Sorunlu Öğretmenim

Paul Stanley

CatMan
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
926
709
33
29
Merhaba Hanımlar,
benim bir öğretmenim var.kendisi geçen sene dersime girmiyordu.nedense onu hiç tanımadığım ve bana en ufak bir sevgi belirtisi göstermediği halde çok sevdim onu...bu sene dersime geliyor ve sık sık beni azarlıyor.nasıl kalbim kırılıyor anlatamam.ama sınıfta bi grup var,nedense onlarla arası çok iyi...yine bugün dersle ilgili birşey sormak için yanına gittim azarlayıp kovdu...ona nasıl davranmalıyım artık inanın hiç bilmiyorum.

Merhaba Hanımlar,
benim bir öğretmenim var.kendisi geçen sene dersime girmiyordu.nedense onu hiç tanımadığım ve bana en ufak bir sevgi belirtisi göstermediği halde çok sevdim onu...bu sene dersime geliyor ve sık sık beni azarlıyor.nasıl kalbim kırılıyor anlatamam.ama sınıfta bi grup var,nedense onlarla arası çok iyi...yine bugün dersle ilgili birşey sormak için yanına gittim azarlayıp kovdu...ona nasıl davranmalıyım artık inanın hiç bilmiyorum.
Bi daha olursa ders cikisi kendini güzelce ifade et..farkinda olsun..özgüvenli ve mantikli sekilde..duygusal,kompleksli konusma

Merhaba Hanımlar,
lise mi cnm ? sorablrsn neden böyle davranıyorsunuz hocam diye

Üniversiteye yeni başladın galiba sen :) Okurken gülümsettin beni ne kadar naif birine benziyorsun. Kaybetme bu özelliğini. Tatlım her okulda öyle hocalar olur sınav kağıtlarını suratımıza fırlatan hocalar mı dersin,soru sormak için yanına gittiğimizde ben böyle durumlarla ilgilenmiyorum deyip asistanına yollayan mı, size gıcık oluyorum seneye de gelin geçirmeyeceğim diyen mi hatta ve hatta bu gözler yeni araba aldım borcu bitmiyor yaz okuluna gelin diyenini bile gördü. O yüzden umursama sen sınavlarına çalış muhatap olmayıver.

20.ama psikolog yaşıtlarını 2-3 yıl geriden takip ediyorsun diyor
Üniversitedesin galiba..madem adam sorunlu bosver..cok yüz göz olmamaya calis..ne kadar özgüvenli,cool gözükürsen o kadar cekinir senden..cok da ileri giderse ailenle konus..
Ama anladigim kadariyla cok duygusalsin..her davranisa,söze bi anlam yüklüyorsun..kendini yipratma..degerli olan sensin..kendini sevdirmeye calisma..seni seven bu halinle sevsin..
Bi de zannedersin aziz sancar mübarek..ne atariysa..bosver cnm,kendini odak noktan yap

Şahsen ben derslerden geçmeye yetecek notu aldığım sürece hoca iyiymiş kötüymüş, muhabbeti varmış yokmuş, beni sevmiş sevmemiş hiç umursamadan gayet iyi sayılabilecek bir ortalamayla bitirdim okulumu.. bi çok kendini beğenmiş hocayla tartışmalara girmeme rağmen hem de.. tabi insan sevdiği iyi olduğu hocanın dersini daha bir şevkle dinliyor ama adamın huyu böyleyse de peşinde koşmaya gerek yok o beni takmıyosa ben de onu takmam ki şımarmasın :KK53:

Bence sen üniversiteyi lise ile karıştırmışsın. Üniversitede öyle kimseden hele hocalarında sevgi bekleme.Bu kadar kırılgan da olma hayatta, herkes seni o kırıldığın yerlerden tekrar kırar.

Geç
Fazla hassassın..biraz da takıntılı gibi geldin bana.
geçen hafta tamda bugün kuşum öldü çünkü.içimdeki o boşluğu o acıyı kimse tahmin edemez!bilip bilmeden herkesin üstüme gelmesinden bıktım artık!balkondan atlıycam sonunda!!tek teselli bulduğum yer burasıydı ama artık burda da başladılar!!

Back
X