Kızlar fenadır yaptıkları düşünceleri şeytanlıkları. Şimdi bilemedim kim haklı kim haksız ama al o kızı yüzleştir 2sinide. Çünkü böyle benzer benim başıma gelmişti. Kızın sevgilime yav...dığını görmesem kızın dediklerine inanıcaktım o derece şeytanlar dikkat et
sevgilinin hatası olma ihtimali seni çok üzüyor olabilir anlarım o duyguyu toz kondurmak istemezsin.
olumluyu düşünmek istersin, çünkü seni mutlu eden fikir odur.
ama bence sen bu olayı yabana atma.
çünkü hiç bir kız, durduk yere kendisine yüz vermeyen, sevgilisi olmayan adama asılmaz!!!!
çünkü şayet erkek arkadaşın bir yalancıysa, şu an görmezden gelmeye çalışsan da ileride daha ağır üzüntüler yaşarsın..
en fenası da kendine, salaklığına kızmaktır, yaşadım biliyorum bile bile ben kendimi kandırmışım demek gerçekten en fenası..
arkdasım valla o askerdn yeni geldi 3 ay oldu çalısıo işte ben ilgisizlindn yakınıyrm tartısıyoz oda askerdn geldm iyi deilm işe başladm felan filan .en fazla 10 gün ayrı kalıorz yine arıyıp yalvarıo saatlerce bende dayanamıorm .en son bulstumzda 1 hafta önce o msj için yemnler ediyor kuran çarpsn sendn baskası gelmiyor gözüme diye ama 1 haftadır da aramıyor
bu adam biraz daha yanımda kalmak için yolu uzatıo ama sonra 1 hafta aramıo beni neden acaba fikirlerinize ihtiyacm var
yanımda kızı aradı keske ozman alsaydm telefonu kıza dediki ben sana kaçkere dedm olmaz diye oda dediki haklısın felan off ne bilim kesin buda konusmus ki kız rahat rahat mesaj atıyor.
kız evet haklısın diyorsa mesele ney?
sonuçta kız bir yerde rahatsız ettiğini kabul ediyor..
evet sevgiliniz de bir şekilde konuşmuş ki kız rahatça mesaj atıyor ama sevgilinizin ne konuştuğunu bilmiyorsunuz.
eğer iyi bir şey konuşsaydı bence kızın tepkisi "haklısın" olmazdı .. sen beni nasıl kandırırsın şeklinde olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?