sorunlu evliligim

Mahkemeye başvurun boşanma davası açın, tehdit edildiğiniz için korunma talep edin.
Çocuğu alamaz zaten size verilecek kesin korkmayın.
Boşanın gerisi gelir aman sakın evladım için affedeyim demeyin özür dilerse.

Çocuğunu alamazlar senden.
Eşinle iyilikle ayrılalım de belki anlayışlı olur ozaman zor bir ihtimal olsa da
Allah tan ailen arkanda

Esimle bi kac sorunlarimiz var annesi ickisi arkadaslari gibi gecen konu acmistim belki bilenler vardir.kv ile de sorunlarm var anlatmaya useniyorum cadi kaynana diye konu acmistim oeda yaziyor.Dun esim 8.30da geldi evde tektim bebegimle esimde arkadaslariyla takilmis tabi icmis.agzimi acip niye gec geldn demedm tartistk sacma sapan konular buldu bir kac tane vurdu ustune annesigil geldi esimde evden cikti gitti kayinbabam kizdi esime kaynanamda tel tarafli dinleme diyo ya ben agliyorum hickira hickira oda oyle deyince sinirlendim annemgili aradm gelin alin dedim geldiler 3aylik bebegimide aldim geldik sonra esim babami aradi ben bosanmak istedigimi soyledim esimde bebegi getir sen git bosan dedi getirmicem dedim o zmn candan can gider dedi ztn surekli beni boyle tehtit ediyodu.Ben bosanmak istiyorum ama gelip kandirmasindan ve burda rezalet cikarmasindan biraz tedirginim ne yapmaliyim kizlar kafam cok karisik bu durumda saglikli dusunemiyorum cok uzuluyorum 25yaasinda ama daha cahil bi taraftan anneside ariyor babama diyorki niye gelip goturdunz ogluna kizmiyo ya sen nsl evladini kayiriyorsan ailemde beni tutacak babamda dediki dovmus ben gelmesem sokaga dusecek yada polisi arayacakmis demis bise yapamazdi demis kaynanamda.Allah onu bildigi gibi yapsin insallah
Boşan

Zaten cogunda birsey olmuyor ama doktorlar cok hassas bu konuda, anlarlar emin ol. Hele de bayan doktorsa..komsular sahit olsa keske..doktor hemen polis cagiriyor ve sorusturma basliyor, en azindan boyle birsey yap korksun. Ki doktor darp raporunu verir eminim..sana saygi duymak zorunda eşin daha fazla cekme guzelim..

madem bir yola çıktın pes etme..
çoluk çocuğa karışmış düzelmemiş bundan sonra düzelmez...
bebeğini asla alamazlar.. anneye muhtaç 3 aylık melek o..
ona iyi bir anne olmak istiyorsan emin adımlarla yürü.. ailen arkanda. bebeğini az büyütüp çalışrsın, istersen istediğin bir okul, kurs varsa katılırsın..

darp raporu alsaydın keşke işe yarardı. birde seni tehdit eden mesajlar falan atarlarsa silme sakın. sen de karşılık verme onlara.. polise ve savcılığa suç duyurusunda bulun..

Esimle bi kac sorunlarimiz var annesi ickisi arkadaslari gibi gecen konu acmistim belki bilenler vardir.kv ile de sorunlarm var anlatmaya useniyorum cadi kaynana diye konu acmistim oeda yaziyor.Dun esim 8.30da geldi evde tektim bebegimle esimde arkadaslariyla takilmis tabi icmis.agzimi acip niye gec geldn demedm tartistk sacma sapan konular buldu bir kac tane vurdu ustune annesigil geldi esimde evden cikti gitti kayinbabam kizdi esime kaynanamda tel tarafli dinleme diyo ya ben agliyorum hickira hickira oda oyle deyince sinirlendim annemgili aradm gelin alin dedim geldiler 3aylik bebegimide aldim geldik sonra esim babami aradi ben bosanmak istedigimi soyledim esimde bebegi getir sen git bosan dedi getirmicem dedim o zmn candan can gider dedi ztn surekli beni boyle tehtit ediyodu.Ben bosanmak istiyorum ama gelip kandirmasindan ve burda rezalet cikarmasindan biraz tedirginim ne yapmaliyim kizlar kafam cok karisik bu durumda saglikli dusunemiyorum cok uzuluyorum 25yaasinda ama daha cahil bi taraftan anneside ariyor babama diyorki niye gelip goturdunz ogluna kizmiyo ya sen nsl evladini kayiriyorsan ailemde beni tutacak babamda dediki dovmus ben gelmesem sokaga dusecek yada polisi arayacakmis demis bise yapamazdi demis kaynanamda.Allah onu bildigi gibi yapsin insallah
Cok uzuldum durumunuza Allah yardimciniz olsun Ama hersey sizin ne istediginize ve kararliliginiza bakar!! Bende konu açmıştım yakın zamanda hatta o gün mahkemem vardı boşamadı hakîm 15 de bu ayın tekrar mahkemız var eğer gerçekten ıstemıyorsanız bu evlılıgı sızden rıca edıyorum açtığım konumu ve Yorumları okuyun cesaretınızı toplayın konumun adı 5 yıllık evlılık mutlaka okuyun Allah gönlünüze göre versın:))

tabii canım onun oğulcuğu karısının ağzını burnunu kırar eşler arasında olur nolacak.

Allah böyle düşünen ve böyle evlat yetiştiren kadınların oğullarından korusun kızlarımızı.Amin.
İşte kadın kendini savunmayı bilecek, kendisini döven kocanın ağzını burnunu eline verecek; o zaman tekrar soracaksın anasına "Eşler arasında olur muymuş böyle şeyler" diye.

Allah korusun hakikaten.

ya sinirimden mahvoldum dun akşam bebeği aldı gitti ve siz 3 aylık bebeğin gece orda kalmasına razı geldiniz amacı sizi yıldırıp eve getirmek eger gıdecekseniz çocuğu sefil etmeyin yazık ya annesinden ayrı bir gece daha minnacık eğer gıtmeye nıyetınız yoksa polisle görüşün bebeği alın ...

ya sinirimden mahvoldum dun akşam bebeği aldı gitti ve siz 3 aylık bebeğin gece orda kalmasına razı geldiniz amacı sizi yıldırıp eve getirmek eger gıdecekseniz çocuğu sefil etmeyin yazık ya annesinden ayrı bir gece daha minnacık eğer gıtmeye nıyetınız yoksa polisle görüşün bebeği alın ...
yerinde olsam hemen giderim

Ne evliliği becerebiliyorlar ne de boşanmayı. Şiddet gösteriyorsun sana nur topu gibi çocuk veren kadına, hala çocuğu ver demeler, tehdit etmeler. Bıktık artık. Böylelerinden de, bu tarz konuşmalardan da.

Çocuğu alıp ne yapacakmış acaba? İçkici haliyle bir de. Sen kendi hayatını yoluna koysana be adam. Sinirlerime hakim olamıyorum böyle şeylerde.

Boşanma davası açın bence, koruma kararı çıkarılabilir. Benim Annemle babamda ben küçükken ayrılmışlar. Annemle ve anneannemle sevgi dolu, hayat dolu büyüdüm, 20 yaşındayım hala da öyleyiz, çok şükür Allah'a. Siz de üzülmeyin, güzel günler gelecek inşallah.

İşte kadın kendini savunmayı bilecek, kendisini döven kocanın ağzını burnunu eline verecek; o zaman tekrar soracaksın anasına "Eşler arasında olur muymuş böyle şeyler" diye.

Allah korusun hakikaten.

Nasıl alkışlamak geldi içimden yorumunuzu.

Back
X