Mrb arkadaslar.benim sorunum iliskimle ilgili ve artik saglikli dusunememden dolayi ne yaptigimi ben de bilmiyorum.1,5 yil once su anki erkek arkadsimla tanistik.ben o zamanlar barmeidlik yapiyodum ancak genelde erkeklerin geldigi bir mekandi ve yalniz yasiyodum.unv mezunuyum ve o siralar gunduz baska iste gece barda calisiyodum.ve cok guzel kazaniyodum tum borclarimi kapatip bi araba bile almistim.kendimce her istedigimi rahatlikla aliyodum.kenar da birikmis param da vardi.erkek arkadasimda uzaktan cok neseli, cekici, rahat biri gibi gelmisti.neyse tanistik eglenceli geciyodu gunlerimiz ancako gece hayatina duduskundu ve sorunlar yasiyoduk.bazi sorunlardan dolayi ben gunduz isimden ayrildim.sonra sevgilim gece calismamdan rahatsiz oldugunu isten ayrilmami kendisinin destek olacagini soyledi ben de onu sevdigim ya da asik oldugum icin kabul ettim.su anda giyimime karisan disari bi saat ciksam bozulan.herseye trip atan yatagini ayiran birine donustu.neden ayrilamiyorum bilmiyorum.ayrilsam da iki gun sonra kapim da.cok yoruldum ne yapcagimi bilmiyorum yasam enerjimi aldi resmen