Sorun bende mi ?

mesqul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
31
0
36
İstanbul
yaa arkdaşlar benim sorunum şu benden ne zaman biri hoşlansa nazlanıyorum sonra ben yanaşmaya başlayınca ya gidiyor ya sevdiği var çıkıyor.En son benden hoşlanan bir çocuk vardı ee gene biraz nazlandım tabi sonra bende etkilendim ilgilendim bana bazen aşkım bazen kanka diyo bugunde kanka diyip durdu kızdım ne diyim aşkım mı diyim dedi bende adımı söyle yeter dedim. gene dedi biz kankamıyız dedim evet dedi bir daha görüşmeyelim dedim kapadım telefonu.Acaba benden mi bekliyor bişeyler elini tutmam için uzattı b bugun tutmadım.

pardon kaç yaşındasınız:44:

çocukça hareketler ...

kankayız demiş daaha ne desin. oynuyor senle . bir öyle bir böyle...

oyuncağı olmayın kendini bilmez adamların

ıyı yapmışsın telefonu kapıyarak ne sanıyosa kendını erkeklerın zaten hep yedekde vardır dıye dusunuyorum sen ıkı naz yap hemn dıyerıne gecer sekıl ada oldugu gıbı arkdas kanka olurlar :) klasık erkek modelı bence

Başka biriyle konuşduğunu zannetmiyorum ama anlamda veremiyorum böyle davranışlara.Daha 2 ay önce gene aynı şey başıma geldi.Arkdaşımın kankasıydı hoşlanmış beğenmiş ilk başta istemedim sonra görüşelim dedim demez mi ''kafam karışık şuan kimseyle bir şey düşünmüyorum'' haspin allah

Hiç hazetmiyorum kanka kelimesinden ucuz basit geliyor.
Üzülme sevmiyor seni.
Az klamış panpası zumpası olursun kademe kaydetmiş olur kendince :)

Hep aynı şeyi yasaman da cok enteresan.

Demek ki bu, senin yaklaşımınla alakalı.

Bence davranışlarını bir gözden geçir bakalım hata nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…