• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sorunsuz bir cildim var ama....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

OrtaSon

Hocccammmmmm?!Nasılsınız?
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
24
0
36
Samsun
Sselamlar.*ben yeniyim galba*Ben Samsun'dan Deniz .Nick'im de yazdığı gibi orta son um eskiler öyle der 8.sınıf yani.Lise için hazırlık filan yapıyorum anlarsınız.:24:Cildim pekte sağlıklı sayılmaz ama ne bileyim sanki bi eksiklik var.Soluk bir cildim var.Elbette ki burnum alnım ve çenem yağlı..birde çok heyecanlanınca veya koşturunca göz altlarım nemleniyo ve iğrenç bi görünüm kazanıyo.:59:bundan nefffret ediyorum.ha bir de diyorumki cildim için iyileştirici ürünler kullansam ama şuana kadar kulladığım tek kozmetik ''el kremi'' :30:yani bu kadar mı dünyadan habersiz olunur yanii. hadi lütfen bana tavsiyelerde bulunun ilk olarak nelerle başlamam gerekiyoo aceba?*lütfen-lütfen-lütfen-lütfen-lütfen.......*

Son düzenleme:
Tazecik cildini şimdiden bozma derim ben.. Hem daha çok erken, hem de başlarsan cildin hep ister.. İleride zaten kozmetik ürünler hayatının bi parçası olucak.. Hele makyaj malzemelerine elini bile sürme. Ben 18'imde başladım makyaja, senin yaşlarındayken parfüm bile kullanmazdım. Johnson's Baby'nin kolonyaları çok hoşuma giderdi, onlardan kullanırdım hep, ara ara hala kullandığım zamanlar olur :)) İlle de bir ürün tavsiye et dersen, Johnson's Baby Cologne kullanabilirsin.. Yaşına çok uygun ;)

cevap için çok teşekkür ederim..Bu ilk sorum ve aldığım ilk cevap...:62:

cevap için çok teşekkür ederim..Bu ilk sorum ve aldığım ilk cevap...:62:

Rica ederim tatlım :))

Bu arada şimdi aklıma gelmişken söyleyeyim, Nivea Visage Yumuşatıcı Tonik genç ciltler için uygun, eşimin kızkardeşi de 17 yaşında ve yıllardık kullanır bu ürünü. Tavsiye edebileceğim bir ürün de bu tonik.. :34:

hemen denemek için sabırsızlanıyorum :) bana bunu nereden bulabileceğimi anlatır mısınız? :17:

Son düzenleme:
canım evet niveanın young yani genç serisi mükemmel,ayrıca clean&clearın serilerinede bak mesela içinde tanecikler olan bir sabunu var cildi inanımaz arındırıyo hem fiyatıda uygun,yüz yıkama jelleri,tonikler bunlarla başlayabilirsin,bide sanırım garnierin doğal gözaltı morluklarını yok eden ve hafif kapatıcılık sağlayan ürünleri var,yine niveanın hafif renkli veya renksiz dudak nemlendiricileri olabilir:8:

yardımınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.En kısa sürede denemek için can atıyorum:52:

bence gül suyundan başka hiçbir şey kullanma. ben clean&clear kullanıyordum temizlemek için yüzümü. cildim yağlı. sonra gülsuyunu kullanmaya başladım. çok daha memnun kaldım. cildim en yağsız günlerini yaşıyor şu aralar. bence cildine boşu boşuna kimyasal değdirme. faydası bile olsa kimyasalı yüklemiş oluyorsun yüzüne, aynı işi gülsuyuu da yapıyor maden suyu da. bunun üstüne nivea soft kremi kullanmanı tavsiye ederim.

bence gül suyundan başka hiçbir şey kullanma. ben clean&clear kullanıyordum temizlemek için yüzümü. cildim yağlı. sonra gülsuyunu kullanmaya başladım. çok daha memnun kaldım. cildim en yağsız günlerini yaşıyor şu aralar. bence cildine boşu boşuna kimyasal değdirme. faydası bile olsa kimyasalı yüklemiş oluyorsun yüzüne, aynı işi gülsuyuu da yapıyor maden suyu da. bunun üstüne nivea soft kremi kullanmanı tavsiye ederim.

hangi markanın gül suyunu kullanıyosun peki benimde rosense sanki daha bi yağlandı cildim.

hangi markanın gül suyunu kullanıyosun peki benimde rosense sanki daha bi yağlandı cildim.

Ben de 2-3 sene önce organik kozmetiğe merak sarmıştım. Rosense Gül Suyu'na başlamıştım ve cildim inanılmaz yağlanmıştı! O günden sonra gül suyuna elimi bile sürmedim :96:

Son düzenleme:

Ben de 2-3 sene önce organik kozmetiğe merak sarmıştım. Rosense Gül Suyu'na başlamıştım ve cildim inanılmaz yağlanmıştı! O günden sonra gül suyuna elimi bile sürmedim :96:

allah allah bendeki de rosense ama bana çok iyi geldi. bide maden suyu çok iyi geliyor.

hiçbirşey sürme ben bile kullanmak istemiyorum hiç bişe.
bol su iç bitki çayları iç saglıklı beslen yürüyüş yap...nıveanın birtane fresh spreyi var fiyatıda 8 tl falan uygun birşey.kokusu hoşuna giderse onu al ...vucudunu nemlendirmek istiyorsan bebek yağı tavsiye edebilirm.yüzüne krem kullanma derim.yazları güneş kremi kullanabilirsin yeterli olur sanırım canım benim.
gözlerin için ise yeşil çay al iç onu güzelce kalan poşet kısmınıda gözlerine koy dinlensin gözlerin.veya gece yatarken salatalıgı iki dilim dogra ve gözlerine yuvarlak şekilde uzan 15 dakka dinlensin.
sakın kozmetige özenmee....
temizlik bakım boya vs değildir unutma.doğallık herzaman daha iyidir

hiçbirşey sürme ben bile kullanmak istemiyorum hiç bişe.
bol su iç bitki çayları iç saglıklı beslen yürüyüş yap...nıveanın birtane fresh spreyi var fiyatıda 8 tl falan uygun birşey.kokusu hoşuna giderse onu al ...vucudunu nemlendirmek istiyorsan bebek yağı tavsiye edebilirm.yüzüne krem kullanma derim.yazları güneş kremi kullanabilirsin yeterli olur sanırım canım benim.
gözlerin için ise yeşil çay al iç onu güzelce kalan poşet kısmınıda gözlerine koy dinlensin gözlerin.veya gece yatarken salatalıgı iki dilim dogra ve gözlerine yuvarlak şekilde uzan 15 dakka dinlensin.
sakın kozmetige özenmee....
temizlik bakım boya vs değildir unutma.doğallık herzaman daha iyidir

teşekkür ederim..*bu arada neler değişti* merak edersiniz diye söyleyeyim, yeşil çay içiyorum şeker kullanmıyorum,abur cuburu bıraktım, yüzümü sabunla yıkayıp sadece nemlendirici kullanıyorum*malum kuru cilt için en iyisi* zaten yağlı yemeyince sadece stres dolayısıyla sivilce çıkıyor.yani düzene oturttum diyebilirm.değerli önerileriniz için hepinize teşekkürler.

teşekkür ederim..*bu arada neler değişti* merak edersiniz diye söyleyeyim, yeşil çay içiyorum şeker kullanmıyorum,abur cuburu bıraktım, yüzümü sabunla yıkayıp sadece nemlendirici kullanıyorum*malum kuru cilt için en iyisi* zaten yağlı yemeyince sadece stres dolayısıyla sivilce çıkıyor.yani düzene oturttum diyebilirm.değerli önerileriniz için hepinize teşekkürler.

herkesin dediği gibi daha genç bi cildin var. bozma bencede. sağlılıklı beslen , yağlı yeme yeter. şekeri fazla kesme senin yaşındakiler için gerekli bişey. kardeşim senden bi yaş büyük şimdi lisede. oda senin gbi cildinden şikayetçi ama benim sivilcemi halimi hatırladıkça haline şükredio. şimdi kurtuldum çok şükürde. :) yaşında genç olduğu için doktora da gitsen öle ağır ilaç vermezler sana. basit yöntemlerle düzelir merak etme :) ;)

herkesin dediği gibi daha genç bi cildin var. bozma bencede. sağlılıklı beslen , yağlı yeme yeter. şekeri fazla kesme senin yaşındakiler için gerekli bişey. kardeşim senden bi yaş büyük şimdi lisede. oda senin gbi cildinden şikayetçi ama benim sivilcemi halimi hatırladıkça haline şükredio. şimdi kurtuldum çok şükürde. :) yaşında genç olduğu için doktora da gitsen öle ağır ilaç vermezler sana. basit yöntemlerle düzelir merak etme :) ;)

Nasıl kurtuldunuz ben kurtulamadım bir türlü:5::5:

Back
X