sorunlu bir iliski.fikirlerinizi bekliyorum

ay_aylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
120
0
66
İstanbul
Mrb arkadaslar.benim sorunum iliskimle ilgili ve artik saglikli dusunememden dolayi ne yaptigimi ben de bilmiyorum.1,5 yil once su anki erkek arkadsimla tanistik.ben o zamanlar barmeidlik yapiyodum ancak genelde erkeklerin geldigi bir mekandi ve yalniz yasiyodum.unv mezunuyum ve o siralar gunduz baska iste gece barda calisiyodum.ve cok guzel kazaniyodum tum borclarimi kapatip bi araba bile almistim.kendimce her istedigimi rahatlikla aliyodum.kenar da birikmis param da vardi.erkek arkadasimda uzaktan cok neseli, cekici, rahat biri gibi gelmisti.neyse tanistik eglenceli geciyodu gunlerimiz ancako gece hayatina duduskundu ve sorunlar yasiyoduk.bazi sorunlardan dolayi ben gunduz isimden ayrildim.sonra sevgilim gece calismamdan rahatsiz oldugunu isten ayrilmami kendisinin destek olacagini soyledi ben de onu sevdigim ya da asik oldugum icin kabul ettim.su anda giyimime karisan disari bi saat ciksam bozulan.herseye trip atan yatagini ayiran birine donustu.neden ayrilamiyorum bilmiyorum.ayrilsam da iki gun sonra kapim da.cok yoruldum ne yapcagimi bilmiyorum yasam enerjimi aldi resmen

yatağını ayırıp ayırmamasına bir şey diyemem ama
sizin gece çalışmanıza müsade etmemesi gayet normal geldi bana

Seni tanıdığında nasıl tanımışki şimdi 1 saat çıkmana surat yapıyo heyy yarabbim yaa tam bi odun bu erkekler .. Aşkından ölmüyosan ayrıl gitsin hayatını zindan hayatı gibi evde geçirme derim hayat çok güzel çünkü..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb arkadaslar.benim sorunum iliskimle ilgili ve artik saglikli dusunememden dolayi ne yaptigimi ben de bilmiyorum.1,5 yil once su anki erkek arkadsimla tanistik.ben o zamanlar barmeidlik yapiyodum ancak genelde erkeklerin geldigi bir mekandi ve yalniz yasiyodum.unv mezunuyum ve o siralar gunduz baska iste gece barda calisiyodum.ve cok guzel kazaniyodum tum borclarimi kapatip bi araba bile almistim.kendimce her istedigimi rahatlikla aliyodum.kenar da birikmis param da vardi.erkek arkadasimda uzaktan cok neseli, cekici, rahat biri gibi gelmisti.neyse tanistik eglenceli geciyodu gunlerimiz ancako gece hayatina duduskundu ve sorunlar yasiyoduk.bazi sorunlardan dolayi ben gunduz isimden ayrildim.sonra sevgilim gece calismamdan rahatsiz oldugunu isten ayrilmami kendisinin destek olacagini soyledi ben de onu sevdigim ya da asik oldugum icin kabul ettim.su anda giyimime karisan disari bi saat ciksam bozulan.herseye trip atan yatagini ayiran birine donustu.neden ayrilamiyorum bilmiyorum.ayrilsam da iki gun sonra kapim da.cok yoruldum ne yapcagimi bilmiyorum yasam enerjimi aldi resmen

Belli ki sana göre biri değil tatlım , hiç uyuşmuyor gibisiniz. :24::24:

Yorumlariniz icin tesekkur ederim.gece calismami istememesi normal karsilanabilir tabiki.Yani nasil diyeyim beni cok dusunur.ilgili alakali.bisey istesem hemen yapmaya calisir.gece hayati yok benimle cikarsa cikar.ama bazen beni o kadar bunaltiyorki.ne bileyim tek basima rahat bi hayatim varken hani dertsiz basina dert almak derler ya sanki oyle bi durumdayim.ve kararlilik gosterip ayrilamiyorum saglikli dusunemiyorum sanki.

Ve soyle de bi durum var.benim yasadigim ev duruyor ayni semtteyiz.ancak ben onun evin de yasiyorum ve anneside var.diyorum benim ev de yasayalim daha rahat ederiz.annen varken ben cok rahat edemiyorum ve esyalarim kendi evimde.neymis benim evim ters kaliyomus gitmek icin (10 dk yol).ne bileyim millet gelinken bile kayinvalideyle yasamaz ben annesiyle yasiyorum.kac kadin boyle biseyi kabul eder ya da ben mi abartiyorum.

Seni tanıdığında nasıl tanımışki şimdi 1 saat çıkmana surat yapıyo heyy yarabbim yaa tam bi odun bu erkekler .. Aşkından ölmüyosan ayrıl gitsin hayatını zindan hayatı gibi evde geçirme derim hayat çok güzel

Ayrildik.sebep olarak da universiteden facebook ta bi erkek arkadasin payladimimi begenmis olmasi.beni resmen evinden kovdu.ben kendi evim varken sirf o istiyor ayri kalmayalim diye onunla ve annesiyle yasiyorum o da boyle bi bahaneyle benden ayriliyor.onun istegiyle isimi biraktim simdi 5 parasiz borc icinde kaldim. cok kirginim gercekten haketmedigim seylerdi yasadiklarim.bi daha bi erkege guvenirmiyim bilmem.

Simdi mesajlarla ne hakaretler etti bana.benim bi emegim yokmus onun varmis.onun gibi baska enayi bulurmusum artik.gece calistigim yeri yuzume vurmalar.
Sinirlerim o kadar bozukki yani ayriliyosan da duzgun ayril.isimi birakmam o istiyo diye kac yillik arkadaslarimla gorusmemem, numarami degistirmem, evim oldugu halde onunla yasamam, utusunu yemegini yapmam daha bi suru sey emek degilmi bunlar.birikimimin bitmesi .normalde tikir tikir odedigim faturalar taksitler ben calismayinca ona kaldi.bugun yarin diyerek hepsi birikti k.kartindan takibe alindim.cok asiri kirginim .hersey bogazim da dugumleniyor.

Back
X