- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi ipeqbojuqu
-
nasıl basedıcez ? ben gozumun onunde oldukca hep sınırlenıyorum vallaHayatın her köşesinde böyle densiz insanlarla karşılaşıyoruz önemli olan bu tarz kişilerle mücadele edebilmek birim değiştirmek çözüm değil
Cok baskin bir karakter oturup konusulacak ya da tartisilacak biri degil direk kavga eder.denemeden bilemezsin ama güçlü durmalısın bence
nasıl basedıcez ? ben gozumun onunde oldukca hep sınırlenıyorum valla
En buyuk korkum bu benim de.4 ay çok yeni
Kıdemi ne olursa olsun
Her yeniye "kimler geldi, kimler gitti" baskısı oluyor, her kurumda.
Değişiklik kaçmak olur, Yen'i birimde de aynısı olacak, bu defa kendine güvenin zedelenecek
Tabi bence :)
Merhaba hanimlar.
Yaklasik dort ay once yeni is yerimde goreve basladim.hersey iyi guzel ama cok sorunlu bir mesai arkadasim var.kendini benim patronum saniyor,surekli benim nasil hareket etmemle ilgili direktifler veriyor,birimde bir cok kisi ile kavgali benim de onlarla konusmamdan cok rahatsiz,mesai onun sayesin de bitmek bilmiyor.
Mudurumle gorusup birim degistirmek istedigimi soyledim olumlu bakti.
Fakat su korkularimin da onune gecemiyorum ya gidecegim birim de benzer sorunlar yasarsam,farkli birime gecmek beni daha huzurlu yaparmi.
Sizlerin gorus ve tecrubelerinden faydalanmak istiyorum.
Böyle seyler sans isi maaleswf bir cok yerde bu tarz insanlardan var muhattap olup konusmamak bir yere kadar insani kurtariyor ama boyleleri insani resmen yoruyorMerhaba hanimlar.
Yaklasik dort ay once yeni is yerimde goreve basladim.hersey iyi guzel ama cok sorunlu bir mesai arkadasim var.kendini benim patronum saniyor,surekli benim nasil hareket etmemle ilgili direktifler veriyor,birimde bir cok kisi ile kavgali benim de onlarla konusmamdan cok rahatsiz,mesai onun sayesin de bitmek bilmiyor.
Mudurumle gorusup birim degistirmek istedigimi soyledim olumlu bakti.
Fakat su korkularimin da onune gecemiyorum ya gidecegim birim de benzer sorunlar yasarsam,farkli birime gecmek beni daha huzurlu yaparmi.
Sizlerin gorus ve tecrubelerinden faydalanmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?