Merhaba arkadaşlar benim sorunum annem.onunla oldum olası hiç anlaşamadık beni küçük yaşta ananeme bıraktı 11 yaşında geri aldı.. hiç bir araya gelemiyoruz sürekli kavga ediyoruz.. kendisi sinir hastası ilaç kullanıyor.çok alıngan kırılgan .. ağzımdan çıkan yanlış bir kelime bile bana 1 hafta boyunca küsmesine sebep oluyo.. aynı şekilde kendi annesi ve kardeşlerinede öyle.. örneğin ananem veya dayım hakkında ağza alınmayacak cümleler kurar beddua eder demediği kalmaz ama yüzlerine gelince hiç duymamış söylememiş gibii numaralara yatar yine suçlu ben olurum ! haksızlığa tahammülüm yok yaptıklarını ananeme ve teyzeme anlattığım için şu an hem annem bana küstü hemde çevresi... kimse inanmadı bana ..üstelik babamıda bana karşı sürekli dolduruyo yoruldum artık
annecim siyorum bak oturup konuşalım güzelce anlat dertlerini bana gerekirse iyi bir doktora gidelim demeye kalmıyo bana demediği saymadığı laf kalmıyo .. geçenlerde kız kardeşim elinden terliği düşürdü diye etmediği hakaret kalmadı bende anne yapma lütfen kaza ile olmuş diyordum kii kızdı bana evi terk etti gittii .. kardeşimide tehtit ediyo benimle konuşmaması için ..artık yoruldum bunlar en basitleri sırf o istediği için ben nelerden vazgeçtim ama yaranamıyorummm !!