- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
anlamaz ki dayaktan. adam gerçeklikten kopmuş hayal aleminden bana saydırıyor.böylesine iyi bir meydan dayağı atılacak bu ne ya
sözde ufak bir ceza almış detayları bilmiyorum. şimdi ben şikayet edince deliye dönmüş sen görürsün gününü diyor bana.Eski konularımı biliyorum askerliği ne durumda ceza filan almadı mi intihar olayindan?
Ifade vermekle iyi yapmışsın.
Engeli sakın kaldırma ve umursama bir mok yiyemez...
yarın avukatımla birlikte dilekçe yazıp savcılığa gideceğim. gerçekten karakolla çözülecek iş değilmiş.Tabii ki şikayette bulunun tekrardan, savcılığa gitmediniz mi?
Kocasından dayak yiyen kadını kocasıyla baristirip eve yollayan karakol gördü bu gözler, siz ısrarcı olun.
inanın çok yıprandım ağıza alınmayacak şeyler anlatıyor ne yapabilirm bilmiyorum. hukuki olarak hakkımı arayacağım elbet ama bu işin sonu nerelere gidecek çok merak ediyorum.Hukukcu degilim ama birsuru sey var mesela uzaklastirma karari. Bunu emniyetten hallediyorlar. Biliyorsun medyatikler ünlüler,yok saçıma dokundu,yok göz kirpti yok arabama degdirdi,yok sosyal medyadan bilmemne yapti baya bir sonucsuz seyler oluyor simdi hurda hakaret ve tehdit var. Seni resmen tehdit ediyor savciliga dilekce vermen lazim bence ceptelefonunu da degistirmelisin
Ben neler yasadim psikopat bir eski nişanlım vardi pesimi asla birakmadi. Tabi onda boyle tehditler falan yoktu ama kene gibi yapismisti zaten kafasi kirik serseri birisiydi
Genclik hatasi diyelim
En son diger dosyalari patladı ve hapise girdi.
Sonra ben baskasina asik oldum ve evlendim
Sosyal medyamida kapattim
Numarami da degistirdim.
Allah kolaylik versin kötü insanla uğraşmak çok zor
Kocasıdır. Sever de döver de. Siz karışmayın. Kadın da dayağı hak etmesin arkadaş.Tabii ki şikayette bulunun tekrardan, savcılığa gitmediniz mi?
Kocasından dayak yiyen kadını kocasıyla baristirip eve yollayan karakol gördü bu gözler, siz ısrarcı olun.
inanın çok yıprandım ağıza alınmayacak şeyler anlatıyor ne yapabilirm bilmiyorum. hukuki olarak hakkımı arayacağım elbet ama bu işin sonu nerelere gidecek çok merak ediyorum.
aileme teli değiştireceğim dedim gerek yok arar arar usanır dediler ama bana da değiştirmek mantıklı geliyor şu noktada.
benim ki de saflık hatası işte herkesi iyi niyetli sanarsam böyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?