Öncelikle herkese merhaba..sorunum şu ki 3gün önce erkek arkadasımla daha doğrusu onun kararıyla biraz ara verdik..sebep ise.benim aşırı derecede kıskanç ve bazı şeyleri çok üsteliyor olmam..her ne kadar beni sevdiğini söylesede bunaldığını ve ilerisi için ikimizinde biraz düşünmesi gerektiğini söyledi..şuan gerçekten içimde bir acı var ancak ilişkimi kurtarmak için birşeyler yapmam lazım..o çok fazla duygularını gösteren bir insan değil. bende bu yüzden çok üzerine gittim arkadaşlarından pek hoşlanmadıgım için her görüştüğünde sorun çıkarttım çünkü onların yanındayken beni saatlerce aramıyordu ben ise kimin yanında olursam olayım sürekli aklım onda olduğu için arama ihtiyacı hissediyordum..ve onu benim yaptıgım şeyleri yapması için zorladım bir tüelü kabullenemedim onun böylede çok sevebileceğini ancak aklım almıyor ben onun sesini duymadan içim içimi yiyor peki ya o kaç gn geçti kim bilir kaç gün daha geçecek.çevremdeki herkes farklı şeyler söylüyor.kimi onun beni sevmediğini..kimi dogru yaptıgını kimi ise yanlış..ne yapacagımı şaşırdım kendimi öyle kötü hissediyorumki hayat durmuş gibi:S yardımlarınızı bekliyorum