlik durumu düzelmeden , ilişkiniz yürümez ve onu daha çok bunaltırsın
Sanırım bu güvensizliğin başlıca sebebide onun arkadaşlarından hoşlanmıyor olman
Bu tek taraflı düzeltilecek bir sorun değil
Bu durumu konuşun ve orta yol bulmaya bakın
Yoksa ayrılık kaçınılmaz olur..

Bir erkeği hayatınızın merkezi haline getirirseniz ya da hadi diyelim getirdiniz bunu ona hissettirdiyseniz vay halinize... Kıskançlık bir kişilik özelliği sanırım bunu değiştirmek elde değil ama kıskanıyorsanız bile en azından bunu ona asla belli etmeyin, yansıtmayın. Böyle davranırsanız bir süre sonra herşeyin olumlu yönde değiştiğini görürsünüz. Test edilip onaylanmıştır :1:

Bir erkeği hayatınızın merkezi haline getirirseniz ya da hadi diyelim getirdiniz bunu ona hissettirdiyseniz vay halinize... Kıskançlık bir kişilik özelliği sanırım bunu değiştirmek elde değil ama kıskanıyorsanız bile en azından bunu ona asla belli etmeyin, yansıtmayın. Böyle davranırsanız bir süre sonra herşeyin olumlu yönde değiştiğini görürsünüz. Test edilip onaylanmıştır :KK1:
belli etmiyim diyorum ama evde nerdese sinir krizi geçiricek derecee geliyorum :(

Back
X