Sorunlu mesai arkadasi

ipeqbojuqu

La tahzen
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
6.677
9.325
198
37
Merhaba hanimlar.
Yaklasik dort ay once yeni is yerimde goreve basladim.hersey iyi guzel ama cok sorunlu bir mesai arkadasim var.kendini benim patronum saniyor,surekli benim nasil hareket etmemle ilgili direktifler veriyor,birimde bir cok kisi ile kavgali benim de onlarla konusmamdan cok rahatsiz,mesai onun sayesin de bitmek bilmiyor.
Mudurumle gorusup birim degistirmek istedigimi soyledim olumlu bakti.
Fakat su korkularimin da onune gecemiyorum ya gidecegim birim de benzer sorunlar yasarsam,farkli birime gecmek beni daha huzurlu yaparmi.
Sizlerin gorus ve tecrubelerinden faydalanmak istiyorum.

nasıl basedıcez ? ben gozumun onunde oldukca hep sınırlenıyorum valla

Ekstra bir şey yapmıyorum aslında ,iş yerinde karsimdakinin tavrına göre şekil alıyorum ya da o kişi yokmuş gibi davranıyorum ben sinirlenecegime o sinirleniyor :)

Bilmişlik tasliyorsa susmuyorum mesela :)

Öyle insanlar sosyal yaşamda da var ve evet çok rahatsız edici çok zıddına gitneyin derim çünkü bu tip insanlarla aranıza olumsuzluk girince daha cok takarlar. Daha cok uğraşırlar. Ben yaşadığım için biliyorum. Duymayın bir şey mi dedi duymamış gibi sağa sola bakının. ''Sana diyorum'' diyince de bu tip konuşma tarzı hoşuma gitmiyor diyin gecin olmaz mı.

4 ay çok yeni
Kıdemi ne olursa olsun
Her yeniye "kimler geldi, kimler gitti" baskısı oluyor, her kurumda.

Değişiklik kaçmak olur, Yen'i birimde de aynısı olacak, bu defa kendine güvenin zedelenecek

Tabi bence :)

4 ay çok yeni
Kıdemi ne olursa olsun
Her yeniye "kimler geldi, kimler gitti" baskısı oluyor, her kurumda.

Değişiklik kaçmak olur, Yen'i birimde de aynısı olacak, bu defa kendine güvenin zedelenecek

Tabi bence :)
En buyuk korkum bu benim de.
Onun disin da diger mesai arkadaslarim cok tatli insanlar ama bu resmen ariza kimseyle anlasamiyor.
Yeni birim de neler olacak bilemiyorum bu bilinmezlik korkutuyor

"Kötü" bir insanı idare etme şekliniz kaçmak olmamalı bence. Kaçmak sonu olmayan bir eylem. Gittiğiniz yerde de kötüler olacak kendinizi korumayı öğrenmeniz lazım.
Ben kaça kaça en son tayine kadar geldim düşünün.
Bulunduğunuz koşullarda kendi dokunulmazlığınızı oluşturabilmeniz lazım.

Onunla kimse anlaşamıyorsa diğer gruba iyice yaklaş. Madem zaen dışarıda bırakılmış bu dırsatı değerlendir. Senin üstün gibi davranarak yalnız bırakılmışlığın verdiği ezikliği ötelemeye çalışıyor belli. Kendini ezdirmeden ezmeye de kalkışmadan ki haddini bilmk önemlidir karşısında duracaksın, bu kadar. Ama bu tarz insanlar her yerde. Mesai arkadaşım pamuktu pamuk. Al sar sarmala öyle tatliş öyle ponçik. Küçücük bir menfaat çakışması yaşadık iftira attı, bağırdı çağırdı. Herkesin içinde bir şeytan yatıyor. Pusuda.

Ben de buyuzden birim degistiriyorum
.Gecici olarak eski yerimdeyim.Istesem kalirdim ama cok bunaldim.Mesailer de burda cok fazla.Fazla mesai olmayan birimlere gececem parasi daha az da olsa.Orda sikinti da olsa mucadele ederim artik.Ama 3 yildir burdayim duzelmiyor duzeltecek mucadele edecek ruh da yok suan bende cok bunaldim cok birikti cunku.Yeni mucadele yeni yerimde artik.Yeni baslangiclar..
Sen biraz mucadele et.Diger gruba yaklas.Ozguvenli dur.

Böyle seyler sans isi maaleswf bir cok yerde bu tarz insanlardan var muhattap olup konusmamak bir yere kadar insani kurtariyor ama boyleleri insani resmen yoruyor

Bence baska bir birime gecmende fayda var ordada sorunlu bir tiple karsilasirsan en fazla yine muhattap olmayacaksin ama iyi insanlara denk gelirsen belki isini is yerini seversin artik

Farklı birime veya mesai arkadasin degisirse rahat edersin korkma boyle seylerin uzerine git hakkini savun bende bekarken bi ise girmistim benim icin gayet geleceği olan bi işti 2 ay sonrasına kadroya geçecektim. Ama bu mesai arkadaşı kişisi beni rahatsız etti şefe gittim soyledim ben başka bi arkadaşla çalışmak istiyorum diye ama ben 3 aylık yanımdaki 15 senelik çalışan olunca beni pek takmadılar ve ben inatlastim o kişiyle ters laflar falan sonunda beni işten çıkmaya zorladilar . Ondan sonrada hiç bi ise girmedim çünkü bıktım böyle insanlardan. Müdürünüz olumlu bakmış zaten geçin baska birime rahat edin her iş yerinde en az bi tane arıza kendini bilmez cikiyo

Benim sorumlu benle ugrasiyor.Mobbing uyguluyor sebepsiz sekilde.Oyuzden gidiyorum ben.Is arkadasi olsa gitmezdim.Yoksa bolumumu seviyordun hem parasi da coktu.Allaha havale artik hakkindan o gelsin.Kimsenin yaptigi yanina kalmaz.

Sanki beni anlatmışsın. Ben de aynı sorunları yaşadım, göz yumdum. Ne mi oldu iyice tepeme çıktı. Sevdiğim şirketten ayrıldım. Bence mücadele etmeyi öğrenmelisin. Dik durmalısın. Her ne yaparsa cevabını ver, memnun değilse kendi geçsin başka bölüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…