Bende oyle dusunuyorm cerceveletmeyi.iki cocugm var ama inadina okurm bu saatten snraİnadına okur, diplomamı da evine çerçevede hediye ederdim.
Hadsizlik huy olmuş bazı kayınvalidelerde!
Bunu hırs yapın ve gerçekleştirin.Bende oyle dusunuyorm cerceveletmeyi.iki cocugm var ama inadina okurm bu saatten snra
Cok kızdm zaten hoslanmıyorum bide bunu diyince sinirlendm iyicee .martta girerm artk snava aslnda smdiye bn coktan okurdm ama son diploma gecerli diye okumamstm kendi bolumum olmayacak cunku ama ben takıntılıym boyle seylere eminimki biliyordur bunu .univ okumadigim icin cok pismanm ztn .(.fesatlk yapmak istemiyorum onun gibi ama bununda baska aciklamasi yokBunu hırs yapın ve gerçekleştirin.
Sırf inadına, yüzüne vurmak için, sizi ezmesinin cebaını kendinizi geliştirerek verin.
O demek yahu, o akıllı bile bitiremedi?
Tamam o kız akıllı olabilir de sizin kayınvalidenizin düşünce organı yoksunluğu ne olacak acaba?
Misafirlikte oldugumz icin bsey demedm .(. Eltisi vardi yaninda cunku tartsmaya donerdi yilda bir gitmisiz kadinin evnde bsey demek istemedm oglu yetistirir ztn saolsnKızmakta haklısın da anlamadığım kızdığını neden orada belli edemiyosun?Desene ne demeye çalışıyorsun bitireyim de diplomamı sana hediye ederim diye
Hediye ederm ztn isime yariyacagndan degil .Oku ama kendin için oku..birinin yapamaz edemez dediği için değil! Ayrıca diplomanı aldığın gün evinin salonuna görünecek şekilde çerçevelet kv gözüne sok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?