Sorun Bende Uyumsuzum Hayatla InsanlarInsanlarla

optimist9696

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
91
17
3
29
Bugün fark ettim de çok uzun zamandır mutsuzum bi türlü mutlu olamıyorum mersin de bilg müh okuyorum dersler başladı ama ne derse odaklanabiliyorum ne de hayattan tat alıyorum bugün derste panigim geldi ağladım çıktım böyle aklımı kaybetme korkusu yaşıyorum herkesin için de delirme korkusufalan midem bulanıyor koyu oluyorum üniversiteyi 3.sene de kazandım yani bölüm de zor geldi nereye ait olduğumu bilmiyorum içim çok açıyor çok mutsuzum bi gülüp bi ağlıyorum deli olduğumu dhusunevekler sanirsam sınıf arkadaslarm aklımdan intihar geviyor ama ebedi hayat var ama iste çok uzun zamandır mutsuzum

O optimist9696 artık ismini görünce yine kendini nasıl eziyor acaba diyerek okumaya başlıyorum konunu. Kuzum senin hiç mi olumlu bir özelliğin yok? Niye kendine acı cektiriyorsun? Her konunda bir sürü insan tavsiye veriyor niye dinlememekte ısrar ediyorsun? Profesyonel bir yardim almanın şart olduğuna kanaat getirdim artık.

Bu nasıl bir takıntı, bu nasıl bir kullanıcı adı, bu nasıl bir kendine nefret?

Daha hesap ismin bile böyleyken biz sana ne desek bos. Konularına onca yazıldı, belli ki boşa yazılmış. Aynı tema farklı konuyla yine geliyorsun... Her şey kendini sevmekle başlar, Sen direkt nefret ediyorsun.

Bugün fark ettim de çok uzun zamandır mutsuzum bi türlü mutlu olamıyorum mersin de bilg müh okuyorum dersler başladı ama ne derse odaklanabiliyorum ne de hayattan tat alıyorum bugün derste panigim geldi ağladım çıktım böyle aklımı kaybetme korkusu yaşıyorum herkesin için de delirme korkusufalan midem bulanıyor koyu oluyorum üniversiteyi 3.sene de kazandım yani bölüm de zor geldi nereye ait olduğumu bilmiyorum içim çok açıyor çok mutsuzum bi gülüp bi ağlıyorum deli olduğumu dhusunevekler sanirsam sınıf arkadaslarm aklımdan intihar geviyor ama ebedi hayat var ama iste çok uzun zamandır mutsuzum
Psikolojik destek almalısınız

Bölümü sevmezseniz size işkence olur. şuan kaçıncı sınıfsınız bilmiyorum ama bence sevmeye çalışın. aynı bölümdeyiz ve bu bölümün sonu yok. korkmayın. Mezun olduğunuzda çok donanımlı bir mühendis olmak kendi elinizde. bu bölümde kendinizi geliştirebilirsiniz. okula bağlı kalmaya gerek yok.

mesela şuan hangi dilleri biliyorsunuz? en basitinden Java, html öğrendiniz mi? bunlar çok basit şeyler. bunlarla küçük bir demo bile yazabilirsiniz. ve onları yazdıktan sonra emin olun "ya ben bu işi beceriyorum" diye kendinize güveniniz gelecek. Bölüm zor ve korkutucu evet ama ortaya bir şeyler çıkarınca alacağınız zevk paha biçilemez.

Diğer durum için bence kullanıcı adınızı değiştirmek güzel bir adım olabilir. ezik değilsiniz. Belli bir zeka seviyesine sahipsiniz. korkmanızı,intihara sürüklenmenizi gerektirecek hiçbir şey yok.

kendinize güvenin,okulunuza odaklanın.

nick de ezik kız. neden bu kadar kendine güvensizsin? aynanın karşısına geç kendine bir bak güzelliğini farket. kendini sev.. sonra yaptığın işlere bak kazandığın bölüme bak. psikolojini düzeltmek de bozmak da senin elinde.
ama önce kendinle ilgilen

benzer şeyleri yaşıyoruz. yalnız ben 1 aydır böyleyim. aklımı kaçırmaktan birine veya kendime zarar vermekten korkuyorum. ben psikiyatriye gittim depresyon teşhisi koydu. sen de git doktora. dr bana depresyon kolay değil insanlar kendini boşa öldürmüyor tedavi şart en az 6 ay dedi. lütfen sen de git. çok zormuş ruhun hasta olması

O optimist9696 artık ismini görünce yine kendini nasıl eziyor acaba diyerek okumaya başlıyorum konunu. Kuzum senin hiç mi olumlu bir özelliğin yok? Niye kendine acı cektiriyorsun? Her konunda bir sürü insan tavsiye veriyor niye dinlememekte ısrar ediyorsun? Profesyonel bir yardim almanın şart olduğuna kanaat getirdim artık.
+100000 :kahve:

Senin hayattan zdvk almaman mitsuz olman kimsenin seni anlamadigini fusunmenden kaynaklaniyor ben herkesten aksina sen cok pozitif biriskn diye disunuyorum sadece yaizsin ve kimseye guvenip bir arkadaslik samimiyet kuramiyorsun kimsenin seni anlamadigini dusunuyorsun boyle.incada kendini bir ruyada yada bor hayalde yalan dunyada yasadigi i dusunup herssyin anlamsiz oldugunu dusunuyoesun yiksa.gercektendd yureyin cok temiz ve cok iyi niyetlisin zamaninda sanirim bu iyi niyetinden dolayi incinmis yaralan.issin o yizden kimseye guvenmediyinden bu hayatta yanliz hissedip herseyi anlamsiz goruyirsun bece tek bir kisi bile olsa guveneceyin bir dost edin

Depresyondasın. Nasıl grip olunca bile doktora gidiyorsak senin de şu anda bir an önce doktora gitmen gerek. Psikolojik destek al. Eğer sorunlarını kendin çözemiyorsan birisinden yardım almak en doğrusu. Kendini sevmiyorsun, nickinden bile belli bu durum. Daha 21 yaşındasın, hayatının en güzel zamanlarını bunu çekerek yaşamak zorunda değilsin. Buradan sana ne kadar tavsiye versek de sen kendin çözmek istemedikçe bir yere varamazsın.

Back
X