Sorun avukatım...

Terk edilme, psikolojik siddet, asagilama, hakaret... bir suru sey. Oglum var. Nafaka aliyor oglum. Brn calisiyorum. Dava 3 yil surdu bosandik ama mal paylasimi ve tazminat devam ediyor.
üç yılda mı boşadı hakim, delil var mıydı yoksa eşin mi anlaşmalıya çevirdi.nafaka ne kadar alıyorsun ve çocuk kaç yaiında

üç yılda mı boşadı hakim, delil var mıydı yoksa eşin mi anlaşmalıya çevirdi.nafaka ne kadar alıyorsun ve çocuk kaç yaiında
Temyize verdi eski es. O yuzden uzun surdu. Cekismeli bosandik biz. Eski esim bosanmaya itiraz etmedi, nafaka ve tazminata itiraz edip temyize verdigi icin uzun surdu. Bizim ki bayagi cekismeliydi. Eski es kisisi maasini falan dusurmus, epey bir hileleri vardi mal paylasiminda falan. Cok uzun hikaye benimkisi. Sizinki o kadar uzun surmez.

Temyize verdi eski es. O yuzden uzun surdu. Cekismeli bosandik biz. Eski esim bosanmaya itiraz etmedi, nafaka ve tazminata itiraz edip temyize verdigi icin uzun surdu. Bizim ki bayagi cekismeliydi. Eski es kisisi maasini falan dusurmus, epey bir hileleri vardi mal paylasiminda falan. Cok uzun hikaye benimkisi. Sizinki o kadar uzun surmez.
sanırım ki o yüzden asılmadı.bir de ben uzun uzun anlatınca ve beni anlamasını bekleyince...buz gibiydi avukatın yazanesi.ne biçim bir yer burası, hiç evlenir gibi değildi, psikolojik olarak etkilendim

sanırım ki o yüzden asılmadı.bir de ben uzun uzun anlatınca ve beni anlamasını bekleyince...buz gibiydi avukatın yazanesi.ne biçim bir yer burası, hiç evlenir gibi değildi, psikolojik olarak etkilendim
Adliyeler de oyle. Sevimsiz... sen onlara takilma. Avukatkar hergun o isi yaptigi icin etkilenmemesi normal. Ben de yasaduklarimi avukata anlayirken o da gayet dogal dinlemisti.

Ben de 2 tane avukata danısmıstım, söyle anlatayım ilk gittiğim gün bastan aşağı her şeyi konuştuk, sonra dilekçe yazmamı söyledi yaşadıklarımı anlatan felan öylece başlamıştı, diğeride çok iyiydi telde ne sürekli irtibat halindeydik, eğer en basına içimşze sinmediyse kesinlikle değiştirin benim bile anllattıklarınız kadarıyla içim ısınmadı avukatınıza

Benim iş yeriyle ilgili önemli bir davam olmuştu.Öneri üzerine bir avukat tutmuştum ve aynı sizin gibi dilekçede yanlışlar vardı haliyle moralim çok bozulmuştu ama kendimce bu bir avukat değiştirme meselesi olmamalı dedim ve değiştirmedim
Sonuç;çok şükür davamı istinafta dahi kazandım ve karşı taraf,üniversitenin rektörlüğüydü
Demem şu ki ufak tefek pürüzlere bakmayın,avukat hakkındaki genel intiba nasıl ona göre değerlendirin ve avukatınıza güvenin

Back
X