Sorunum, adet düzensizliği yardın edin lütfennnn

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
1
46
Diğer
Lütfen yardım edin ya.... Ya ben adet olamıyorumn 54. gün 2 ayda bir adet oluyorum bazen dahada geç olabiliyorum şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim kahretsin hamile kalamıyorum bu sorunları yaşayıp çözen varmı doktorum fsh proklatin ve tsh min normal olduğunu söyledi başka hormon tahlili yapmadı doktorlara artık güvenim yok nasıl olurda araştırmazlar daha ne kadar bebek için bekleyeceğim bitkisel yollarla bu sorunu çözenler varsa lütfen yazın yardım edin lütfennnnn

canım mrb bende de genç kızlıktan beri aynı sorun var..ve polikistik over hastalığı var dedi doktorum.doğum kontrol hapı hormon düzenleyici vs.herşey kullandım ancak hiç düzelmedi.ilaçsız adet olamıyorum ya farlutal ya da progestan kullanıyorum adet olmak için.bende 1.5 yıldır bebek istiyorum aama tedavi ve 1 aşılama geçirdim bende hamile kalamadım.şuan tedaviyi bıraktım 4 ay oldu.allah yardımcımız olsun seni çok iyi anlıyorum canım.bizimde günümüz geçti deyipte hamile kalma şüphemiz olmuyo malesef...mafoldumben soğan kürünü uygulamanı öneririm...faydasını gören çok insan var...ben içtim ama hamile kalmadım...denemekte yarar var...görüşmek üzere

canım mrb bende de genç kızlıktan beri aynı sorun var..ve polikistik over hastalığı var dedi doktorum.doğum kontrol hapı hormon düzenleyici vs.herşey kullandım ancak hiç düzelmedi.ilaçsız adet olamıyorum ya farlutal ya da progestan kullanıyorum adet olmak için.bende 1.5 yıldır bebek istiyorum aama tedavi ve 1 aşılama geçirdim bende hamile kalamadım.şuan tedaviyi bıraktım 4 ay oldu.allah yardımcımız olsun seni çok iyi anlıyorum canım.bizimde günümüz geçti deyipte hamile kalma şüphemiz olmuyo malesef...mafoldumben soğan kürünü uygulamanı öneririm...faydasını gören çok insan var...ben içtim ama hamile kalmadım...denemekte yarar var...görüşmek üzere

Canım benim, Bana doktorum pcos bile demedi dese yada bir teşhis koyulup muane edilsem rahatlarım sen soğan kürünü denedinmi adetin düzene girdimi?

bendede var o sorun bekarlığımdan beri hiç düzelmedi bekarkende çok tedavi oldum ama teşhis konulmadı hiç biproblem yok diyolardı şimdide öyle sen yine 2 ayda bi oluyomuşsun ben 5 6 ayda bi oluyorum bebekte istiyoruz oda olmuyo soğan kürünü ben denedim işe yarıyo iki ay kendilimden tam gününde gelmişti sonra yumurtlama ilacı kullandım yine piyasada ne bebek ne regl yok napacaz bilmiyorum bu kadınların işi ne zor yaaa

hayıt tohumu civan perçemi altın otu aslan pençesi
bunları 10 dk kaynatıp sabah aç karnına içiyosunuz.
her sabah taze olarak yapılacak..
arkadaşım adet düzensizliği için kullanmıştı..,
sonrasında hamile kaldı eşinin değerleride düşük olduğu halde..
denemenizi öneririm..
ama kürlerin hepsini aynı anda denemeyin.. soğan kürü yapıyosanız bitsin sonra bunu deneyin..
inş sizlere de şifa olur..

arkadaşlar yazılarınızı okudum
bende adet düzensizligi degil
hiç adet olamama var
ilaçsız adet olamıyorum
bir sene ilaç içmeyim bu bir sene içinde adet olmam
ama ilk aşılama sayesinde bir kızım oldu
ama kızımı 2 yaşında kaybettim
yani zatüreden dolayı vefat etti ve bir sene oldu
sonrasında yine tedavi gördüm ve ikinci aşılamamda düşük yaptım
ve tedaviyi bıraktım
10 gündür sogan kürü kullanıyorum
inşallah faydası olur
ama içtim içeli akıntım oldu
ben inanıyorum inşallah faydasını görürüm
benim ablamdada var hiç adet olamıyor ama
tedavisiz 2 tane oglu oldu halende adet olmaz
yani ümidinizi kaybetmeyin
hamilelikle adetin alakası yok
yumurtlamak lazım
bizler yumurtlayamadıgımızdan hamile kalamıyoruz

neşe1984 canım çooooooooooook üzüldüm kahroldum yaşadıklarına.allah sabrını versin...tez zamanda bebeğin gelsinki tesellin olsun....üzülme bitanem hayat bu herşeyi her an yaşayabiliriz.çok çok öpüyorum canım başın sağolsun bitanem....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

:kedi:
Canım benim, Bana doktorum pcos bile demedi dese yada :CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bir teşhis koyulup muane edilsem rahatlarım sen soğan kürünü denedinmi adetin düzene girdimi?

adetim düzene girmedi ama poli kistlerimde azalma oldu canım...bende sendeki sorun var adet düzensizliği onun dışında hiç bir sorunum yok ve pko dendi...bence sende pkolusun bekarken ve bebek istemezken bana da pko olduğum söylenmedi...gebelik tedavisine başladığımda söylendi...toplumda her 5 kadından birinde varmış...olmaz olsun böle hastalık....keşke bizimde günümüz geçse de hamile olsak offffff offfffff.........allahım ne olur bebeklerimizi ver bize........

ya kızlar ne yapcaz ya bi türlü anne olamıyoruz tedavi görüyoz bitkisel şeyler uyguluyoz ama olmuyo....çok üzülüyorum hergün ağlıyorum olmayan bebeğime bebek battaniyesi ördüm hırkalar yelekler neler yaptım neler....yaptıklarımı giyecek bebeğim ya hiç olmazsa die düşünüyorum kahroluyorum...mafoldumben bebek kıyafetlerinde gözüm kalıo ama alamıyorum...allahım ne olursun bizi bu şekilde sınama...kimsenin kucağını bebeksiz koyma..bebek kokusuyla uyanmak istiyorum...mafoldumben senağlama :çok üzgünüm: :Saruboceq:

ya kızlar ne yapcaz ya bi türlü anne olamıyoruz tedavi görüyoz bitkisel şeyler uyguluyoz ama olmuyo....çok üzülüyorum hergün ağlıyorum olmayan bebeğime bebek battaniyesi ördüm hırkalar yelekler neler yaptım neler....yaptıklarımı giyecek bebeğim ya hiç olmazsa die düşünüyorum kahroluyorum...mafoldumben bebek kıyafetlerinde gözüm kalıo ama alamıyorum...allahım ne olursun bizi bu şekilde sınama...kimsenin kucağını bebeksiz koyma..bebek kokusuyla uyanmak istiyorum...mafoldumben senağlama :çok üzgünüm: :Saruboceq:

Canım benim, ben umudumu kaybetmiyorum muhakkak rabbim bizi duyuyor ve dilerim bizim gibi olan herkezin duası kabul olur soğan kürünü deneyeceğim hayıt suyu da içiyorum sende iç sonra adetinim 3. günü çörek otu bal tarçına başlayacağım tabi adet olabilirsem. Umudumuzu kaybetmeyelim biliyorum rabbim bizede nasip edecek

Canım senin sorunun yani pcos ultrasonda görüldümü bana ultrasonla baktı bişey yok dedi belkide görünmeyebilir yani adet düzensizliği normal bişey değil 1 gün daha geçti yine tık yok kafayı yicem

bir umut diyerek bu akşam test yaptırdım 0.18 çıktı yaaaaaaaaaaa eşime karşı güçlü olmaya çalışıyorum onun üzülmesini istemiyorum ama hüngü hüngür ağlamayı istiyorum

ah canım ya böyle şeyleri yaşayarak elbet bigün güzel haberi bizzde alcaz...inşallah bizimde olcak

neşe1984 canım çooooooooooook üzüldüm kahroldum yaşadıklarına.allah sabrını versin...tez zamanda bebeğin gelsinki tesellin olsun....üzülme bitanem hayat bu herşeyi her an yaşayabiliriz.çok çok öpüyorum canım başın sağolsun bitanem....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sagol canım
allahım kimseciklere yaşatmasın
çok zorlugunu yaşadım ama
ben inanıyorum rabbim yeniden evlat sevgisini tattıracak inşallah

canım benim stres yapmadiyorum tabi demesi kolay ama
gerçekten stres her hastalıgın başı
elbet rabbim sanada herkesede verir
yeterki duamızı eksik etmeyelim
bak kızım vefat etti ama kıyafetlerinin yarısından çogunu verdik
ama geriye kalanları eşim kilere bıraktı kutunun dışınıda iyice bantlamış ben açmayayım diye
dedim kilerden çıkarayım güzelce düzenleyeyimde hurçlara bırakayım dedim
ama açıpta kıyafetleri görünce aynı zeynebi kaybettigim ilk güne döndüm
rabbim inşallah verirde canım
sende yaptıgın kıyafetleri giydirirsin bende
allahım daha çok sıkıntıya sokmadan verir inşallah

canım benim stres yapmadiyorum tabi demesi kolay ama
gerçekten stres her hastalıgın başı
elbet rabbim sanada herkesede verir
yeterki duamızı eksik etmeyelim
bak kızım vefat etti ama kıyafetlerinin yarısından çogunu verdik
ama geriye kalanları eşim kilere bıraktı kutunun dışınıda iyice bantlamış ben açmayayım diye
dedim kilerden çıkarayım güzelce düzenleyeyimde hurçlara bırakayım dedim
ama açıpta kıyafetleri görünce aynı zeynebi kaybettigim ilk güne döndüm
rabbim inşallah verirde canım
sende yaptıgın kıyafetleri giydirirsin bende
allahım daha çok sıkıntıya sokmadan verir inşallah

amin güzelim...allah sabır versin...üzülme bi daha olur tatlım...ama bi<zim nasıl olur bilemem...allah bana ve isteyen herkese nasip etsin anneliği......mafoldumbenmafoldumben

Canım senin sorunun yani pcos ultrasonda görüldümü bana ultrasonla baktı bişey yok dedi belkide görünmeyebilir yani adet düzensizliği normal bişey değil 1 gün daha geçti yine tık yok kafayı yicem

bende ultrasonda göründü güzelim ama gebelik tedavisine kdr söylememişti...çok ultrasona girdim bebek istemezxkende ultrason kağıdında yazıyodun polikistik over die ama drum işey demezdi normal herşey derdi...adet düzensizliği olunca lanet hastalık akla gelio....ya kurtuluşuda yok ya öffff.......mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Halen adet olmadım hemşire bir arkadaşım adet olamadığında soğan kabuğunu kaynatıp içermiş ertesi gün adet olurmuş hamile olmadığınızdan eminseniz bunu deneyin ben bugün tekrar test yaptıracağım gerçi olumsuz olacak biliyorum ama sağ kasığımda batma var belkide nur topu gibi bir kisttir :)

Back
X