sorunlu eski nişanlı

dertlerderyabensandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
405
149
53
herkese merhabalar öncelikle konunun öncesi için konularıma bakabilirsiniz ama kısaca özetlemek gerekirse, bana bela olan nişanlımdan ayrılamıyordum ve beni sürekli tehdit ediyordu. biz kendisiyle ayrıldık ancak tehditler bitmedi artarak devam etti.
kendisi bir kaç kişiyi öldürmekle geri kalan aile bireylerimin hepsini de mahfetmekle beni tehdit ediyor. mesela köpeğimi var onu öldürcem vs vs

durum böyle olunca günah benden gitti diyip karakola ifade verdim. karakolda e sana bir şey demiyor alamayız şikayeti gibi konuştular ısrarcı oldum ifadem alındı.
fakat şikayet ettiğimi öğrenince daha da sinirlenip bana iftiralar atmaya başladı saçma sapan konuşuyor. bu arada bende kendisi engelli ama telefona bildirim geliyor sms attığı için görebiliyorum.

akla hayale sığmayan iftiraları ve hakaretleri mevcut. bana kumpas kurduğunu kendisi yazıyor ve yüz kızartıcı suçtan beni dava edeceğini söylüyor. şimdi ben böyle bir şey yapmadım içim rahat ama tehditleri çok canımı sıkıyor onlar için de şikayetçi olmayı düşünüyorum.
ayrıca bu kişinin ruh sağlığı kesinle yerinde değil ve ailesi de bana hak veriyor. bana sen canını sıkma onun yazdıkları için inan ben utanıyorum çok özür dilerim askerden dönünce en iyi doktorlarda tedavi ettireceğim dedi.
şimdi ben ne yapabilirim ne gibi başka önlemler alabilirim. burada hukukçular ya da başına benzer şeyler gelenler bilgilendirirse çok mutlu olurum.

Eski konularımı biliyorum askerliği ne durumda ceza filan almadı mi intihar olayindan?
Ifade vermekle iyi yapmışsın.
Engeli sakın kaldırma ve umursama bir mok yiyemez...

Eski konularımı biliyorum askerliği ne durumda ceza filan almadı mi intihar olayindan?
Ifade vermekle iyi yapmışsın.
Engeli sakın kaldırma ve umursama bir mok yiyemez...
sözde ufak bir ceza almış detayları bilmiyorum. şimdi ben şikayet edince deliye dönmüş sen görürsün gününü diyor bana.

Tabii ki şikayette bulunun tekrardan, savcılığa gitmediniz mi?
Kocasından dayak yiyen kadını kocasıyla baristirip eve yollayan karakol gördü bu gözler, siz ısrarcı olun.
yarın avukatımla birlikte dilekçe yazıp savcılığa gideceğim. gerçekten karakolla çözülecek iş değilmiş.

Hukukcu degilim ama birsuru sey var mesela uzaklastirma karari. Bunu emniyetten hallediyorlar. Biliyorsun medyatikler ünlüler,yok saçıma dokundu,yok göz kirpti yok arabama degdirdi,yok sosyal medyadan bilmemne yapti baya bir sonucsuz seyler oluyor simdi hurda hakaret ve tehdit var. Seni resmen tehdit ediyor savciliga dilekce vermen lazim bence ceptelefonunu da degistirmelisin
Ben neler yasadim psikopat bir eski nişanlım vardi pesimi asla birakmadi. Tabi onda boyle tehditler falan yoktu ama kene gibi yapismisti zaten kafasi kirik serseri birisiydi
Genclik hatasi diyelim
En son diger dosyalari patladı ve hapise girdi.
Sonra ben baskasina asik oldum ve evlendim
Sosyal medyamida kapattim
Numarami da degistirdim.
Allah kolaylik versin kötü insanla uğraşmak çok zor

Hukukcu degilim ama birsuru sey var mesela uzaklastirma karari. Bunu emniyetten hallediyorlar. Biliyorsun medyatikler ünlüler,yok saçıma dokundu,yok göz kirpti yok arabama degdirdi,yok sosyal medyadan bilmemne yapti baya bir sonucsuz seyler oluyor simdi hurda hakaret ve tehdit var. Seni resmen tehdit ediyor savciliga dilekce vermen lazim bence ceptelefonunu da degistirmelisin
Ben neler yasadim psikopat bir eski nişanlım vardi pesimi asla birakmadi. Tabi onda boyle tehditler falan yoktu ama kene gibi yapismisti zaten kafasi kirik serseri birisiydi
Genclik hatasi diyelim
En son diger dosyalari patladı ve hapise girdi.
Sonra ben baskasina asik oldum ve evlendim
Sosyal medyamida kapattim
Numarami da degistirdim.
Allah kolaylik versin kötü insanla uğraşmak çok zor
inanın çok yıprandım ağıza alınmayacak şeyler anlatıyor ne yapabilirm bilmiyorum. hukuki olarak hakkımı arayacağım elbet ama bu işin sonu nerelere gidecek çok merak ediyorum.
aileme teli değiştireceğim dedim gerek yok arar arar usanır dediler ama bana da değiştirmek mantıklı geliyor şu noktada.
benim ki de saflık hatası işte herkesi iyi niyetli sanarsam böyle olur.

Tehditlerini ekran görüntüsü alıp online ihbarda bulunun ve ekran görüntülerinizi ihbara ekleyin. Aynı zamanda savcılığa da gidin. Savcılık daha etkili.

Size direk bir tehdit varsa polisin ekip göndermesi gerekiyor, buna benzer bir olayda polisin aynen söylediği şey bu: " Tehdit halinde, tehdidi yapan kişiyi bilirsek o kişiyi tutuklaması ve sizi koruması için ekip yönlendirebiliriz ama aksi halde birşey yapamayız. "

inanın çok yıprandım ağıza alınmayacak şeyler anlatıyor ne yapabilirm bilmiyorum. hukuki olarak hakkımı arayacağım elbet ama bu işin sonu nerelere gidecek çok merak ediyorum.
aileme teli değiştireceğim dedim gerek yok arar arar usanır dediler ama bana da değiştirmek mantıklı geliyor şu noktada.
benim ki de saflık hatası işte herkesi iyi niyetli sanarsam böyle olur.

Kesinlikle değiştir,hickimseye verme,en azindan ortak arkadaşlarınıza verme sana ulasabilecegi kisilere vermemen lazim
Bir sure sosyal medya hesaplarını da değiştir.
Saplantılı ve psikopat belli ki

Back
X