- 10 Kasım 2010
- 5.045
- 4.710
- 373
Benim derdim konu başlığından da anlaşıldığı üzerine ailem ben 17 yaşında öss ye hazırlanan bir öğrenciyim fakat sadece hazırlanmakla kalıyorum normalde biz Ankara da yaşıyoruz sorun su ki ben böyle bı yukun altındayken bnı umursamayıp istanbula gıdıolar neymıs kardesımı almaya ısteseler yollamazlardı kucucuk cocugu bnm dershanem oldugu ıcın ben Ankara da kalıyorum suan somestır tatıldeyız ılk hafta dershanenın zorunlu derslerı var 4 gun falan sonrakı hafta serbestım neyse cuma gunu gıttıler sagolsunlar bana gore bı program yapmadılar ve evde tek kalmaktan korktugum ıcın babaanemı basıma gelırdıler kadın cocuk gıbı babaanne sunu yapma bunu yapma falan derken puff aksam olmus bana yalan yanlış şeyler anlatıyor zaten sınav stresı varken bıde bebek bakıcı oldum o zmn dıyceksınız nıe evde tek kalmadın kalmazdım çunku bazı ş...ler bnm attıgım her adımı takıp edıolar korkuyorum bu yuzden. Ankaradan uzaklaşmak ıstedım olmadı ve ıstanbulda kardesımın (2 yasında ) sunnet ıcın mevlıdı olacak(ateş alır gıbı ) ve ben yanında olmuyacagım artık cok bunaldım bana destek olacakları yerde kostek oluolar hep boyle yapıyorlar bu ucuncu oldu bnde sıkıldım artık karsıma alıp konusmaya calıssam olmuo evın tum yuku uzerımde artık cok sıkıldım hersey herkes bnı boguyor ve bn ne yapacagımı bılmıyorum