sorun bende mi ???

rukkkiiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
1
0
1
31
biz klavye kursunda tanıştık birkaç kişilik bir grubumuz var watsap grubu felanda açtık grubumuzda tek bir erkek var kendisi bize kardeş gözü haricinde bakmıyor ki ablasıda grubun içinde beni aralarına almıyolar seçiliyorum onlar yanyana geliyolar bişeyler konuşuyo ben yanlarına gitmiyorum yalakalık yapmıyorum bişey olsun beni seçip kendi aralarında konuşuyolar onlar için bilgisayar kursuna gittim sırf birlikte olalım diye fakat onları tanıdıkça uzaklaşıyorum soğuyorum mesafe koyuyorum arama şimdi problem sende diyceksiniz ama herkesle iyi anlaşıyorum ben gruptaki birisi bir kavgada ona söyldiğimi diğerine yetiştirip arkamdan atıp tutmuş güvenmiyorum diğeri devamlı laf sokma çabasında ne biliyim değişikler bugün yer değiştirmesine laf ettim diye sen niye karışıyosun dedi üzüldüm evet aptalca ama dost sandıklarım meğer boşmuş ve hiç arkadaşımda yok zorla da yamanmak istemiyorum neyapmalıyım uzaklaşıyım mı onlardan? 1 ay sonra kurs bitecek belki bidaha hiç görüşmeyeceğiz

Kim bu insanlar ? Komşunuz mu arkadaşınız mı sevdiğiniz mi anlamadım ki

klavye kursu süresince tanıdıklarınızı mı dost sandınız:KK51:

Niye onlarla olmak için bilgisayar kursuna gittiniz ki saçma yani.
1 ay ayrı takılın bırakın kim yer değiştiriyorsa değiştirsin gerçek yüzlerini görmüşsünüz zaten.
Yaşınız 20nin altındaysa yorumumu dikkate almayınız.

Back
X