sorun

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Arkadaslar merhaba yeni uye oldum.ben 19 yasindayim surekli sayfayi takip ediyorum bi cogunuzun derdini okuyorum bugun uye olmak istedim.soyle bi sorunum var benim.daha once hic sevgilim olmadi.bende bikere olsun onunla devam ediyim kafasindayim.bu yuzdende cok secici davraniyorum yani suanki iliskiler cok civik geliyo bana .yani simdiki erkekler hep cinsellik pesinde diye düşünüyorum oyuzden kimseyede guvenemiyorum.aslinda korkuyorumda.yani universiteye baslicam seneye illaki olucak ama buna degicek birini istiyorum.hatta komik bile gelebilir bazen diyorum ki acaba ben lezbiyenmiyim boyle tuhaf seyler geliyo aklima ama degilim tabi simdiden tesekkurler

Yani tuhaf ama ben ilginc dusunen biriyim daha aklima neler neler geliyo

Sorun ne simdi, burda lezbiyen olup olmadigini mi tespit edicez anlamadim?
Yeni uyesin ve cinsellik falan, dusundugum gibi mi acep

Aklini bunlarla yorma zamani geldiginde, dogru insan karsina ciktiginda elbet sevgilin olacak. Illede simdi yada bir sene sonra olsun diye sartlandirma kendini, nasip kismet bu isler.

Kendini bil fazla civitmazsan iliskini yani anladin tadindaysa tozunu kacirmazsan guzel yanlus biri ciksa karsina diyelim tabi insallah cikmazda hersey bir tecrube oluyor insana

Tabikide lezbiyen olup olmadma karar vermicez bunlar aklima gelen sacma dusunceleri söyledim.

Ünv başla karşına çıkar yaşayarak öğrenirsin ...

Bu kadar gereksiz bir konu için mi üye oldun?
Bu sevgili olayını neden bu kadar büyütüyorsunuz gözünüzde?
Bir de cıvık ilişki ne demek? Herkes genç yaşında ciddi ilişki yaşamak istemez.
Mesela ben senin yaşındayken istemezdim böyle bişey. Neden hayatım boyunca tek insana bağlı kalayım diye düşünürdüm. Ki bence bir kişiyle olup onunla evlenmek de çok sağlıklı değil.
Bu arada lezbiyen değilsin.

İlk olsun son olsun gibi saplantılı düşünme. Bazen tecrübe büyütür insanı. Ayrıca karşı taraf sadece senin izin verdiğin kadarını alabilir. Lezbiyenlikle de alakan yok.

Aslinda sormak istedigim insanlara guvenmelimiyim ben kendimi boylece korumaya calisirken buna degecek insanlar varmidir.burdan okuduklarima gore herkes erkeklere guvenmemekten yakiniyo

Seçici ol sende. Insaniz biz sonuçta.
Kafanda bir sevgili profili oluştur ve ona en cok uyani al hayatina. Secmeden bir iliskiye baslama.. Karpuz bile secilerek aliniyor...

19 yaşında bu ne acele.daha önce sevgilim olmadı demişsin sanki 40 yaşındasın ee pes!sevgilin olmayıncada aklına gelen acaba lezbiyen miyim olmuş.bi insan kendinden neden böyle bişey şüphe ederki?kafanı karıştırıp yanlış yollara saptırma kendini.

Bi tane olsun onunla devam edeyim fikri guzel ama sacma su sartlarda sonucta secicide olsan zaman ne gosterir kimse bilemez sirf ilk olsun son olsun tribiyle hareket edersen uzulme oranin yanilma payin kat kat fazla onemli olan 1-2-3 degil dogruyu bulman buda ilk seferde olmuyor GENELDE oyuzden mantikli hareket et hayatindan gerektiginde cikartmaktan yeni insanlar tanimaktan cekinme mutsuz evlilik hayal kirikligi yasadiginda ilkmis sonmus en son dusunecegin sey olur

Ayni bensin. Bende bu devirde ilk askini universitede yasayan nadir kesimdenim. Biraz dislanuyorsunda ay hicmi sevgilin olmadi diye ama ask bu yaslarda daha guzel ve daha mantikli. Universitede cok cinsellik delisi olmaz o lisede vardir foto ister vs ama ayni eve bulasmadigin muddetce zarar gelmez kisiler cok aksine. Cogu erkek evlenicek kiz bakiyorda bulamadigindan yakiniyor, ozel universitedeyim sen hesap et :)

once okuluna bak kendını gelıstır zamanı gelınce sevgılın de olur evlenırsın de
unıversıteye baslıycam sevgılım olacak dıye sartlandırma kendını
herkesın hayatında bırı olmak zorunda degıl
ablan olarak okuluna onem vermenı tavsıye ederım

Herkese tesekkur ediyorum cevaplariniz icin hepsini aklimin kenarina yaziyorum

Bir arkadasimin 21 yasinda sevgilisi olmustu
O yasina kadar kimseyle birlikte olmadi. İstemedi. Ayni senin gibi seciciydi..

Sevgilisi oldu ne mi oldu
Hayatimin adamini buldum dedi , her gun kavgalar etti
İhanetler mi dersin vs ayrintiya fsazla girmeyeyim...

Diyecegim su ki;
Secici davranarak bir kisiye karar vermek o kisinin tertemiz duygulara ve sana iyi bi gelecek sunacagi anlamina gelmiyor ne yazik ki..

Hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…