• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sorun eşimde olduğu için...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

angels26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
70
42
53
35
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1,5 yıllık evliyim. eşimde varikosel var doktor aşılamayı önerdi. ama eşim alınganlıklar yapıyor. ben çok düşündüm istersen boşanalım diyor çocuksuz bir aile istemiyorum diyor ikimizinde sinirleri çok bozuldu çok üzülüyorum. sizler de eşinizden bu tür şeyler duyuyormusunuz bizimki anormal bir durum mu yoksa bu aşamada normal mi bilemiyorum çok mutsuzum :((((

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1,5 yıllık evliyim. eşimde varikosel var doktor aşılamayı önerdi. ama eşim alınganlıklar yapıyor. ben çok düşünBenim istersen boşanalım diyor çocuksuz bir aile istemiyorum diyor ikimizinde sinirleri çok bozuldu çok üzülüyorum. sizler de eşinizden bu tür şeyler duyuyormusunuz bizimki anormal bir durum mu yoksa bu aşamada normal mi bilemiyorum çok mutsuzum :KK43:(((
Merhaba canim..oncelikle geicmis
olsun...esinin durrumu normal erkekler
bizim gibi degil..benim esimde ilk ameliyat
oldugumuzda ve degetler yukselmeyince :
istersrn bosanalim..istersen annenle konus
benim yuzumden cocuksuz kalmak zorunda degilsin derdi..surekli..hak veriyorum kendilerini sorumlu tutuyorlar..ama evlat olmamasi bir imtihan...ben de esimi bir an olsun suclamadim..belkide benm imtihanimdir..esini sende yatistir..tedavilerimiz vat..dumyanin sonu degil..bir sey deniyecgz elimzden geleni yapacz...rabnim hepimizin yarrdimcisi olsun..

amin allahım hepimizin yardımcısı olsun... çok zor bir süreç bu da bizim imtihanımız ama benimde psikolojim çok bozuldu sürekli ağlamak istiyorum allahım herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin

Tatlim sen daha yolun badindasin..insallh bizim. Kadar yirulmadan evlat sahhibi olursun..bzm ameliyattann sonra yuksrlme olmadi..tup bbek yaptik..sonuc neegatif ...bndr histeroskopi ile ameliyt oldum..rahim icindr sorun varmi diyr..esim kromozom yani geneyik test yapti problemli cikyi. Simdi dna hasar testi yapacck..ikinci tup dusunuyoruz..

evet daha çok başındayız ama çok zormuş :( bizede doktor ameliyat dedi fakat dün kadın doğuma gittik o da ameliyatı önermiyorum dedi. aşılamada karar kıldık ocakta ilk aşılamayı olucam

bu arada sizede çok geçmiş olsun allahım tez zamanda hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin

aşılama için tüplerime baktırmam gerekiyomuş ama baktırmadım. doktor istersen ilkinde hsg filmi çektirmeyebilirsin dedi.birde gittiğim hastanede radyoloji bölümünde arkadaşım çalışıyor ve şu an için pek duyulmasını istemediğim için çektirmedim. çektirmeden aşılama yaptırıcam. eşimin değerleri düşük yıkama öncesi 8 milyon spermi var yıkama sonrası 3 milyon morfoloji %4 :(

aşılama için tüplerime baktırmam gerekiyomuş ama baktırmadım. doktor istersen ilkinde hsg filmi çektirmeyebilirsin dedi.birde gittiğim hastanede radyoloji bölümünde arkadaşım çalışıyor ve şu an için pek duyulmasını istemediğim için çektirmedim. çektirmeden aşılama yaptırıcam. eşimin değerleri düşük yıkama öncesi 8 milyon spermi var yıkama sonrası 3 milyon morfoloji %4 :KK43:
Canim bnm bildigim kadaryla sperm in asilama icin en az
10 milyon olmasi gerekiyor...
Asilma tutmayinca umudun yikiliyor insanin..keske direk tup yapabilsrn..tuplerin acik ooldugunu dusunyrsrk asilama da gebelik orani %15 sans..tup de %50 .. tabi deneden bilemeyiz..

eşimdede varikosel var aşılama yaptık olmadı, ama eşim umutsuz değil bazen bana moral verir, umutsuz konuşuyorum diye kızar

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1,5 yıllık evliyim. eşimde varikosel var doktor aşılamayı önerdi. ama eşim alınganlıklar yapıyor. ben çok düşündüm istersen boşanalım diyor çocuksuz bir aile istemiyorum diyor ikimizinde sinirleri çok bozuldu çok üzülüyorum. sizler de eşinizden bu tür şeyler duyuyormusunuz bizimki anormal bir durum mu yoksa bu aşamada normal mi bilemiyorum çok mutsuzum :KK43:(((
neden böyle karamsar düşünüyor eşin? o zaman varikosel sorunu olan bütün çiftler boşansın.hiç olurmu öyle şey allah aşkına.aksine birbirinize daha çok sarılmak zorundasınız.binlerce varikosel ameliyatı olan insan var benim eşimde dahil.o zaman biz ne yapalım? 2 yıldır olmuyor.bak bizim ameliyattan 6 ay geçti daha olmadı.ama yinede sabrederek bekliyoruz.mecburuz buna.ayrıca sen daha 1.5 yıldır evlisin.hadi diyelim 1 yıl istemedin.o 1 yılı sayma daha 1 yıl bile olmamış diye düşün.bende aşılama yaptırdım.aşılma bana saçma geliyor keşke yaptırmasaydım.hele ki varikosel varsa ne tüp ne de aşılama düşünmeyin bence.doktorlar para söz konusu olunca gerisini umursamıyorlar emin ol.önce iyi bir üroloğa gidin bence.üzülme canım bak bende aynı durumdayım olmuyor ama olacak.

Sizinki normal de benimkisi anormaldi. Bir kere artik kizip ima ettigim zaman bile uzerine alinmayip ne va4ki bunda cok dogal olabilir sende olsaydi ne farkederdi bende olsa ne farkeder demisti. Adamda degisik bi ozguven var
ayrica durumunuzu dramatize rtmesin esiniz. Size asilama demis bize direk tup bebek demislerdi. 3. Denemedepozitif gordum. Durun bakalim siz daha yolun basindasiniz

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1,5 yıllık evliyim. eşimde varikosel var doktor aşılamayı önerdi. ama eşim alınganlıklar yapıyor. ben çok düşündüm istersen boşanalım diyor çocuksuz bir aile istemiyorum diyor ikimizinde sinirleri çok bozuldu çok üzülüyorum. sizler de eşinizden bu tür şeyler duyuyormusunuz bizimki anormal bir durum mu yoksa bu aşamada normal mi bilemiyorum çok mutsuzum :KK43:(((

Benim eşim ilk öğrendiğimizde de çok rahattı şimdi de çok rahat. Elimde olan birşey değil diyor. Ama kayınvalidemin dili kesildi kadın her ay torun istiyorum diyemiyor artık. Konuşamadığı zamanlar sinirli olur. Bu aralar agresif :D Başka konularda laf çakmaya devam ediyor tabi bu arada.

Back
X