• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun bende mi anlamadım?

saba06

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
273
10
18
38
merhaba kızlar,
bir gün derdimi böyle insanlarla paylaşacağım aklıma gelmezdi ama sizin yardımınıza ve önerilerinize ihtıyacım var :(

ben dört senelik evliyim eşimle son zamanlarda sürekli tartışır olduk anlaşamıyormuyuz artık ? :(
eskiden üstüme titreyen adam sürekli muhabbette söylediğim lafları farklı anlayıp alınganlık yapıyo sonra dışarı çıkıyo sigara içiyo sonra geliyor ve bu bu aralar çok oluyor ve şuanda eften püften birşey yüzünden gitti sigarasını balkonda içti ve battaniye alıp başka odada uyuyor :s ne yapmam lazın ve bu arada eşim birbuçuk senedir işsiz acaba alınganlığı bu yüzden mi? ( işsiz olmasnın bedelini benmi ödemeliyim yani ) akıl verin lütfenn nasıl davranmalıyım yoruldum artık sabahtan akşams kadar bebekle vakit geçir akşamda böyle şeylerin olması insanın gardını düşürüyor :'(

merhaba kızlar,
bir gün derdimi böyle insanlarla paylaşacağım aklıma gelmezdi ama sizin yardımınıza ve önerilerinize ihtıyacım var :KK43:

ben dört senelik evliyim eşimle son zamanlarda sürekli tartışır olduk anlaşamıyormuyuz artık ? :KK43:
eskiden üstüme titreyen adam sürekli muhabbette söylediğim lafları farklı anlayıp alınganlık yapıyo sonra dışarı çıkıyo sigara içiyo sonra geliyor ve bu bu aralar çok oluyor ve şuanda eften püften birşey yüzünden gitti sigarasını balkonda içti ve battaniye alıp başka odada uyuyor :s ne yapmam lazın ve bu arada eşim birbuçuk senedir işsiz acaba alınganlığı bu yüzden mi? ( işsiz olmasnın bedelini benmi ödemeliyim yani ) akıl verin lütfenn nasıl davranmalıyım yoruldum artık sabahtan akşams kadar bebekle vakit geçir akşamda böyle şeylerin olması insanın gardını düşürüyor :'(
böyle insanlarla derken sen bizi küçümsüyomusun?:KK14:

tövbe küçümsemek ne kelime " böyle insan " diye okunursa evet yanlış bi kelime oluyor " bu şekilde " manasında kullandım

merhaba kızlar,
bir gün derdimi böyle insanlarla paylaşacağım aklıma gelmezdi ama sizin yardımınıza ve önerilerinize ihtıyacım var :KK43:

ben dört senelik evliyim eşimle son zamanlarda sürekli tartışır olduk anlaşamıyormuyuz artık ? :KK43:
Biz nasil "boyle insanlar"iz anlamadim...:KK14:

Canım bunalıma girmiş gibi 1,5 yıl işsizl
ik çok zor olmuştur ama seni aldatmadığından da emin misin?

Canım işsiz olması sebebi ile özgüveni azalmış olabilir ve hincinı senden alıyor olabilir. Fakat çok uzun zamandır işsiz ve bu durum için bir şey yapmıyor mu?nasıl geciniyorsunuz

Boyleyi zarf olarak kullanmis arkadaslar sifat olarak degil uzerinize alinmayin :d

Derdimi insanlarla boyle paylasacagim..... seklinde okumlayin

abisinin dükkanı var oraya gidip geliyor bi projesi var birbuçuksenedir ha bitti ha bitiyo ha bitecek diye diye bir buçuk sene geçti biz dört senedir evliyiz ve ben iki sene çalıştım bebeğime hamileliğimden itibarende çalışmadım şimdi bebekte var abisi arada iş çıkıyor yapıyolar ama taşıma suyuyla değirmen dönmüyor ki :( işsizlik maaşıda bitti artık onuda alamıyor en azından kirayı öyle ödüyorduk ama şimdi üç tane kredi kartı araba taksidi yememiz içmemiz elektrik su gaz derken bana düşünme diyor size soruyorum siz benim yerimde olsanız düşünmezmisiniz

abisi arada eşiyle birlikte oturmaya geldiklerinde erzak alışverişi yapıp geliyorlar :(

İşsizlikten insan neye saracağını şaşar.
Öyle iş çıkarsa yapıyorsa biraz zor yani.
Hiç mi iş yok gitsin bir markette kasiyer veya reyoncu olsun.
O bir erkek ve çalışması gerek, tabiki böyle tartışmalar olur.

yok cnm çalışamaz o yazılımcı kendine projeyi bitirince dükkan açıcak ama ben bin liraya iki sene boyunca çalıştım niye kimseye muhtaç olmayalım diye onun iş yeri kapandı ben çalışıyordum o evdeydi arada iş geldiğinde yapıyordu sonra çalıştığım iş yerindeki bi kız yüzünden bunaldım çıktım ama son randdeme kadar dayandım ben çıkınca o gelen binlirada yok oldu :( anlayacağınız nereye gidiyoruz sonumuz ne olucak düşünmekten hasta olmaktan korkuyorum :(

adam stress yapmış ama yazılımcı ise yazılımcı

abisinden sadaka almaya utanmıyor da

başkasının yanında çalışmaya mı utanıyor

satın arabayı kapayın borçları ayırca

ayranı yok içmeye modunda neden yaşayıp kendinize stres yaratıp ilişkinizi de yıpratıyorsunuz

arabada arızalar var tamir edilse bana kalırsada satalım yoksa delik gittikçe büyüyor ve ben abisinin yanına gitmesinide istemiyorum bize geldiklerinde erzak getirmelerinide istemiyorum :KK43: onları öyle elleri dolu şekilde kapıda görünce iştahım kesiliyor moralim bozuluyor bebeğin bezini bebeğimize elbise alıyolar :KK43: niye ya abisi bize baksın niye ?

İşsiz oluşunu muuhtemelen kendine problem ediyordur.Üstelik kadın iş bulamadığı zaman hissettiğiyle erkeğinki bir değil.Erkeğin böyle durumları daha ağır oluyor çünkü sonuçta ataerkil bi toplumda ev geçindirmekle sorumlu olan kişi erkeklerdir.O yüzden böyle durumlarda kendilerini yetersiz hissedebilirler.Buda alınganlık yapmasına filan sebep olabilir.İŞ bulana kadar idare edebilirseniz bence daha iyi olur.

İşsiz ve çaresiz bir insandan normal bir psikoloji beklenemez. Belki siz de bunları sorun ederek biraz üstüne gitmiş olabilirsiniz. Abisinin yardımı neden problem oluyor ki. Sonuçta benim kardeşimin başına gelse ben de aynı şeyi yaparım. Ya da bunalsam ilk isteyebileceğim kişidir kardeşim. Düşünerek ve üzülerek sadece kendinizi ruhen ve bedenen hasta edersiniz. Ama eşinizle konuşmak için de çok uygun bir zamanmış gibi görünmüyor.

arabada arızalar var tamir edilse bana kalırsada satalım yoksa delik gittikçe büyüyor ve ben abisinin yanına gitmesinide istemiyorum bize geldiklerinde erzak getirmelerinide istemiyorum :KK43: onları öyle elleri dolu şekilde kapıda görünce iştahım kesiliyor moralim bozuluyor bebeğin bezini bebeğimize elbise alıyolar :KK43: niye ya abisi bize baksın niye ?
Yazilimciysa gecerli bi meslegi var niye calismiyo ki anlamadim internet uzerinden bile is yapabilir. Sen is bulabilecek durumdaysan bul bi is calis cocugu da o baksin tum gun

Back
X