sorunn sorunn sorunnn yardım edin

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
dertlerim hiç bitmiyo ya nolur yardım edin.
erkek arkadasım askerde ılk gittiğinde bana daha cok ihtiyacı vardı özlediğini sevdiğini hissediyodum. ama son 1 ay kala öyle bi değiştiki piskolojim bozuk bunaldım burdan kurtulmak ıstıyorum diyo cok ilgisiz oysa benımde ailevi problemlerim var oda benimle ilgilenmiyo sevkate ihtiyacım var ama bıraz sabret nolur surdan bı kurtulıyım diyo. ama ne alaka benımle orası onu anlamıyorum az gun kalmıs neden benı kırıyo bende ayrıldım bana pısman olcaksn ne varsa içime atıcam bilmiceksin dedi.
Ama bende bunaldım zaten uzak sehirlerde yasıyoruz bıde böyle ilgisiz umursamaz olmasını sınırımı bozuyo benı merak eder ama ilgisiz işte . o kadar bunaldım ki her gece aglıyorum. sınırlerim cok bozuk
ne yapmalıyım yardım edin nolur

Güzelim çocuk askerde yaa.Asker olmak,senin ailevi problemlerinden daha büyük emin ol.Ailesinden,sevdiklerinden evinden uzak.Sürekli iştima,görevler,komutan korkusu.Vatan sorumluluğu.Az da kalsa dönemsine orda yaşadığı aylar.İnsan bunalıma giriyor yıllarca kendine gelemiyor.Sen askerdeki insandan ilgi bekliyorsun.Uzun soluklu olmaz bu ilişki ben sana söyleyeyim.

dertlerim hiç bitmiyo ya nolur yardım edin.
erkek arkadasım askerde ılk gittiğinde bana daha cok ihtiyacı vardı özlediğini sevdiğini hissediyodum. ama son 1 ay kala öyle bi değiştiki piskolojim bozuk bunaldım burdan kurtulmak ıstıyorum diyo cok ilgisiz oysa benımde ailevi problemlerim var oda benimle ilgilenmiyo sevkate ihtiyacım var ama bıraz sabret nolur surdan bı kurtulıyım diyo. ama ne alaka benımle orası onu anlamıyorum az gun kalmıs neden benı kırıyo bende ayrıldım bana pısman olcaksn ne varsa içime atıcam bilmiceksin dedi.
Ama bende bunaldım zaten uzak sehirlerde yasıyoruz bıde böyle ilgisiz umursamaz olmasını sınırımı bozuyo benı merak eder ama ilgisiz işte . o kadar bunaldım ki her gece aglıyorum. sınırlerim cok bozuk
ne yapmalıyım yardım edin nolur

askerde olan olan birine yapılacak en ağır hatayı yapmışsın hemde üzgünüm ama kendi bencilliğin yüzünden,zaten asker ailevi ssorunların olabilir ama bunu ona yansıtman ne derece dogru onun senden tek bekledıgı şey biraz güleryüz ve moral

ya orası asker ocağı, ana kucağı değil ki. :19:
çocuk orda kendinin derdinde siz işin nazında niyazındasınız. heralde orayı laylaylom bi yer sanıyorsunuz.
bide ayrılmışsınız , herhalde bu şekilde ilgisini çekeym istediniz ama ters tepmiş. çocuk da keyfin bilir diye çekmiş gitmiş...
eee bazen şakaya gelmez bu işler

Ama sevgiliniz askerdeymiş.. Onun psikolojisini bizlerin anlaması çok zor.. Madem az bir zamanı kalmış biraz daha alttan alsaydınız keşke döndüğünde düzelirdi.. Evet sizinde ilgiye ihtiyacınız var ama şu durumda sevgilinizden beklemeniz yanlış olur. Şöyle düşünün bildiğiniz şehirdesiniz aileniz arkadaşlarınız yanınızda dilediğinizi yapabiliyorsunuz.. Ama sevgilinizin şartları çok farklı..
Tekrar konuşursunuz halledilemeyecek bir durum yok ortada.. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Güzelim çocuk askerde yaa.Asker olmak,senin ailevi problemlerinden daha büyük emin ol.Ailesinden,sevdiklerinden evinden uzak.Sürekli iştima,görevler,komutan korkusu.Vatan sorumluluğu.Az da kalsa dönemsine orda yaşadığı aylar.İnsan bunalıma giriyor yıllarca kendine gelemiyor.Sen askerdeki insandan ilgi bekliyorsun.Uzun soluklu olmaz bu ilişki ben sana söyleyeyim.

ben hep yanında oldum herseyinde destek oldum ama soguk olacak ne varki ben onu anlamıyorum sıradan arkadasıymıs gbi konusuyor benımle :/

yani ben fazlamı abarttım olayı :( herseyinde yanında olan bendım ama neden böyle olduki 17 gunu kaldı su halimize bak :(

ben çok yakın bir arkadaşımı göndermiştim askere. sadece arkadaş olarak bile o kadar ihtiyaç duymuştuki bana. onu hep aradım sordum. her canı sıkıldığında beni aradı. asla ona kendi dertlerimi anlatmadım. keyifli anlarımı dahi anlatmadım özenmesin diye. ben sadece arkadaşı olarak bile o kadar çok fedakarlık yaptım ki. askerden geleli 2 yıl oldu hala bana iyiki varsın der. zor zamanımda yanımdaydın olmasan ne yapardım diye. siz sevgilisisiniz. alttan alması onun yanında olması gereken sizsiniz. bence biraz abartmışssınız. hele ki ayrılmak... askerlik ortam gerçekten çok zor. benim arkadaşım hakkarideydi hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok zor bir yerdeydi. sizin sevgiliniz nerede bilmiyorum ama fiziksel olmasa bile psikolojik olarak o kadar zorlu bir yermiş ki askerlik . hem sevgiliniz de demiş size. biraz sabret şuradan bir kutulayım diye. keşeke biraz daha sabretseydiniz.

ben hep yanında oldum herseyinde destek oldum ama soguk olacak ne varki ben onu anlamıyorum sıradan arkadasıymıs gbi konusuyor benımle :/

Askerde bu çocuk askerde.Az kalsa da gelmesine.ASKERDE.Yanında oldun destek oldun.İyi tamam da,şu an sana destek olacak durumda değil.Vardır kendince sıkıntısı.İnsan öyle pat diye ayrılma kararı mı alır.Ve sana demiş çocuk az sabret şurdan KURTULAYIM.
Senin ailevi sıkıntılarına çocuk ne kadar yardımcı olabilir.Sonuçta aile senin ailen.Aile problemlerini de sevgili/nişanlı/eş lere pek fazla anlatılmaması taraftarıyım.Bir arkadaşın,sırdaşınla paylaşabilirsin.

Back
X