Sorunsuz Liposuction Operasyonu

Denveraycha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2022
3
2
1
36
Selam herkese, liposuction yaptırmayı kafasına takmış ve gece gündüz bunu araştıranlar olduğunu tahmin ederek. Bu ise 2 yıl ayırdım sabırla bekledim. Bikac defa karar verir gibi olup vazgeçtim. Ve doğru doktora kanaat getirince bir anda karar verip 06.05.2022 tarihinde Liposuction yaptırdım. Şuan bunu 5. Günümde yazıyorum. Ve marmaraydayim. Doktorum Dr. Ömer Ambarcioglu O kadar stres yapmışım ki hepsi boşunaymiş. Ameliyatım 3 saat kadar sürdü, tamamen Genel anestezi almadan özellikle sedasyon anestezi tekniği ile yapıldı. Yani bu anlamda 1-0 önde başlıyorsunuz. Kafanıza takılan emboli atma riski azalıyor. Ben ameliyat boyunca sanki bir lunaparktaydim. Derin bir uyku ama bilinç açık. Asla acı hissetmedim. Ameliyat masasına kendim yattım :) Korsemi giydirdiklerini hatırlıyorum. İlk gece hastanede kaldım. Pek bir ağrı hissetmedim. Sadece ufak ufak sizlamalar şeklinde geçiyor. Sanki liposuction yapılan yerleri böcek ısırmış gibi... Yani ağrı falan yok. Tek sıkıntı WC. ve bir süre sırt üstü yatmak. Korseyi kullanırken dikkat ederek tuvaletinizi yapmanız gerek, onun dışında aşırı yere eğilme vb. Hareketlerde sızlama dışında bişey yok. Şuan dikiş yerlerimde bile aşırı bir morluk yok. Henüz 5. Gundeyim. Gelişmeleri merak eden olursa yazabilirim.

Merhaba. Hangi bölgeye yaptırdınız? bende 1 nisanda yaptırdım ama hala çok ödemim var. Karnımda sertlik ve şişlikler geçmedi hala

Merhaba şuan nasılsınız bende iki gün önce lipo oldum ama karnım çok şiş

lipo ameliuatdan daha zor bir uygulama iyilesmesi ameliyatdan daha gec oluyor benim 24 gun oldu hala bazi yerlerde morluklarim duruyo et ezigi agrim var ama cok mennum iyi ki olmus ben yaglarla elimden geldiginxe masaj yapiyorum doktorumda oyle soyledi cok iyi geliyi ve rahatlatiyo

merhabalar, siz sadece lipo mu oldunuz acaba? vaser lipo mu? karnınız karın gerdirme ameliyatı olmadan ne durumda şu an? kumsaati gibi görünüyor mu biraz ayrıntı verir misiniz? ben karın gerdirme ve lipo arasında gidip geliyorum hangi lipoya karar vereceğim onuda bilmiyorum. bazı doktorlar karın germe olur bazısı sadece lipo yeter diyor. karar veeemedim.. yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba bir ayınız oldu sanırım ben liposuction yaptıralı 5 gün oldu göbeğim çok şiş sizinde öylemiydi yani göbeğimden hiç yağ almedığından şüpheleniyorum siz me durumdasınız acaba

Bende 24 haziran da klasik lipo oldum 7 lt yağ alındı acısı ağrısı öldüren cinsten değil sadece drenler wc esnasın da zorluyor

Bende 24 haziran da klasik lipo oldum 7 lt yağ alındı acısı ağrısı öldüren cinsten değil sadece drenler wc esnasın da zorluyor
Diren kac gun kaliyor? Benim 2 cocugum var. En kucugu 14 aylik. Karin bel sirt dusunuyorum. Cok zorlanirmiyim diye endiselerim var. Yoksa agrisi korkutmuyor. En nihayetinde 10 kez bobrek ameliyati oldum :))

Diren kac gun kaliyor? Benim 2 cocugum var. En kucugu 14 aylik. Karin bel sirt dusunuyorum. Cok zorlanirmiyim diye endiselerim var. Yoksa agrisi korkutmuyor. En nihayetinde 10 kez bobrek ameliyati oldum :))
Ay geçmiş olsun şimdi gördüm daha, drenler genelde üç gün kalıyor bende üç gün kaldı. Cocuğunuz varsa zor cünkü ilk bir hafta ağrılar olıyor ama hareket ettikçe cok cok zorlayan bir ağrı değil ama birinin yardımına ihtiyacınız olacaktır size biri bakmalı drenler cıkana kadar

Operasyonu ertelemek zorunda kaldim kizim 5 eylulde 1. Sinifa baslayacak. Ogluma annem baksa bile, kizimi okula ben goturup getirmek zorundayim. Somestr tatilinde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…