Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bi gun nişanlim geldi yine disari cikicaz süslendim falan bu da disarda..enişte nasil olmuşum dedi boy göstererek yana faln dönüyo..benimki normal faln dedi..ya eniste giderim varmi onu söyle dedi.nişanlim afalladi ayrildik ordan.bi ton laf söyledi yinesana bir tavsiye
bu kiz evden gidene kadar nisanlii eve sakin alma hatta mumkunse evin onunden bile gecmesin... :)
aaaa manyak mı ne.arsız bu kız.tehlikeli,cilveli,oynak olduğu kesinAa bi gun nişanlim geldi yine disari cikicaz süslendim falan bu da disarda..enişte nasil olmuşum dedi boy göstererek yana faln dönüyo..benimki normal faln dedi..ya eniste giderim varmi onu söyle dedi.nişanlim afalladi ayrildik ordan.bi ton laf söyledi yine
Sabrimin son demlerindeyim bende..uyarinca cocuk safligina yatiyo.aslinda gercekten kisiligi ve beyni gelismemis cocuk resmen..laylaylom yaşının olgunluğu yok..bu saatten sonrada olgunlaşmaz.dayak cozum olsa ona olurdu.oyle baskici ailesi varki okuma yazmayi gec söktü elleri sobaya yapistirildi okuldan sikayet geldi arkadaslarinin icinde sacindan surukleyip işetene kadar döverek cikardi babasi..etegini kivir kemerle dayak ye int biriyle konus bicaklamaya kalk..dayakla egitim olmuyomus..ailemden kactim diyo resmen..burda sudan cikmis baliga döndübenim bile devreler yandi sizde baktiniz yani oylece... masallah allah nasil bir sabir sakinlik vermis size. senin kuzenin gibi bemimde bir arkadasim vardi bu kiz arkadaslarinin sevgililerini almakla unluydu. 2 yillik iliskimde sevgilimle bu kizi hic tanistirmadim en sonunda birgun bana laf sokmaya calisti nasil bir sevgilin varki herkesten sakliyorsun dedi.
tabi bende ona valla sekerim sevgilim cok normal siradan biri ama ben senin sagligini dusundugum icin tanistirmiyorum hani biliyorsun cok kiskancim allah korusun agzini yuzunu kirarimda o guzelligin bozulur demistim
ben o kadar diyorum iste kafaya vurmayin beyin hucreleri ölüyor diye ama dinleyen yok :/Sabrimin son demlerindeyim bende..uyarinca cocuk safligina yatiyo.aslinda gercekten kisiligi ve beyni gelismemis cocuk resmen..laylaylom yaşının olgunluğu yok..bu saatten sonrada olgunlaşmaz.dayak cozum olsa ona olurdu.oyle baskici ailesi varki okuma yazmayi gec söktü elleri sobaya yapistirildi okuldan sikayet geldi arkadaslarinin icinde sacindan surukleyip işetene kadar döverek cikardi babasi..etegini kivir kemerle dayak ye int biriyle konus bicaklamaya kalk..dayakla egitim olmuyomus..ailemden kactim diyo resmen..burda sudan cikmis baliga döndü
aynen bende...kuzeni kazen diye okudum .![]()
Sabrimin son demlerindeyim bende..uyarinca cocuk safligina yatiyo.aslinda gercekten kisiligi ve beyni gelismemis cocuk resmen..laylaylom yaşının olgunluğu yok..bu saatten sonrada olgunlaşmaz.dayak cozum olsa ona olurdu.oyle baskici ailesi varki okuma yazmayi gec söktü elleri sobaya yapistirildi okuldan sikayet geldi arkadaslarinin icinde sacindan surukleyip işetene kadar döverek cikardi babasi..etegini kivir kemerle dayak ye int biriyle konus bicaklamaya kalk..dayakla egitim olmuyomus..ailemden kactim diyo resmen..burda sudan cikmis baliga döndü
Sizde kalamaması lazım. Yurtlar var. Yani eski devirde değil ki tanıdık birinin yanına veriliyor.İyi geceler kızlar..linkte daha önce anlatmistim http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sorunlu-kuzenin-gelisi.740532/ . ve kuzen geldi 2 aydir bizde..teyzemde kaliyor alt katta suan..o kadar daginikki makyaj temizledigi pamuklar kupeler giyim vss orda burda serpme şeklinde..uyariyoruz ama surat 5 karıs oluyor..okula gec kaliyomus falan.teyzemin cocugunun odada 2 katli ranza var orda yat deniyo gidio oturma odasinda yatiyo yatagi toplamiyor.kahvalti yemek hazir olunca sofraya gelir bitince kalkar sigara keyfine..agzi küfürlü konusur vss vss..bu kadarini beklemiyorduk ama annemler kardeş cocugu diye sert uyari yapamiyorlar..sert bisi desek beni istemiyosunuza kadat gelicek ailesine dicek kardeşlerin arasi acilacak.erkek düşkünlüğü cabası.18 yasinda bir kiz kücük bir il başedilmiyor..ailesine desen kizimin adini cikardi olur sahip cikmadi olur..ders caliscaz diye kiz arkadasini davet etti vizeleri baslicak 2 gün dedi hala burda daha kalcakmis birde ona hizmet ettiriyo yine elini işe sürmez..biktik artik kardeş cocugu sizr gelse okumaya ve kardesiniz alingan olsa cocuguda ayni ne yapardiniz?