sorun bende mi?

alone92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
38
3
36
herkese merhaba
benden 1 yaş küçük kardeşim var.Yeni nişanladı.Nişanlısı ve kardeşi bizim kaldığımız şehre geldiler.Bunlar sürekli kardeşimle geziyorlar oğlan biraz cimri bizim kızda çok savurgan nereye gitsek kardeşim ödüyor oğlan hiç itiraz etmiyor senin benim mi var diyor kardeşim.Kardeşim onun kızkardeşine doğum gününde hediye alır sürekli ama ben onlardan bir şey görmedim hatta nişanlanırken gelinin kardeşine kıyafet alıyorlarmış o bana bir şey almadı.Ben kendime çanta aldığımda oda alsın ben 10 lira eksikse veririm dedi ben sinirleniyorum hep yoksa bende mi sorun var.Yoksa kıskançlık mı yapıyorum bir türlü anlayamıyorum :KK42:

Haklısın sinirlenmekte
Ortamlarına fazla girip kendini germe
Ablanda evlendikten sonra çok ahh yapar

Kardeşin çalışıyor mu kendine ait geliri var mı? Varsa salla gitsin harcanan o sonuçta alan memnun veren memnun.
Kıyafet olayına gelince;
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk.

Kardeşin çalışıyor mu kendine ait geliri var mı? Varsa salla gitsin harcanan o sonuçta alan memnun veren memnun.
Kıyafet olayına gelince;
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk.
[/QUlOTE]
Kendi çalışıyor ama öyle yapınca ben kendimle görümcesini kıyaslıyorun çok sinirleniyorum.Kardeşim saat kıyafet falan alıyor oğlan gelirken bana çorap getiriyor.Sanki benim çorap alıcak param yok.Düşündükçe daha çok sinirleniyorum

şimdi farkında değil yeni oldugundan.bir süre sonra farkedip sıkılacak ve hatta nefret edecek

Sana karşı değildir arkadaş, cimrilerdir.. Genelde sülalece böyle oluyorlar. Umarım kardeşin gerçekleri görür be an önce .
Aslinda cocugun öyle kötu bir huyu yok ama böyle cimri olmasi heryer gidilen yeri kardesimin ödemesi falan sinirimi bozuyor cok cimri

Çanta mevzusunu anlamadım.

Hesapları kardeşinizin ödemesi şöyle bir durum olabilir mi? Bize şehir dışından gelen misafirlerimizin ellerini ceplerine attırmayız genel olarak, biz gittiğimizde de genelde aynı muameleyi görürüz.
Böyle ise ne güzel, kimse kimseye yük olmuyordur. Ama sürekli kardeşiniz karşılıyorsa ortak giderleri kardeşinizi alıp karşınıza uyarın. Belki siz kötü olacaksınız ama kardeş için değer

annenize ,babanıza bu durumu bir açsanız ,sonuçta kız kardeşiniz sizi dinlemeyecek ,
belki büyüklerin tepkisi işe yarar ,
sonuçta evlendikten sonra pişman olacak kendisi ,bikaç yıl sonra buraya konu acacak hale gelir eminim

annenize ,babanıza bu durumu bir açsanız ,sonuçta kız kardeşiniz sizi dinlemeyecek ,
belki büyüklerin tepkisi işe yarar ,
sonuçta evlendikten sonra pişman olacak kendisi ,bikaç yıl sonra buraya konu acacak hale gelir eminim
Kardeşim savurgan olduğu için annem belki çocuk bunu düzeltir biraz tutumlu olur diyor.Artik bende takmiyorum onlar disari cikinca peşlerine takilmiyorum.Dua ediyorum onun için hayirlisi olsun

Çanta mevzusunu anlamadım.

Hesapları kardeşinizin ödemesi şöyle bir durum olabilir mi? Bize şehir dışından gelen misafirlerimizin ellerini ceplerine attırmayız genel olarak, biz gittiğimizde de genelde aynı muameleyi görürüz.
Böyle ise ne güzel, kimse kimseye yük olmuyordur. Ama sürekli kardeşiniz karşılıyorsa ortak giderleri kardeşinizi alıp karşınıza uyarın. Belki siz kötü olacaksınız ama kardeş için değer
Çanta mevzusu şu biz onlarin yasadigi şehre gitmistik bnde orda bir çanta begendim fiyatini sordum oglan da kardesime demis begendiyse 10 lira falan eksikse ben veririm demiş dememiş a bu da benim hediyem olsun kardeşim onun ailesine hep yaptigi için benimde bir hediye beklerim.Biz onlari ziyarete gittigimizde 7sinden tut 70 e kadar hediye aldik.Evimizde agirladik.Ama onlar bizi yemeğe çagirmadilar bizimle ilgilenmediler.Oglan hep surat asti.Kardesimi ölsemde vazgeçirem ancak kendisi vazgecebilir.Böylede bir huyu var deli gibi bağlaniyor.

Ne kadar rahat bi erkek kardeşin calisiyomu baba parasiylami oduyo evlenince ilk zamanlar zorlanacagi kesin ne deyim zor

Back
X