sorunlu nısanlılıktan sonra evlenınce mutlu,huzurlu olan hıc yokmu?

bulusis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
602
3
0
İstanbul
arkadaşlar mehaba...burda o kadar çok okudumkı nısanlıyken nasılsa öyle gider diye...
fakat benım en yakın ornegım ablam nısanlıyken ıyı anlaşamıyorlardı fakat şimdi maşallah hepimiz imrenerek bakıyoruz onlara:nazar:
aramızda varmı böyleleri merak edıyorum..
nişanlıyken cevrenın baskısı uzerimizde fazla olur,sonra maddı konular,dugun vs dertleri evlilik sendromu derken her ıkı tarafta streslı olablıyor...
nısanlanlılığı inişli çıkışlı olupta evlenınce huzuru bulan varmı aramızda?

buna benzer bi konu ben açmıştım..
çok fazla kavga ettıgım için vazgeçiyorum nişanlımdanda ilişkimdende.
düzelecegine inancım kalmadı çünkü.
aksini düşünüp devam etmek gerçekten çok büyük bi kumar

evet senın konunada yorum yapmştım diğer konularınıda okumuştum hafıfe alınacak problemler yasamamssın hakkında hayırlsı

benim arkadaşım nişanlısıyla hiç anlaşamazdı nişanlıyken çok sorunları vardı mutsuzdu hep.evlendiler şimdi çok mutlular ve arkadaşım evlilik çok güzel bişey çok mutluyum hemen evlenin diyo bizlere de:34:

benim arkadaşım nişanlısıyla hiç anlaşamazdı nişanlıyken çok sorunları vardı mutsuzdu hep.evlendiler şimdi çok mutlular ve arkadaşım evlilik çok güzel bişey çok mutluyum hemen evlenin diyo bizlere de:34:

oh masallah allah bozmasın:16:banada oyle dıyen cok oluyor evlılık cok guzel bıan once evlenın dıye ama nısanlılık cok guzel dıyene hoc sahıt olmadım:1:

Bende size katılıyorum..

hayatta baznı konulardada rısk almadan rahata erişilmez,mutluluğ erişilmez kı ama:49:

ufak bir kıvılcımın peşine düşüpte alınan riskler gözgöre göre ilerde evlendi boşandı durumuna düşürebilir insanı.
gerçekten emın olmak lazım

Back
X