• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun gercekten erkeklerdemi??

dubeduzmantik81

Kul kinadigini yaşamadan ölmezmiş
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
487
388
73
35
Evet herseyi gectim artik kadinlardan süphe ediyorum. Galiba sorun bizde! Nedir bu hayal perestlik, ne bitmeyen umudumuz, ne bitmeyen bir savas hevesimiz varmis. Bitmeyen bir inatmi yoksa güc gösterisimi?
Adam gider aldatir, gitmeyenler kalir ilgilenmez,uzaga gitmeyende ailesine gider seni ezer, bizim sac olmus süpürge. Tam karar veririz ayrilcaz, yalvarmalar, sözler, pismanliklar.. Hooop döndük bile..
Halbuki ayni seyleri yapipta sonucunun baska olmasini bekleyen geri zekalidir diyende bir erkek degilmiydi?
Nekadarda dogru demis, ev ayni, is ayni, es ayni, aile ayni ama biz adamin bir sözüne inanip bu sefer mutlu olacagimiza inaniyoruz.
O zaman sorun bizdedir! Varmi tersini yasayan????

Kadınlar, "birinin eşi" olmak dışında bir şeyler olabilseler, o adamı çoktan bırakırlardı.
Ben kadınları bu konuda biraz mazoşist görüyorum. Acı çekmeyi, dramı seviyorlar. Sevdiklerini bilmiyorlar sadece.

Kocalarımızı hayatımızın merkezine oturttuğumuz için mala bağlıyoruz hepsi bu :KK69:

Mal kelimesi tamda üstüne oturdu, bende kendimi akilli saniyordum. Ruhumuzda var, nasil bir romatizm bagimlisiysak artik. Illa kötü adami bulucaz ve o bizim icin melek olcak. Bu gercek olsa dünyada kötü adam kalmazdi

Böyle erkekleri vazgecilmez sanan kadinlarda sorun..
Vazgecilmez degil ama biz sectik ve düzelticez illa, sonrada ortaya cikip bak ben yaptim diyen kadin tipleri var. Kocam 40 sene iskence etti ama bak simdi ben bu hale getirdim, melek gibi oldu.
Tabi adam gelmis 60 yasina, yorulmus besbelli iskence etmekten..

Vazgecilmez degil ama biz sectik ve düzelticez illa, sonrada ortaya cikip bak ben yaptim diyen kadin tipleri var. Kocam 40 sene iskence etti ama bak simdi ben bu hale getirdim, melek gibi oldu.
Tabi adam gelmis 60 yasina, yorulmus besbelli iskence etmekten..

Cektigin 40 senelik iskence de yanina kar ;) yemisim onun melekligini.. 60 yasindan sonra melek olsa nolur! pehhhhh

Back
X