sorunlu ilişkimde başka kızdan atılan mesajlar :(

fundaaa9

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
20
0
16
İstanbul
kızlar kısaca toplam 4 senedir süren ayrılıklarla dolu ama bi türlü bitmeyen bi ilişkiydi.ilk başta çok iyidi 1 senden sonra kavgalar başladı sonra askerlik girdi yinede tm kopadk ve şimdi 6 aydır da bu adam beni ne bırakıo nede adam gibi sevebiliyor. geçen gün zor bela buluşmaya ikna etti beni .gittim işte beni çok sevdini söylemelr felan ve son ayda da sürekli evlilikten bahsedio bana neyse telefonuna bakıyım dedm tanımadım numaradn napıosn die bir mesaj tabi ben kim derken o numaraya msj attı.
erkek arkds. : Kimsin sevgilimle oturuorm
kız:sevgilin ha benden hoşlandını söylemiştin
sonra bi msj daha kızdan: arkadasca kalamam seni bi daha aramıcam mutlu ol
erkk arkasm :kızım aç su teli
kız açtı bende duydm teldeki konusları :kızım ben sana kaçkere olmaz demedm mi nie arıyosn beni huzurumuzu bozmak için yapıosn hani sevgilin vardı senn beni bidaha arama vs.

ben şok oldum sonra ne dicemi bilemedm tabi bu yemnler ediyor. felan filan gidemedm de bırakmadı beni bana sarıldı felan seni çok seviyormlar ama ben artık güvenemem napıcamı bilmiyorm beni bıraksa bir daha asla aramam onu
sizce bana yalanmı söylüyor o kızla görüşüyor mu nolr bana fikir verin :(

Erkekleri anlamak çok zor.Araya başka birimi giriyoda küsüp barışıyosunuz ?Küsme nedenleriniz nedir.Ne kadar ayrı kalıp barışıyosunuz.Ne yardan geçiyo ne serden gibi doyumsuz yaratıklar .

arkdasım valla o askerdn yeni geldi 3 ay oldu çalısıo işte ben ilgisizlindn yakınıyrm tartısıyoz oda askerdn geldm iyi deilm işe başladm felan filan .en fazla 10 gün ayrı kalıorz yine arıyıp yalvarıo saatlerce bende dayanamıorm .en son bulstumzda 1 hafta önce o msj için yemnler ediyor kuran çarpsn sendn baskası gelmiyor gözüme diye ama 1 haftadır da aramıyor :(
bu adam biraz daha yanımda kalmak için yolu uzatıo ama sonra 1 hafta aramıo beni neden acaba fikirlerinize ihtiyacm var

Kızlar fenadır yaptıkları düşünceleri şeytanlıkları. Şimdi bilemedim kim haklı kim haksız ama al o kızı yüzleştir 2sinide. Çünkü böyle benzer benim başıma gelmişti. Kızın sevgilime yav...dığını görmesem kızın dediklerine inanıcaktım o derece şeytanlar dikkat et

sevgilinin hatası olma ihtimali seni çok üzüyor olabilir anlarım o duyguyu toz kondurmak istemezsin.
olumluyu düşünmek istersin, çünkü seni mutlu eden fikir odur.
ama bence sen bu olayı yabana atma.
çünkü hiç bir kız, durduk yere kendisine yüz vermeyen, sevgilisi olmayan adama asılmaz!!!!
çünkü şayet erkek arkadaşın bir yalancıysa, şu an görmezden gelmeye çalışsan da ileride daha ağır üzüntüler yaşarsın..
en fenası da kendine, salaklığına kızmaktır, yaşadım biliyorum bile bile ben kendimi kandırmışım demek gerçekten en fenası..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar fenadır yaptıkları düşünceleri şeytanlıkları. Şimdi bilemedim kim haklı kim haksız ama al o kızı yüzleştir 2sinide. Çünkü böyle benzer benim başıma gelmişti. Kızın sevgilime yav...dığını görmesem kızın dediklerine inanıcaktım o derece şeytanlar dikkat et

yanımda kızı aradı keske ozman alsaydm telefonu kıza dediki ben sana kaçkere dedm olmaz diye oda dediki haklısın felan off ne bilim kesin buda konusmus ki kız rahat rahat mesaj atıyor.

sevgilinin hatası olma ihtimali seni çok üzüyor olabilir anlarım o duyguyu toz kondurmak istemezsin.
olumluyu düşünmek istersin, çünkü seni mutlu eden fikir odur.
ama bence sen bu olayı yabana atma.
çünkü hiç bir kız, durduk yere kendisine yüz vermeyen, sevgilisi olmayan adama asılmaz!!!!
çünkü şayet erkek arkadaşın bir yalancıysa, şu an görmezden gelmeye çalışsan da ileride daha ağır üzüntüler yaşarsın..
en fenası da kendine, salaklığına kızmaktır, yaşadım biliyorum bile bile ben kendimi kandırmışım demek gerçekten en fenası..

evet kendimi aptal gibi hiissediyorm ve nasıl güvencem diyorum
ayrılsak yoluna gitsn ama rahatta bırakmıyor :(

arkdasım valla o askerdn yeni geldi 3 ay oldu çalısıo işte ben ilgisizlindn yakınıyrm tartısıyoz oda askerdn geldm iyi deilm işe başladm felan filan .en fazla 10 gün ayrı kalıorz yine arıyıp yalvarıo saatlerce bende dayanamıorm .en son bulstumzda 1 hafta önce o msj için yemnler ediyor kuran çarpsn sendn baskası gelmiyor gözüme diye ama 1 haftadır da aramıyor :(
bu adam biraz daha yanımda kalmak için yolu uzatıo ama sonra 1 hafta aramıo beni neden acaba fikirlerinize ihtiyacm var

normal değilki davranışları ne istediğini bilmiyo bence emin değil kendinden .yalvarmalarına kanmamalısın erkek sonuçta

yanımda kızı aradı keske ozman alsaydm telefonu kıza dediki ben sana kaçkere dedm olmaz diye oda dediki haklısın felan off ne bilim kesin buda konusmus ki kız rahat rahat mesaj atıyor.

kız evet haklısın diyorsa mesele ney?
sonuçta kız bir yerde rahatsız ettiğini kabul ediyor..

evet sevgiliniz de bir şekilde konuşmuş ki kız rahatça mesaj atıyor ama sevgilinizin ne konuştuğunu bilmiyorsunuz.
eğer iyi bir şey konuşsaydı bence kızın tepkisi "haklısın" olmazdı .. sen beni nasıl kandırırsın şeklinde olurdu..

kız evet haklısın diyorsa mesele ney?
sonuçta kız bir yerde rahatsız ettiğini kabul ediyor..

evet sevgiliniz de bir şekilde konuşmuş ki kız rahatça mesaj atıyor ama sevgilinizin ne konuştuğunu bilmiyorsunuz.
eğer iyi bir şey konuşsaydı bence kızın tepkisi "haklısın" olmazdı .. sen beni nasıl kandırırsın şeklinde olurdu..

işte ne konustu onu bilmiorm birde kız rahat vermezse diye düsünüorm
ayrılmak istiorm güvensizlikle yapamıorm adam beni bırakmıo :(

Back
X