Sorun hangimizde esimde mi bende mi ?

Kızlar esim genel olarak disariya soguk biridir nettir fazla konusmaz uzatmaz mevzulari. polis memuru bundan bikac ay once yurtdisi gorevine gitti 3 ayligina iki bayan poliste vardi orda tabi birlikte nobetler ayni alanda kalmalar vs illaki bi ilesim oluyodur ama esimin yapisindan dolayi ben pek sorgulamamistim. geldiginde grup konusmalarini vs gordum o dahil olmamis ama bayanlar surekli laubali yazilar tuhaf fotograflar vs atmislar . Aradan uc ay gectikten sonra bayanlardan biri yanlislikla birer hafta arayla aksamlari esimi aramis isim benzerligindenmis ben bunun bilincli olabilicigeni soyluyoken esim kesin hukum veriyosun diyo
İnsan bi kez yanlislikla arayabilir konusmada degistirirsin ismi o zaman demis esim ama iki kez daha aramis kiz iki konusmada birer dakika digeri cevapsiz ama esim whatsapptan ona geri donmus espirili bi sekilde .ömrümü yedin degistir su ismi kiz . Tarzinda bi mesaj attini soyluyo
Kizi taktigimdan degil ama onun geri donmus olmasi mesaj atmasi bahsetmemesi silmesi konusu gectiginde bunu normal karsilamasi bana kendomi kotu hissettiriyo
Sorun sende. Benim eşim olsa ne tepki vereceğimi bildiği icin ya baştan bana bunu hiç yansıtmaz yada karşı tarafla böyle bı diyologta olmaz. Yanlışlıkla bir kere aranır yani. Ki konuşmalar 1 dakika diyorsun. Yani ya yine senimi aramisim kusura bakma demek 1 dakikami almz 😂

Yok bayadır meslekteyim ben ama rahat olun polis kadınlar biraz rahattır meslek gereği ama evli erkeklerle işleri çok olmaz, çünkü bisürü alternatifleri var.
Haklisiniz tesekkur ederim kiza karsi bisey demiyorum zaten siz kendinizden dolayi oyle yorumladiniz yanlislikla bu durum olmaz asikar onu belirtiyorum ve esimin tavrini kaldiki bekar her insanin alternatifi olabilir sadece polislikte degil ama herkes ayni kafada olmayabiliyo

Tesekkur ederim..Aslinda olayi yada arayan kisiyi taktigimdan degil onun bunu normal karsilamasi bana tuhaf gelen cok kisitlayicidir da bana karsi disardaki insanlarin falan bakisindan durusundan rahatsiz olur karpuz kabugu dusurme mevzusunda da ne yapmaliyim bilmiyorum amacim onun tavrini konusmakken konu kizmis gibi gozukuyo
bence uygun zamanda sakin bir dille normalde böyle biri değilken ordaki tavrının samimi olmasının hoşunuza gitmediğini söyleyebilirsiniz. eğer bir açıklaması varsa yapacaktır zaten.

Sorun sende. Benim eşim olsa ne tepki vereceğimi bildiği icin ya baştan bana bunu hiç yansıtmaz yada karşı tarafla böyle bı diyologta olmaz. Yanlışlıkla bir kere aranır yani. Ki konuşmalar 1 dakika diyorsun. Yani ya yine senimi aramisim kusura bakma demek 1 dakikami almz

Beni bildigi icin dediniz ya bu durumda ne yapardiniz peki

Haklisiniz tesekkur ederim kiza karsi bisey demiyorum zaten siz kendinizden dolayi oyle yorumladiniz yanlislikla bu durum olmaz asikar onu belirtiyorum ve esimin tavrini kaldiki bekar her insanin alternatifi olabilir sadece polislikte degil ama herkes ayni kafada olmayabiliyo

Siz dediğim gibi polis kadınlardan değil polis olmayan polis hastası kadınlardan korkun onlar adamı boşatıyorlar bile, kaç kere şahit olduk Malesef :KK43: evli çocuklu dinlemiyorlar

Aslaa mevzuda bu zaten yani beni kısıtlar kalabalik icinde erkek kuzenim dahi batar ona ama kendisi dogal karsiliyo bide mesaj attiginde espirili olmana gerek yok diyorum ama iste bana hak veren bi tek siz oldunuz
Evet yani bu hareketler kendine göre doğalsa - ki size göre doğal olmayabilir evlenirken birbirini tanımanın amacı budur mizaçlar yatkın olsun ki ileride sıkıntı çıkmasın- başta bilirsiniz ya da hadi diyelim değişti daha çok topluma giren esprili biri oldu bunu ilk anlayacak kişi yine sizsiniz bence ve böyle bir değişim de sizi de sıkıntı etmemesi gerekir. Kim ne kadar rahat bir insan olursa olsun karşıdaki kişi tavrını belli ettiğinde dikkat etmesi gerekir zira aksi durum rahatlık değil laubalilik olur

Evet yani bu hareketler kendine göre doğalsa - ki size göre doğal olmayabilir evlenirken birbirini tanımanın amacı budur mizaçlar yatkın olsun ki ileride sıkıntı çıkmasın- başta bilirsiniz ya da hadi diyelim değişti daha çok topluma giren esprili biri oldu bunu ilk anlayacak kişi yine sizsiniz bence ve böyle bir değişim de sizi de sıkıntı etmemesi gerekir. Kim ne kadar rahat bir insan olursa olsun karşıdaki kişi tavrını belli ettiğinde dikkat etmesi gerekir zira aksi durum rahatlık değil laubalilik olur
Evet tamda soylemek istediklerim bunlar herkese olan durusu onda gorememek kisisel bazda degil belki ama neden yapiyo anlamiyorum

Tartışma çıkar yani tepki verirdim hayırdır bu ne böyle diye. WhatsApp gruplari neden var bu grupta 3umu var yada sartmi yani bilmiyorum bunların hepsi benim için bir sebep. Ama söylese bişey var eşimin iş yerinde de kadın çalışanlar var ve iş dışında bı samimiyetleri yok. Hele labali hareketler hiç yok. Eşim çünkü bana karşı çok katı bu konularda kıskançlik yapıyor. Haliyle kendide yapamaz öyle labalilik yaparsa da büyük olay çıkar o gerginlikte ona yeterdi

Çok abartıyorsun. Sınırı aşmadıktan sonra iş arkadaşlarının birbiriyle sohbet etmesi şakalaşması normal. Kadında yanlışlıkla aramış ne desin hergün yüzyüze baktığı kıza sakın beni Bi daha arama karım kızar mı? He yanlışlıkla değilse de bunu belli ettiğinde eşin gerekli cevabı verir.

Çok abartıyorsun. Sınırı aşmadıktan sonra iş arkadaşlarının birbiriyle sohbet etmesi şakalaşması normal. Kadında yanlışlıkla aramış ne desin hergün yüzyüze baktığı kıza sakın beni Bi daha arama karım kızar mı? He yanlışlıkla değilse de bunu belli ettiğinde eşin gerekli cevabı verir.
İs arkadasi degil yalniz sadece uc ayligina bi gorevde tanistilar bitti gorev

Ya polis memuru eşleri hep böyle sanıyorlar ki polis kadınlar polis erkeklere ölüyorlar 😃

Bakın bu meslekte az sayıda olan biziz, erkekler bizim peşimizde kuyruk :) Sizin evli kocalarınızda gözümüz yok ha onların var

Hababam sınıfındaki kızlara davrandıkları gibi davranıyorlar o doğru.

Özetle raat olun polis kadınlar, polis erkeklerin peşinde koşmuyorlar 😉
Aa goldcum memur olduğunu biliyordum ama polis olduğunu bilmiyordum 😍

Back
X