sorun tamamen sevgilim

False Alarm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
1
0
1
29
sevgilimle internetten tanışmıştık . Şans mı desem şansızlık mı evlerimiz yakındı ve birlikteliğimiz başladı tabi tanımadığın bir insana alışmak zor tabi git gide tanımaya başladıkça ne halt olduğu ortaya çıkıyor.Geçen gün sosyal bir ortamda bir bile değil bir sürü kıza uygunsuz tarzda yazılar yazdığını gördüm hayır şifresinin bende olduğunuda biliyor buna ondan bahsetmedim zaten fazla görüşmüyoruz son zamanlarda.lanet olsun ki ayrılmaya utanıcak kadar bile tanımadığım biri işte

Ayrılmaya neden utaniyosun ki? Bırak o utansin yuzsuzluk diz boyu..
Erkek iste internette de ayni, atiyorum kahvede de.(tabi %1lik kısmı genellemenin disinda tutalim)
İnsanlara cabuk guvenme..
Başka söze de gerek yok.

ne mutlu ki erken fark etmişsiniz.. hiçbir şey demeden ayrılın gitsin..

Zararın neresinden dönersen kardır..
Bu olayları iş ciddiye binmeden öğrendigin senin acindan iyi olmus..

Neden sevgili olmakta bukadar acele ettinizki ? peşinizden atlı mı kovalıyordu ne kadar kolay artık sevgili olmak, çıkmak filan... duygularınızı, sevgilerinizi 2 günlük flörtlerinize harcamayın

ayrilmaya utanacak kadar bile tanimiyorsan, ortada bir iliski de yok demektir. iliski olmadigina gore ayrilmaya calisman da gerekmiyor. salla gitsin bence bunu sen.

Belki ayrılsan haberi bile olmaz bundan..
Birlikteliğinizi biliyor mu?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…