kızlar kısaca toplam 4 senedir süren ayrılıklarla dolu ama bi türlü bitmeyen bi ilişkiydi.ilk başta çok iyidi 1 senden sonra kavgalar başladı sonra askerlik girdi yinede tm kopadk ve şimdi 6 aydır da bu adam beni ne bırakıo nede adam gibi sevebiliyor. geçen gün zor bela buluşmaya ikna etti beni .gittim işte beni çok sevdini söylemelr felan ve son ayda da sürekli evlilikten bahsedio bana neyse telefonuna bakıyım dedm tanımadım numaradn napıosn die bir mesaj tabi ben kim derken o numaraya msj attı.
erkek arkds. : Kimsin sevgilimle oturuorm
kız:sevgilin ha benden hoşlandını söylemiştin
sonra bi msj daha kızdan: arkadasca kalamam seni bi daha aramıcam mutlu ol
erkk arkasm :kızım aç su teli
kız açtı bende duydm teldeki konusları :kızım ben sana kaçkere olmaz demedm mi nie arıyosn beni huzurumuzu bozmak için yapıosn hani sevgilin vardı senn beni bidaha arama vs.
ben şok oldum sonra ne dicemi bilemedm tabi bu yemnler ediyor. felan filan gidemedm de bırakmadı beni bana sarıldı felan seni çok seviyormlar ama ben artık güvenemem napıcamı bilmiyorm beni bıraksa bir daha asla aramam onu
sizce bana yalanmı söylüyor o kızla görüşüyor mu nolr bana fikir verin
erkek arkds. : Kimsin sevgilimle oturuorm
kız:sevgilin ha benden hoşlandını söylemiştin
sonra bi msj daha kızdan: arkadasca kalamam seni bi daha aramıcam mutlu ol
erkk arkasm :kızım aç su teli
kız açtı bende duydm teldeki konusları :kızım ben sana kaçkere olmaz demedm mi nie arıyosn beni huzurumuzu bozmak için yapıosn hani sevgilin vardı senn beni bidaha arama vs.
ben şok oldum sonra ne dicemi bilemedm tabi bu yemnler ediyor. felan filan gidemedm de bırakmadı beni bana sarıldı felan seni çok seviyormlar ama ben artık güvenemem napıcamı bilmiyorm beni bıraksa bir daha asla aramam onu
sizce bana yalanmı söylüyor o kızla görüşüyor mu nolr bana fikir verin