sorunlar çözülsün diye bekliycem artık

gulnihal2013

bekliycem inanıyorum
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
445
2
46
İzmir
selam kızlar
baktımda herkesin bir derdi var çare arıyor, allah hepimizin derdine son versin inşallah. bende nişanlıyım ama nişanlımla anlaşamadığımız durumlar var. ailesi sinirimi bozuyor çok paragözler.onu dolduruyorlar bana karşı, inşallah bu sene düğün, bekliycez bakalım, allah hepimize mutlu yuva kurmayı nasip etsin, evlilerede hayırlı evlat, isteyenlere iş versin amin.

Sorunlar bekleyerek çözülmez.:6: Konuşmak,çözüm üretmeye çalışmak lazım. Bu sorunları görmezden gelirseniz ilerde çok daha büyük sıkıntılar yaşarsınız.:8: Nacizane tavsiyem,bile bile lades demeyin.:12:

canım bendede var aynı sorun.herşeye herkese paraları var ama bu alışverişti vss durumlarında paranın lafı yapılıyo resmen.ben açıkca dile getirdim söledimm ama öyle bi zaman oluyoki nişanlını bile dolruruyolar yaa yaşlı insanlarız durumumuz belli isteriz şunları alalım ama olmuo falan denmeler başlıo napsın çocuk inanıyo.kız tarafı olarak bizimde ailelerimiz zengin olmuo ama dört dörtlük yapıyolar ordan burdan bulup buluşturup bunu göremiyo damatlar

En büyük sorun, sorunları görmezden gelmek bana göre.
Oturup adam akıllı konuşmak lazım..

canım bendede var aynı sorun.herşeye herkese paraları var ama bu alışverişti vss durumlarında paranın lafı yapılıyo resmen.ben açıkca dile getirdim söledimm ama öyle bi zaman oluyoki nişanlını bile dolruruyolar yaa yaşlı insanlarız durumumuz belli isteriz şunları alalım ama olmuo falan denmeler başlıo napsın çocuk inanıyo.kız tarafı olarak bizimde ailelerimiz zengin olmuo ama dört dörtlük yapıyolar ordan burdan bulup buluşturup bunu göremiyo damatlar

allah seninde benimde yardımcımız olsun inşallah, ne diyelim allah büyük.

Back
X