sorun nerde????

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
29 yaşındayım. Belki bir çok defa bu konuda paylaşımım oldu; ama gerçekten çok sıkıldım neden ben sorun nerde ....
Çirkin biri değilim fena sayılmaz sarışın beyaz tenli normalde de dikkat çeken biriyim. Tek sorunum vitiligom olması oda yüzümde yok Ellerimde ve boynumda var ama dikkat çekecek kadar diil.
Sorun ise 3 yıldır kimseyle olmaması en fazla 1 hafta. En kısa 2 saat sürdü biriyle görüşmem. Neden bitti derseniz inan sorun yok. En basitinden 1 haftadır biriyle konuşuyorum. Gece boyunca sürekli yazışma foto gönderme olayları. Sürekli beni merak etmesi , sana karşı hislerim çok farklı çok değişik duygular içindeyim çözemedim dedi. Sonra sabah bir kalkiyorum o mesajlastigim kişi gitmiş yerine bambaşka biri gelmiş mesaj atıyorum çevrimiçi oluyor görüyorum cevap dahi vermiyor. Sorun ne bilmiyorum . Hep böyle oluyor ortada hiç bişey yokken bir anda iletişimi kesiyorlar. Nerde hatam var.
Biliyorum birgün karşına çıkacak diyeceksiniz aka gerçekten çok yoruldum. Karşıma çıkan kisiyide degerlendirmeden hayatımda olabilecek olmayacak mı nerden bilecegim. Napim kızlar siz söyleyin.

Bir anda değiştiklerine göre bir şey yapıyor olmalısın. Onu da en iyi sen bilirsin. Konuyu hemen evliliğe filan mı getiriyorsun? Erkekler sorgulanmaktan hoşlanmaz. Nerdeydin vs... ya da eski hayatı hakkında çok soru mu soruyorsun?

konuşmalarda itici birşeyler olmalı o zaman? konuşmalarından kesitler anlatsan biraz kesin anlarız bir gecede ne olup da değiştiklerini

Sorun ne sen ne vitiligo canım, sorun senin aşkı abuk subuk mecralarda ve kişilerde araman. Bırakın şu sanalda erkek bulma olayını yahu, millet sanaldan tanışıp birbirini kıtır kıtır kesiyor sen gelmiş sanalda adam bulamamaktan şikayet ediyorsun.

Bir anda değiştiklerine göre bir şey yapıyor olmalısın. Onu da en iyi sen bilirsin. Konuyu hemen evliliğe filan mı getiriyorsun? Erkekler sorgulanmaktan hoşlanmaz. Nerdeydin vs... ya da eski hayatı hakkında çok soru mu soruyorsun?
ayy bunu ben yapıyorum valla demek ondan yürümüyo benimde ilişkilerim :(

Sorun ne sen ne vitiligo canım, sorun senin aşkı abuk subuk mecralarda ve kişilerde araman. Bırakın şu sanalda erkek bulma olayını yahu, millet sanaldan tanışıp birbirini kıtır kıtır kesiyor sen gelmiş sanalda adam bulamamaktan şikayet ediyorsun.
Ben sanalda buldum demedim???

Gece boyunca foto istiyor güzel sözler vs. sabah olunca kaciyorlar
bence bu cümlede saklı her şey
amaçları farklı çünkü
inşallah fotoğraf yollamiyorsunuz? ??

Evet erkeklerin o tür konuları sevmediğini biliyorum. Asla nerdeydin demiyorum. Hatta o bana soruyor nerdesin diye ben ona rağmen sormuyorum, evlilik konusunu kendi acıyor o zaman bende fikrimi söylüyorum. Çok sık boğaz etmemeye de çalışırım. Ama yok olmuyor

Ben sanalda buldum demedim???

En basitinden 1 haftadır biriyle konuşuyorum. Gece boyunca sürekli yazışma foto gönderme olayları. Sürekli beni merak etmesi , sana karşı hislerim çok farklı çok değişik duygular içindeyim çözemedim dedi.

Bunu yazan sen değil misin? Gerçek hayatta görüştüğün biriyle yazışıp foto atmıyorsun dimi? Bariz şekilde internet arkadaşlığını tasvir etmişsin. Ekstra belirtmene gerek yok. Yaşın kaç bilmiyorum ama abla olarak uyarıyorum, sanaldan kolay kolay adam çıkmaz. Senin gibi kaç kızla yazışıyordur, yapmayın şöyle şeyler. Bir de oturmuş bu adam için üzülüp kendini suçluyorsun, yazık değil mi sana?

Ne konusuyorsunun onu merak ettim..
evlilik hakkinda dusuncelerini sorarsan veya surekli sorgular gibi konusirsan eski iliskilerinden bahsediyorsan .....mesela bu tur seyler konusuyo musun
erkekler bunalir boyle konusmalardan

Gece boyunca foto istiyor güzel sözler vs. sabah olunca kaciyorlar
bence bu cümlede saklı her şey
amaçları farklı çünkü
inşallah fotoğraf yollamiyorsunuz? ??
Bir defa gönderdim o 10tane göndermesine karşılık. Gece konusmalarimiz da niyeti farklı olsa, konuşmalarda o yönde olurdu diye düşünüyorum. Hiç öyle şeylere değinmedi. Genelde kendini anlattı yaptığı hatalarını, neden daha önce karşıma çıktığında ozaman seni tanımaya çalışmadım nasıl bir gerizekaliymisim gibi cümleler vs vs vs sonra dönüp bu şekilde davranması şaşırtıyor insanı

Bir örnek olsa , adamına denk gelmişsin derim de hepsi böyle kısa sürede bal kabağına dönüşüyorsa ; mutlaka tıkanan bir şey vardır .

Artık aradıkları ne ise o sende yok demek ki ( bu bir eksiklik değil , belki onlar doğru şeyi aramıyordur )

Nooption Nooption mısır ekmeğini derhal araştıracağım . İlk kez duydum ( eşim için )

Bir örnek olsa , adamına denk gelmişsin derim de hepsi böyle kısa sürede bal kabağına dönüşüyorsa ; mutlaka tıkanan bir şey vardır .

Artık aradıkları ne ise o sende yok demek ki ( bu bir eksiklik değil , belki onlar doğru şeyi aramıyordur )

Nooption Nooption mısır ekmeğini derhal araştıracağım . İlk kez duydum ( eşim için )

benim kuzenim düzenli tüketiyor ..
mısır ekmeğindeki bir zımbırtı etki ediyormuş tam bende bilmiyorum ..
umarım işinize yarar..

En basitinden 1 haftadır biriyle konuşuyorum. Gece boyunca sürekli yazışma foto gönderme olayları. Sürekli beni merak etmesi , sana karşı hislerim çok farklı çok değişik duygular içindeyim çözemedim dedi.

Bunu yazan sen değil misin? Gerçek hayatta görüştüğün biriyle yazışıp foto atmıyorsun dimi? Bariz şekilde internet arkadaşlığını tasvir etmişsin. Ekstra belirtmene gerek yok. Yaşın kaç bilmiyorum ama abla olarak uyarıyorum, sanaldan kolay kolay adam çıkmaz. Senin gibi kaç kızla yazışıyordur, yapmayın şöyle şeyler. Bir de oturmuş bu adam için üzülüp kendini suçluyorsun, yazık değil mi sana?
29 yaşındayım.suan şehir dışında gorusemiyoruz yarın gorusecektik fikri degismediyse. Merak etmesi sürekli dediğim gün boyu ne yaptığım ne ettiğim eve gittimmi yanımda kim var gibi.. evet int den buldugum da oldu . Ama suna görüştüğüm daha onceden tanıdığım ama hiç bir araya gelmediğim ve 1 seneden fazla iletisimimizin tamamıyla kopmuş olmasıydı. Sonra tekrar iletişim kurduk.

Kısmettir zamanı gelince seni bulur sevdiceğin.

Sanalda insanları tarta biliyorsanız, sanal da da erkek bulabilirsiniz, Çünkü şimdi herkeeesss sanalda , Kafede, yürüyüşte ve sinema da tanışmadan hiçbir farkı yoktur. Hatta daha iyidir. Çünkü daha rahat konuşursunuz.

Back
X