sorunum gelinimiz ve gorumcem

isimzehra

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
142
15
318
Diğer
Iyi aksamlar arkadaslar.once gelinimizden bahsetmek istiyorum. Annemle altli ustlu oturuyorlar.bende ayni sokakta.2 tane cocugum var.gelinimiz cok soguk bize karsi 10 senelik gelinimiz hic bir tartismamiz yok ben olaylari icime atarim belli etmem kirilsamda
surekli surati asik ben pek gitmem evine yilda bi kac defa oda ayni sekilde.gecen ablasi beni cagirdi cay icmeye gittigime pisman oldum. Zoraki konustugu belliydi ben konusursam cevapliyor o kadar genel hali oyle zaten ama o gun daha beterdi.
Bugun yolda karsilastik annemleydim beraber gidelim dedi ama 10 metre ileriden gitti kendisi bu hep yapiyo en cokta annem icin uzuluyorum. Evine gitsin kadin konusmuyo beraber bi yere gitsinler hep onden gider.
Son olarakta yegenim de cok soguk bize karsi hic halasiymisim gibi hissetmiyorum.

Ve gorumceme gelelim ben cok yalniz oldugum icin hep ablam gibi olsun istedim ama oda hep mesafe koydu aramiza bazen kendimde suc ariyorum bendemi sorun ikiside boyle diye ama hep iyi niyetli davranmaya calisiyorum. bu arada gorumcemlede hic bi tartisma gecmedi aramizda dedigim gibi kirilsamda belli etmem

siz hiç birşey yapmadınız,aranızda hiç tartışma olmadı ve görümcenizle gelininiz size mesafeli öyle mi?çok normal bir durum gibi gelmedi bana.

Senmi cok yana yakinsin acaba , Yoksa sorun gercekten karsi
Taraftami .....

Aranizda bir sorun gecmediyse , bir tartismaniz olmadiysa ,
neden ikiside soguk davraniyoki anliyamadim..

Bu arada dikkatimi ceken birsey oldu , tartisma felan yok.diyosun ama kirilsamda soylemem diyosun ..
Tartisma felan gecmediyse hersey normalse neden kirildinki gelininize ve gorumcene.

Neyse , onlar mesafe koyuyosa sende koy mesafeni
.. Seni umursamayani sende umursama !!!

siz hiç birşey yapmadınız,aranızda hiç tartışma olmadı ve görümcenizle gelininiz size mesafeli öyle mi?çok normal bir durum gibi gelmedi bana.

Soyle soyliyeyim bazi insanda evlenirken ogullarini alayim ailesi olmasin zihniyeti vardir insanda sanirim yengem bunu istiyor

Iyi aksamlar arkadaslar.once gelinimizden bahsetmek istiyorum. Annemle altli ustlu oturuyorlar.bende ayni sokakta.2 tane cocugum var.gelinimiz cok soguk bize karsi 10 senelik gelinimiz hic bir tartismamiz yok ben olaylari icime atarim belli etmem kirilsamda
surekli surati asik ben pek gitmem evine yilda bi kac defa oda ayni sekilde.gecen ablasi beni cagirdi cay icmeye gittigime pisman oldum. Zoraki konustugu belliydi ben konusursam cevapliyor o kadar genel hali oyle zaten ama o gun daha beterdi.
Bugun yolda karsilastik annemleydim beraber gidelim dedi ama 10 metre ileriden gitti kendisi bu hep yapiyo en cokta annem icin uzuluyorum. Evine gitsin kadin konusmuyo beraber bi yere gitsinler hep onden gider.
Son olarakta yegenim de cok soguk bize karsi hic halasiymisim gibi hissetmiyorum.

Ve gorumceme gelelim ben cok yalniz oldugum icin hep ablam gibi olsun istedim ama oda hep mesafe koydu aramiza bazen kendimde suc ariyorum bendemi sorun ikiside boyle diye ama hep iyi niyetli davranmaya calisiyorum. bu arada gorumcemlede hic bi tartisma gecmedi aramizda dedigim gibi kirilsamda belli etmem

bazı insanların suratları malesef hiç gülmez etmez ama hem gelinin hem de görümcenin öyle olması biraz tuhaf olmuş sanki.acaba başkalarına karşı da mı öyleler yoksa bi tek size karşı mı öyleler?

Belki de çok fazla iyi niyet gösteriyorsun,bazı insanlar bu durumu farklı kullanıp insanların tepesine biniyorlar.Sen de aynı şekilde davran..

Senmi cok yana yakinsin acaba , Yoksa sorun gercekten karsi
Taraftami .....

Aranizda bir sorun gecmediyse , bir tartismaniz olmadiysa ,
neden ikiside soguk davraniyoki anliyamadim..

Bu arada dikkatimi ceken birsey oldu , tartisma felan yok.diyosun ama kirilsamda soylemem diyosun ..
Tartisma felan gecmediyse hersey normalse neden kirildinki gelininize ve gorumcene.

Neyse , onlar mesafe koyuyosa sende koy mesafeni
.. Seni umursamayani sende umursama !!!

Ben yakin degilim. Huyunu bildigim icin ona gore davranirim.

Sorun derken insanoglu illaki kirginliklar olmustur. Onlarinda olmustur karsilikli tartisip kalp kirmadik demek istedim.,

Esimin ailesi kendi ogullarina hatta tum akrabalarina da soguklar. Hic bi akrabalariyla gorusmuyorlar.ama ben soguk olmasinlar isterdim bunu onlara da soyledim degisen bisey olmadi

Yengemde sadece bana degil kocasinin tum akrabalarina oyle komsusu arkadasi falanda yoktur sadece ailesi olsun istiyor.

Benim sansimdan sanirim. Takmiyayim diyorum ama olmuyor iste

bazı insanların suratları malesef hiç gülmez etmez ama hem gelinin hem de görümcenin öyle olması biraz tuhaf olmuş sanki.acaba başkalarına karşı da mı öyleler yoksa bi tek size karşı mı öyleler?

Surati gulmeyen yengem ve herkeze karsi oyle (ailesi haric)
Gorumcem guleryuzlu davranir ama gorusme bitinceye kadar arayip sormaz.esimin anne ve babasi da oyle maalesef esimi ben zorla goturmesem kimbilir kac ayda gider ailesine onlarda gelmez gelin demez biz cagirirsak 2 saat oturup giderler.

Surati gulmeyen yengem ve herkeze karsi oyle (ailesi haric)
Gorumcem guleryuzlu davranir ama gorusme bitinceye kadar arayip sormaz.esimin anne ve babasi da oyle maalesef esimi ben zorla goturmesem kimbilir kac ayda gider ailesine onlarda gelmez gelin demez biz cagirirsak 2 saat oturup giderler.

çok değişik insanlara denk gelmişsiniz gerçekten.normalde erkekler hep ailesine düşkün olur hiç annesinin yanından ayrılmaz sizin eşiniz hiç gitmiyormuş bile.tuhaf gerçekten.yengeye zaten bişi demiyorum.o hepten tuhaf.

Rahatsız oldugun yönlerini degstirmeye çalış

Yengemi oyle kabul ettim sik gidip gelmiyorum. Gorunce ne yaparsa yapsin ben guleryuzlu davraniyorum ama bu seferde annem icin uzuluyorum.

Esimin ailesi icinde cok ugrastim. Insan yoruluyor bi yerde bende kendi hallerine birakcam diyorum ama bir sure sonra dayanamiyorum.cocuklarim onlarin sefkatini gorsun istiyorum .

çok değişik insanlara denk gelmişsiniz gerçekten.normalde erkekler hep ailesine düşkün olur hiç annesinin yanından ayrılmaz sizin eşiniz hiç gitmiyormuş bile.tuhaf gerçekten.yengeye zaten bişi demiyorum.o hepten tuhaf.

Yengemden bende umudu kestim.
Esimin ailesini de israrlarim devam ediyor bende tuhafim galiba :) ama napayim ben yapmasam iletisim kopacak iyiden

Ben yakin degilim. Huyunu bildigim icin ona gore davranirim.

Sorun derken insanoglu illaki kirginliklar olmustur. Onlarinda olmustur karsilikli tartisip kalp kirmadik demek istedim.,

Esimin ailesi kendi ogullarina hatta tum akrabalarina da soguklar. Hic bi akrabalariyla gorusmuyorlar.ama ben soguk olmasinlar isterdim bunu onlara da soyledim degisen bisey olmadi

Yengemde sadece bana degil kocasinin tum akrabalarina oyle komsusu arkadasi falanda yoktur sadece ailesi olsun istiyor.

Benim sansimdan sanirim. Takmiyayim diyorum ama olmuyor iste

Eksiksiz bizim gelinden bahsetmissin.cok sasirdim.ben bizimkisi numunelik saniyordum.hic tartisma yok.ailemle altli ustlu oturuyolar.ve zerre insanligi yok.yardimina tesekkur etmeyecek kadar.iki cift laf etmez hep ailesi vardir.komsu arkadasta edinmez.ve calismiyorda.yahu insan hicmi konusmak eglenmek kendini sevdirmek istemez.bende yeni evliyim.esimin tum ailesyle samimi oldum.gidip gelirim.beni cok severler.hayat boyle guzel ama.gelinimizin ruhunu hic cozenedim.ve bende annem icin cok uzuluyorum.iki cift sohpet edecegi bi gelini yok...

Bir insan durduk yere surat asmaz durduk yere sogumaz vardir elbet bir sebebi bunada adim gibi eminim cunku benim esimin aileside bana yapmis olduklari kotuluklerinden dolayi sozlu saldirilarindan dolayi onlardan uzaklasma karari aldim bu kezde bana suratsizsin suratin asik sen bizimle hic konusmuyorsun ruh gibisin demeye basladilar yani burdan one cikarsak ben bir insanin bu tarz hareketleri durduk yere yapmadigini dusunuyorum arti siz konusmayi seviyorsunuz diye onun konusmaya bir mecburiyetide yok bende bazi insanlar konusmayi sever digerleri sevmez saygi gostermek lagzim !!!! birde onun bakis acisindan bakmaya calisin olaylara empati kurun sonucta sizde evlisiniz arti gorumcemde ayni seylere yapiyor diyorsunuz !!!!! [/QUOT

Son düzenleme:
Eksiksiz bizim gelinden bahsetmissin.cok sasirdim.ben bizimkisi numunelik saniyordum.hic tartisma yok.ailemle altli ustlu oturuyolar.ve zerre insanligi yok.yardimina tesekkur etmeyecek kadar.iki cift laf etmez hep ailesi vardir.komsu arkadasta edinmez.ve calismiyorda.yahu insan hicmi konusmak eglenmek kendini sevdirmek istemez.bende yeni evliyim.esimin tum ailesyle samimi oldum.gidip gelirim.beni cok severler.hayat boyle guzel ama.gelinimizin ruhunu hic cozenedim.ve bende annem icin cok uzuluyorum.iki cift sohpet edecegi bi gelini yok...

Cnm ailemle altli ustlu oturuyorlar diyorsun ve hic tartisma yok diyorsun bu imkansiz birsey olsa gerek ki sen o evde bile degilsin evlisin nerden biliyorsun tartisma olmadigini. Arti kimse kimseye konusmak zorundada degil kendini sevdirmek zorundada degil arkadas edinmek zorundada degil ne guzel iste kendi halinde bir kiz bu kez arkadas edinse eminim soyle diyecektin aaaa gelinimiz arkadaslariyla cok samimi ama bize gelince konusmuyor !!!!! herkesin karakteri farkli bunada saygi gostermek lagzim. senin bu sozlerin gorumcemi hatirlatti bana maalesef hatirlatirim sende gelinsin bunu unutma kendinide cok ovmussun simdi beni seviyorlar diyorsun filan ama ilerde ne olacagini kimse bilemez degilmi !!! Calismiyorda ne demek yahuuu ???

insanlar dan çok fazla şey bekliyorsunuz
herkes cana yakın olamaz
güler yüzlü olamaz
ama önemli olan bunların size dert olması
görümceniz ve yengeniz en baştan böyleyse
sorun yok konuşmuyorlar gülümsemiyorlar gelmiyorlar okadar takılmayın
ama baştan herşey normal gayet iyiydiniz sonradan böyle oldularsa ozaman
alın karışınıza sorun hayırdır noldu bir sorunmu var diye

beklentizi en az seviyede tutarsanız üzülmezsiniz
mesafeli olmak istiyorlarsa sizde öyle olun meraba nasılsın bitti en güzeli...

Bazi insanlar gercekten evlenmeden o niyeti tasiyor ne yazik ki

Cnm ailemle altli ustlu oturuyorlar diyorsun ve hic tartisma yok diyorsun bu imkansiz birsey olsa gerek ki sen o evde bile degilsin evlisin nerden biliyorsun tartisma olmadigini. Arti kimse kimseye konusmak zorundada degil kendini sevdirmek zorundada degil arkadas edinmek zorundada degil ne guzel iste kendi halinde bir kiz bu kez arkadas edinse eminim soyle diyecektin aaaa gelinimiz arkadaslariyla cok samimi ama bize gelince konusmuyor !!!!! herkesin karakteri farkli bunada saygi gostermek lagzim. senin bu sozlerin gorumcemi hatirlatti bana maalesef hatirlatirim sende gelinsin bunu unutma kendinide cok ovmussun simdi beni seviyorlar diyorsun filan ama ilerde ne olacagini kimse bilemez degilmi !!! Calismiyorda ne demek yahuuu ???

Calismiyorda demek hani yoruluyodur anlarim.sosyal hayati vardir anlarim.umrumda degil arkadasi olmus olmamis.tahammul edilecek biridegil.yardim edildiginde tesekkur etmemesi evine gittiginde gulumsememesi kendi halindemi oluyor.insanligi yok.ne demek kimsekimseyeyle konusmak zorunda degil.insan esinin ailesiyle bi sorun olmadigi surece neden konusmasin.sizi niye bu kadar rahatsiz etti soylediklerim
Evetbzerre tartisma olmadi.kirginliklar olmustur ama bizimkiler huyunu suyunu bildikleri icin ayda bir giderler.rahatsiz etmezler.kendimi overim evet bu konuda.cunku ben insanligimi yapiyorum.esimin ailesini sevdim ve esimin hatrina herkesin gonlunu aldim.ve sukur bu konuda cok cok keyfimiz yerinde.beni aile ovdukce esim cok mutlu olur.ben kendimi bildigim surece bu boyle gider sen rahat ol takma bu kadar kafana.yazdiklarindan seninde insan disi bi ruh halinde oldugun belli.gelin diyince hemen taaruza gecmeyin yahu.hepsi melekmi bunlarin.bizim bi gelin var oda kendi halinde esi dostu cevresi vardir.bizimlede gerektigi kadar samimidr.kendi halinde olmak budur.odunluk kendi halinde olmak degildir:)

Beni seviyorlar diyen be degilim yalniz yapi olarak bende cok konuskan degilim ama az konusmak ayri karsidakine istenmedigini hissettirmek ayri

Back
X