sorun bende mi?

sakalive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
69
0
46
İstanbul
kızlar çok saçma bir psikoloji içindeyim 22 yasındayım ve dogru duzgun elle tutulur bır ılıskım olmadı ve bır yıldırda nerdeyse ilişkim yok ya aslında hoslandıgım bırı var ama onlada bır turlu olmuyo tum arkadaslarımın ya ılıskısı var ya evlı gayet bakımlı ıyı sayılıcak bır durumdayım ama dogru duzgun bı kısı karsıma cıkmıyo ama tum erkeklerde bana her erkegın ıstıycegı bır kız oldugumu soyluyo ama kımsede ısyok ısın garıbı benı de kımse heycanlandırmıyo kımse bana cekıcı gelmıyo gelenle ise ılla bı sebeb cıkıyo olmuyo bende bıraz detaycıyım acık olmak gerekırse ama o kadar zor bı ınsan degılım bu arada basak burcuyum ve evde kalan kız kurusu dıe tabır edılenler genellıkle bu burcdan cıkarmıs bende mı boyle olucam dıe korkuyorum acıkcası

Derdin ne ki??
genceciksin önünde uzun yıllar var bu ne acele
belkide doğru insanlarla karşılaşmamışsındır
kimbilir 25 inde hayatının aşkını bulucaksındır

azıcık sabır güzelim cevre faktörü etkilemesin seni bukadar
relaxxxx...
hayat bunları kafana taktığını hatırlatacak sana zamanı gelince .....
yaşının keyfini çıkar derim ben

ya bende öyle düsünüyorum ama çevrem bu konuda benım fazla gec kalmıs oldugu mu dusunuyo ve bu benım ıcın okadar gundeme getırılıyo artık kendımde bır sorun oldugunu dusunuyorum çirkin olsam gam yemıycem ama çirkin degilim

istediğin gibi değil hiç bi erkek? işte bu mükemmeli arama, herşey senin istediğine uysun arzusu seni yalnızlaştıran. bi hikaye var, gül bahçesi ve en güzel gül. en güzel gülü alacak ama şu daha güzel bu daha güzel derken bahçenin sonuna gelip, sıradan bir gül almak zorunda kalıyor. tabi ki bazı düşüncelerine örtüşen biri olacak,ama her şeyi tas tamam olabilir mi? şimdi diyeceksin mükemmel aramıyorum ama kendini kandırma, bazılarına şans ver, dene, belki sen değiştirirsin istediğin gibi yaparsın,belki o seni değiştirir..

yoo aslında itiraf edmesemde ben gerçekten mükemmeli arıyorum galiba bu saçma bir arayış biliyorum ama kendimi alakoyamıyorum işte ve bu arayışın sonunda benı bıtırecegındende eminim bu gidişle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…