Merhabalar,
Ben 1,5 sene önce korunma hapini biraktim, 2. aydan beride hipotiroid hormon kullaniyorum ama yinede hamile kaldigimda düsük oluyor. 2 kere düsük yaptim. Esimde bebek istiyordu ama bu son 2 ayda clomen kullanmak zorunda kaldim ve doktor hangi günler iliskiye gircegimizi söyledi ama esim benimle iliskiye girmedi, bosuna aldim yani bu ay bütün haplari vs. O istediginde ben istemesemde yine de onjnla iliskiye giriyorum.
Dün cok kavga ettik, babasi onunla konusmuyor cünkü benimle evlenmesini istemiyolardi biz yinede evlendik. Dün bana senin sucun dedi, sanki ben onu zorladim benimle evlenmesine. Beni sucluyor her konuda. Benim tavirlarim hosuna gitmiyormus ve ben onun disari cikmasina karisiyormusum. Zaten sabah 8den aksam 7e kadar calisiyo, bazi günler 10a kadar calisiyo ve eve geldiginde hemen eline telefonunu aliyo, ne benimle sohbet ediyor ne yüzüme bakiyor, varsa yoksa telefonu ve playstation. Yinede yeterince disari ciktigini düsünüyorum, her pazar günü mac seyretmeye gidiyor, 3 hafta önce arkadaslarinla türkü barina gitti gece 5de eve geldi, ondan 3 hafta önce yine gitti ve sabaha karsi geldi. Zaten zamani yok bide vaktini arkadaslarina syirinca bana ayirmayinca cok üzülüyorum, gercekten cok mu sIkIyorum sizce?
Bide bana önce tedavi ol hamile kalabilmek icin diyor, ben o clomen haplarini icerken hamile kalabilirim diyorum anlamiyor yada anlamak istemiyor. Cok caresizim, bebek sahibi olmak istiyorum ama esimin beni desteklememisi cok üzüyor beni. Bu arada ikimizde 25 yasindayiz.