- 20 Mayıs 2012
- 218
- 5
- 68
- Konu Sahibi yesilkoltuk
Aslinda belki de insanlari anlamak için bu kadar caba gereksizdir su an onu da bilemiyorum. Bazi insanlar var gerek is ortaminda gerek ozel hayatta... görüşürsün gidersin gelirsin hic sıkıntı yok ama an gelir ortamda seni görmezden gelmek ister. An gelir sen selam vermeden suratina bakmaz. Bu tür şeylere deger veririm ben. Sıkıntılı olsam da selami kesmem surat asmam ama.benden yasca olgun insanlarin aksi davranışları kırıyor insani. Hani tam mesafeli olsa anlarim da o da yok canlari isterse sıkı fiki...ben bu insanlarin evine memleketten misafir gelse evime cagirip agirlarim ama benim ailem gelse hic gelmemeisler gibi. Hic değilse insan bi telefon acar canim geldiler mi ne yaptilar diye... bekledim acikcasi... olmadı. Kirildim. Evime misafir gelmesin ben yorulmayayim ama baskasi beni agirlasin diye bi mantik mi var acaba?Her seyi çok ince düşünüyorum ama karsiligini alamıyorum. Bunun nedenini de anlayamıyorum. Insan iki zit kutup arasında bu kadar gidip gelir mi ya?
Bundan sonrasi icin daha standart davranmak istiyorum ama sanirim once sorunu bulmak gerek... önerilerinizi bekliyorum. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bundan sonrasi icin daha standart davranmak istiyorum ama sanirim once sorunu bulmak gerek... önerilerinizi bekliyorum. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.